Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maitreyi, eu ii dau grau si orez. Le fierb la steamer si de regula le blenduiesc cu fructe. Dar in ultimul timp vrea graul si orezul intregi, asa ca blenduiesc doar fructele si le amestec asa. Am observat ca mai nou prefera sa manance grau/orez fiert gol-gol, fara nimic altceva . Imi cere ea daca le vede.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

violeta, mersi ca mi-ai raspuns!
Ma gandesc si eu ca nu e ok sa tin chestia asta in gura....
O sa imi iau probabil amoxicilina la 8 ore, naiba sa o ia....apoi mai vad cum evolueaza treburile.

florina, wow...nasol trebuie sa te simti...brrr
Asa am avut si eu o zi...nu mai intru in detalii din ce motiv Nimerisem si eu ceva ne ok si mi-a dat ziua peste cap...
Sper ca maine sa te simti mai bine! Poate era totusi de la ceva catel vagabond....zic si eu!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ana daca era de la catel vagabond apai sa injur primaru' nu? mama lui de primar Vanghele khjshhsgyruruir cbcnnccncccbn

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

N-am apucat sa urez si eu bun revenit fetelor!

Ana_a poti lua Coxtral la durere, asta ia sotul si ii calmeaza.

Ladymina eu la 2 ani i-am facut analizele lui Alex, tot la 2 o sa-i fac si lui David.

Cristinelu ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe! Hai ca nu mai e asa mult!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Mina, eu nu i-am facut inca analizele Aidei. Il intrebasem candva pe pediatru si ne zisese ca nu-i nevoie. Cred ca ne vom duce in curand la un control ca n-am mai fost de muuulta vreme si mai intrebam.

Ana, eu in locul tau era de mult dusa la dentist . Dar eu sunt mai panicoasa asa, cum ma supara ceva cum dau buzna la doctor. Pana anul trecut n-am avut nici o problema cu dintii si aveam impresia ca e nasol la dentist, mi-era si mie teama. Dar zau nu e nimic de temut, face anestezie, eu cel putin nu simt nimic-nimic. Acuma na, oi fi avand eu toleranta mai mare la durere, o fi si dentista mea super, dar chiar nu cred ca ai de ce sa iti fie frica sa te duci. Zau, de cat sa iei antibiotic de capul tau, du-te la un control. Daca vrei iti recomand dentista mea, e f ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Didi cum faci orezul si graul la steamer, ce cantitate pui, cata apa?Pui zahar ceva?Cat timp lasi?
Ma duc sa citesc di urma..mamaaa cat ati mai scris

21+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

didi esti draguta! am zambit cu dentista ta....daca as bate drumul pana la bucuresti pentru o masea taman din ardeal
Pai treaba cu dentistul e idem si la mine...nu am mai avut nevoie de el de acu vreo 10 ani de cand mi-am pus plombe la toate maselele cu probleme. Insa, uite ca asta vara au cam inceput sa cada...deh...cred ca au si astea o valabilitate...si acu vreau nu vreau tre sa ma duc, stiu asta....
O sa-mi fac programare, mai vad si eu noutatile..... imi amintesc ca era 25 de mii de lei o plomba si eram undeva la scoala cand mi-am plombat toate maselele.

parca iese soarele...

o zi buna tuturor1

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FLO draga, primarul nu e 100% vinovat, deh, daca ai sta pe Calarasi ai fi in sectorul 2, si daca ai sta pe Burebista, ai sta in sectorul 3, iar daca potaia traverseaza strada, poate sa se afle, pe o patre a strazii, in sectorul 2, si pe cealalta parte a strazii, in sectorul 3.
Deci pe care primar il injuri?
Eh, eu am constatat ca acei caini vagabonzi sunt mai discreti, pe cuvantul meu. La noi la bloc nu sunt caini comunitari (adica sunt mai incolo, la cateva blocuri mai incolo, nu chiar la noi) si totusi abia ma mai pot apropia de autoturismul din dotare pentru ca MIROASE ROATA A PIPI, ori asta e de la cainii CU STAPAN.
Iar in spatele blocului, e dezastru cati rahati sunt, si aia tot de la cainii cu stapan sunt
In parc, unde sunt caini comunitari, iti dau cuvantul meu ca nu exista rahati pe alee!! Sigur, exista prin tufisuri, pe iarba, nu ma face nici asta fericita, vara copiii mei se joaca acolo, pe iarba

Deci sa te invat cum se emigreaza? Ca acolo unde ma duc eu sunt numai rahati de veverita, dar sunt mai mici Dar baremi nu sunt rahati de caine... Si nici de om...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Ana, , scuuuze, nu mi-am dat seama ca nu esti din bucuresti . Sunt cam dusa cu capul azi...

Dana, pun orez si grau in cutiuta de la steamer (are un fel de tavita speciala pt orez), pun apa cam de 2 ori ca volum - deci sa il acopere si inca o data pe atat. Si il las cam 40 min. Nu pun zahar, nu pun nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Buna!
Ankule da mai are intoleranta la lactoza, iar la gluten nu are deoarece poate manca paine si altele dar daca ii dau biscuiti sau gris sau altele de genul asta se umple de bubite de zici ca-i urzicata! Acum asteptam sa faca 2 ani ca sa-i fac analizele ca sa stabilim clar la ce-i alergica si la ce nu! In legatura cu examenele eu am terminat facultatea de un an, mersi totusi ca te-ai gandit la mine te pup apasat, sunt in zona va citesc!
Pupici Camy !

Ankuta mamica de pepenasa Sara Alecsia

Deci nu e si la gluten, intoleranta, ci o alergie... Hmm...
Iar cu timpul, clar ca eu nu mai am notiunea timpului ... De fapt, era de ajuns s ama gandesc ca a trecut deja un an decand am depun noi actele pentru plecare, si tot la fel as fi zic - cand a trecut deja??

Talciocul meu

Mergi la inceput