Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Liviaaaaaa ,
La subiectul "insuficienta ovariana " este o fata din Germania care are nevoie de tine -Narcis .
te pup
blue
despre mine : eu urmez tratamentul tau si dupa cateva zile de greata mi-am revenit ... te voi tine la curent ...
inca o data multumesc ..esti o minune !!!!!
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Livia, doar sa-ti amintesc, cind ai timp, ne dai si noua (Nedei si mie) trat. pt. barbati?
Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pt.gabid:
-acel produs este 100%natural si este pt.sustinerea sarcinii.Se da in iminenta de avort.

pt.mama lia:
-acum exista un procedeu de ligaturare a venelor,arterelor care alimenteaza fibromul,el se atrofiaza si in cele din urma se resoarbe.
Procedeul nu este dureros,este o operatie gen laparoscopie.Dar daca vrei trat.nat.sa-mi spui,da?

pt.corina si neda:
ati gasit trat.nat.scris de mine pe forum,pt.barbati?Eu am tot cautat si nu-l mai gasesc...of!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Livi l-am gasit repostat de raluka si spune ca e tratamentul pus de tine:
"Sa va spun trat. clasic cu rezultate spectaculoase daca este tinut intocmai:
-vit.A(1,5-2mg sau 5000 UI)-echilibrul hormonilor sexuali
-vit.C(cat de mult)-influenteaza formarea hormonilor glandelor suprarenale,protejeaza
-Zn (15 mg/zi)-pt.trat.sterilitatii
-Tablete de telina
-Spirulina
-Naprasnic(ceai,preparat special)-2 luni,3 cani pe zi
-polen(2 linguri/zi,dimineata)
-sirop de pin(8linguri/zi pe stomacul gol.Efectele apar in 2-3 luni)si sunt foarte stabile.
-ulei de catina-are efect foarte puternic se adm.int.timp de 3 luni
-Branca ursului-de 3 ori pe zi(se face un amestec din frunze,flori si seminte-cele mai importante,se macina toate cu rasnita de cafea) cate o lingurita plina (nu cu varf)bauta cu o cana de apa-creste motilitatea si nr.
-busuioc -macerat la rece 8 ore(4-8 lingurite intr-o cana cu apa)se strecoara si se bea dimineata.

Trat. se tine trei luni,exceptie facand produsele la care am scris in dreptul lor altceva.

IMPORTANT!!!Nu se beau: alcoolice si racoritoare,nu se fumeaza(cine poate ar fi excelent) si nu se mananca carne de porc-TIMP DE TREI LUNI"

sper sa va ajute

Mergi la inceput

Merci päpä de ajutor,eu nu prea am timp sa caut asa ca inca o data multumesc!!!
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Livia si Papadie, MULTUMESC DE 1000 DE ORI!!!
Am trimis "comanda" la mama la Bucuresti. Cind vine aici imi va aduce ea tot. Sper doar sa le si gaseasca!!!
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

mercic, livia.

m-ar interesa tare mult si tratamentul naturist si imi permit sa te mai rog ceva, chiar daca nu are legatura cu subiectul: m-ar interesa si un tratament pentru bila (am pietre si mil) si anemie (valorile sunt sub minimul admis, din cauza acestui fibrom).

multumesc anticipat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Liviuta, daca ai un tratament pt anemie , te rog sa-l postezi pe site ca si eu sunt tare anemica. pupici, gabi

Mergi la inceput

Rabdare,rabdare ca va face mama bine!!!Imi trebuie ceva timp pana sa concep tratamentele fiindca bebe nu prea ma lasa ziua sa fac nimic asa ca ,lucrez doar noaptea!
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Multumim Liviutza. Esti o scumpa.pupici, gabi

Mergi la inceput