Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?
Raspunsuri - Pagina 4
denisa73 spune:
Si eu vreau sa stiu, ce ne recomanzi pentru fixarea embrionului.Eu ca si monbb,am facut fiv,numai ca eu maine fac embriotransferul.Ce bine ar fi daca ne-ai putea ajuta!Poate reusesti pana maine sa imi spui un raspuns.Iti multumesc anticipat!
livia spune:
gabid:pulberile le poti inlocui cu tincturi.
la plafar intrebi daca au preparate pe baza de soia gen comprimate(de fapt este un complex de vitamine, minerale +soia necesare femeilor in perioada fertila.
danisa si monbb1:
pt.fixarea sarcinii,daca fecundarea a avut loc(indiferent daca natural sau artificial):
-cretisoara de 3 ori /zi(infuzie)
-natures sunshine nfx(produs de heritage health products)
-muguri de zmeur(tinctura)
pupicei
monbb1 spune:
Merci mult Livia. O sa incerc sa le gasesc aici caci nu am timp sa le aduc din Romania (azi am facut transferul).
Numai bine, te pup
Monica
livia spune:
Iti tin pumnii!!!Vezi ca cel de le heritage il gasesti sigur deasemeni cretisoara.Stii cum se numeste in engleza?Mi se pare ca a scris cineva pe forum!Nu stiu cu mugurii de zmeur...oricum daca le iei pe cele doua este excelent!!!
pupicei
denisa73 spune:
Multumesc mult de tot Livia! Am numai cretisoara si coada soricelului.Nu cred ca mai pot cauta si celelalte doua. Ajuta daca numai cretisoara si coada soricelului?Sau numai cretisoara?
gabid spune:
Livia,Natures Sunshine nfx se gaseste si in Romania?Ce reprezinta?Multumesc pt raspuns...deja iau ceaiurile si pastilele...deci tu spui sa iau si tint de marar...
Gabi si Simonica de 2 anisori .