Liviuta mama, iar apelez la tine.Ce tratament imi recomanzi ca SA AM ovulatie.Eu de 3 saptamani beau naprasnic (il prepar dupa reteta ta, o cana dimineata si una seara),ceai de sanziene, ceai de urzica moarta alba, tinctura de cretisoara si ceai si irigatii cu galbenele,plus granule de argila intravaginal ,in fiecare seara aproape ,mai ales in zilele fertile, plus vitamina E(ziua a 5-19) acid folic, si un complex de vitamine B.
Daca m-ai ai nevoie si de alte date despre mine..spune-mi, cert e ca te-as ruga ,cand ai timp sa-mi faci o reteta pt a avea ovulatie (eu foliculi am cred singuri...in ziua a 11 sunt de obicei de 16 mm, atat normal, cat si atunci cand i-au medicamente de stimulare ,gen Ova mit, tot aceeasi masura e, dar nu se sparg , deci nu elibereaza nici ovocit, endometru e ok, la analizele ,ultimele, FSh era un pic marit, avand valoarea de 13, si progesteronul mic (adica 3 si ceva), si estradiolul f mic (cred ca 40).
merci si pupici lui ala micu'!
AniS
LIVIA
TE ROG CITESTE SI SUBIECTUL " CE CREDETI CA S-A INTAMPLAT" SI RASPUNDE-MI TE ROG!!