Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

FLO draga, primarul nu e 100% vinovat, deh, daca ai sta pe Calarasi ai fi in sectorul 2, si daca ai sta pe Burebista, ai sta in sectorul 3, iar daca potaia traverseaza strada, poate sa se afle, pe o patre a strazii, in sectorul 2, si pe cealalta parte a strazii, in sectorul 3.
Deci pe care primar il injuri?

Talciocul meu

Pe Vanghele bre'! Ca stau in 5 ai uitat?

Oricum, asta nu a mai facut nimic pentru sector!
Anul trecut, in vara fatase o catea sub o rabla, noaptea nu te puteai odihni nici de caldura nici de galagie, latrau in cor ma enerva si lumea ca le datea de mancare, erau numai castronele pe langa ei.
Acum nu mai sunt asa multi sau sa vedem in primavara cand ies din ascunzatori...

As emigra dar nu am curajul necesar, mi-ar placea sa traiesc intr-o tara civilizata, curata....vise taica vise!

Mii de felicitari tie!

Tre' sa iau cupilu' de la gradi, ne mai auzim...

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci fetele, va multumesc ca va ganditi la noi, imi da curaj. Mai avem deci cam 5 saptamani pana sa decolam... Zborul este intr-o marti, plecam in zori - MADAAAAAA stam la Londra de la 10 dimi pana la 6 dupa amiaza, ce zici de asta?

Tre sa fug la notar cu contractele de la casa. Pup

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Syyylviutza, Mihamiha, Christian La Multi Ani! Sper ca ati avut o zi minunata.

Asa sa reiau de unde am ramas aseara:

Didi eu zic tot asa cu, capsuni adevarate si manusile si apoi sai arati pe net ca sunt mai multe chestii in forma de capsuna.
Nici Ami nu se mai omoara cu fructele, de fapt la amandoua ma zbat cu fructele si legumele.
Ankuta uff nasol cu intoleranta, sa faceti analiza asa stiti exact ce si cum.
Dara pupici laprintesa vaccinata. Mai eu zic ca e f bine, atata timp cat ei sunt activi, energici si nu au alte semne de boala, eu zic ca e ok.
Mina si eu tot asa scazusem la 61-62 asta vara da a venit iarna am stat mai mult papat mai multe bunataturi si I'm back again. Da tu mi se pare ca esti mai inalta ca mine, la mine ideal e 55 da macar sa ma mentin in jur de 60 sis happy.
Miky ai grija te rog, vezi incearca si naturiste si medicamente vezi ce merge pt tine, ca stiu cas tare urate migrenele astea.
Boti da si mie pm-ul please. Thanks.
Nati ce frumos, ca ati iesit la aer, asteptam si noi de numa primavara ca m-am saturat de frig si etc. Si eu ma chinui cu seminte fistic etc da tot dupa dulciuri si zahar si cola si etc tanjesc. Greu cu addiction astea.
Turtu pupam printesa si felicitari pt evolutie. Ca e nein, ca e no sau ca e nu toti il iubesc, asta e oficial.
Dia felicitari pt storage, si noi cu asta ne lupatm de ceva timp si asta e cea mai mare pb a mea oriunde ne mutam, storage-ul.
Caprioara multi puypici de la noi. Lasa ca va reveniti voi si cu toaleta asa se intampla cand is bolnaviori si etc.
Cristina off, bine ca a trecut, te cred ca te-ai speriat, pupici multi si hang in there ca mai aveti putin si scoatem majoretele.
Diana super astea cu Chuck Norris.
Mai3 feliitari pt sesiune.
Mada haide mai ca stiu ca-ti place rough. Lasa vrajeala acuma.
Marimar ce frumos povestesti de pisoii tai. Superb familion mai aveti. Veronicile le avem de la jurnalul national, le-a cumparat mama din romania. Vaii si Dumbrava minunata e superrr. Am zis ca vrem sa facem si noi rost de astea vechi cas tare frumoase sa se uite fetele cand is msi marisoare, i-am pus lui Ari acuma da nu intelege toate cuvintele si tot trebuie sai explic, asa ca mai asteptam sa stie mai bine un pic lb romana.
Vio felicitari pt reusita cu olitza.
Anna vad ca toti au perioada de asta de mult lapte noaptea ca si Ami face la fel.
Ana eu zic mai bine mergi la dentist.
Mina acuma am vazut ca ai zis ca ai 1,67 eu 1,66 deci tot cam pe acolo, da si eu de vara si haine subtiri si costume de baie mi-e groaza.
Anka esti belea cu veveritzele tale. Astia la noi se chinuie sa le omoare, is nebuni, ca cica astea gri is de la America venite si le-au ucis pe astea british care-s alea roscate ca si in ro cu moatele alea la urechi, si sunt tembeli care numa asta fac le omoara pe astea gri, le zic cas sobolani. Oameni turbati, mie imi plac si fetele le adora in orice parc le gasim si unele vin sa si pape.
Anka wowwwwwwwwwwwwwwwww. Pai ce sa zic bre cand aterizezi uita-te dupa o nebuna care fuge dupa doi copii si flutura din maini, aia-s eu. Well se uiat toti la mine asa ca you won't miss me for sure. Na finally ma intalnesc si eu cu cineva ce mistoooooo. Well ne-am mai vazut cu Anaxena da cam atata, ca nu prea vine lumea la uk, e cu bau bau uk-ul asta.
Finally am recuperat tot. Of course ma retrag la treburi si copii.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am citit in mega diagonala ca acusi trebe sa ies pe usa la doctor si apoi la targ.

Sun, Diana, Irlandeza multam pentru mesaje si . Daca mi-a mai scris cineva si nu am vazut, scuze si oricum la toata lumea.

Diana, da, o sa vin la BabyExpo, asa ca daca ajungi da un telefon sa ne gasim pe acolo.

Vroiam sa va spun ceva important ce am uitat: la analizele Ilincai din spital i-a iesit calciu peste limite si ne-a zis sa nu-i mai dam vigantol deloc si nici vitamine. Ii dadeam de cateva zile niste vitamine date de pediatru si le-am oprit, iar vigantol ii dadusem doar 2 saptamani inainte de asta; cam toata iarna nu a luat. Si cat i-am dat vitamine oricum nu i-am dat si vigantol. Concluzia: nu cred ca e bine de dat nici macar vigantol fara ceva analize; ca daca nu e cazul??? cum s-a intamplat la noi... fata are calciu chiar prea mult si ea e si mica de statura, asa ca surplus de calciu nu cred ca e bine deloc in cazul ei. Eu nu o sa ii mai dau ever vigantol fara analize. Lui Matei i-am dat la vremea lui, fetii insa am tot omis sa-i dau - si uite ca bine am facut!
Eu am fost la alergolog si m-a testat: sunt alergica la polen de cereale, graminee, la ambrozie, la pisica si un pic la praf si acarieni . M-a luat in evidenta si mi-a dat sa am in casa ceva in caz ca fac vreo criza care sa se apropie de astm si mi-a zis sa vin in mai sa-mi dea tratament sezonier. Urmeaza sa duc si copiii la teste: Matei alea cutanate si Ilinca de sange ca sa vad cum stau si ei la acest capitol. Acum merg la medicul de familie sa-mi citeasca analizele uzuale facute acum 2 saptamani si la endocrinolog sa vad cum mai stau cu tiroida. Eu sigur stau nasol cu calciul, dupa cum ma simt, dar om vedea azi. Si la inceput de martie merg la gineco sa-mi iau rezultatele la analizele anuale pe care le-am facut deja (papanicolau si lama cred) si apoi vreau sa-mi pun si eu sterilet (inca nu stiu de care ). Dupa cum vedeti, am intgrat in RK .

Ieri seara si azi dimineata am reusit sa facem kk la wc (Ilincu adica ). Acum insa vad ca a facut iar pe ea...

In alta ordine de idei, am facut duminica sedinta foto pe care am oferit-o noi ca premiu la un concurs pentru copii. V-am mai zis eu de el, nu stiu daca va mai amintiti. Daca aveti timp si sunteti curioase o puteti vedea aici. Modelele au fost frumoase si cooperante si pana la urma am reusit sa le facem o sedinta foto de familie, nu doar copilului castigator . Au iesit vreo 250 de imagini bune in 1 ora si jumatate, ceea ce e super. Pe blog am pus vreo 50 doar. Sa-mi spuneti va rog daca v-a plac.

Am fugit la doctor si apoi valea la targ!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, .

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele: