Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18
Raspunsuri - Pagina 6
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cozmaf laura am eu cateva hainute pt 0-3 luni (le-am pastrat exact ca alte fete, ca amintire) insa m-a hotarat sa le dau, astept adresa si sper ca maine sa reusesc sa pun coletul. |
In alta ordine de idei, tu mai ai nevoie de ceva? Hainute sau altceva? Ca ma simt... datoare...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Eseea spune:
citat din mesajul lui cozmaf "Selene_Bunny" nici la spitale nu ai incredere sa dai, cumnata mea lucreaza la un spital (este la spalatorie, nu pe sectie) insa mi-a povestit ce se intampla prin spitale, cu cate sacose de mancare si haine pleaca angajatii(de la doctori pana la femeia de servici), chiar si ea pt a le spala si calca hainele personale primeste conserve, ulei, carne (iar bolnavii mananca fara) si multe altele. |
exact, sa nu ai incredere!!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Hainute de bb mic mic o sa am eu nevoie pentru un bebe care se va naste in iulie .Mama nu stie inca ce e pentru ca nu are bani de echografie ! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
laura, si eu am , cum am mai spus, sunt toate culorile, de purtat prin casa sunt, sunt purtate, dar eu zic ac pt cineva care nu are nimic, sunt binevenite!! sunt pana intr-un an.
eu propun asa : pe prima pagina, sa mai facem o lista ( laura, daniela) cu : x a primit cutare si cutare si sa adaugam mereu cum trimite cineva. Asta ca sa nu ne suprapunem mai multe, mai bine trimitem la cazuri diferite decat cineva sa faca stoc. Eu ma uit la ai mei, deocamdata nu au nevoie de f ff multe haine. Cand or fi la gradinita cred sa poarte mai multe.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ionik spune:
acuma orice-as face orice-as zice,fapta e facuta.nu pot arata ca imi pare rau,desi regret.
as dori doar sa mai fiu primita in randul vostru,si asa cum voi mi-ati deschis bratele si mi-ati intins o mana de ajutor atunci cand l-am cerut,sa imi permiteti din cand in cand sa trimit catre una dintre moderatoarele acestui topic cate un pachetel cu hainutele ce ne vor ramane mici.
si nu,nu mi-e bine pe lista neagra,dar ce sa fac?
am gresit si-mi merit pedeapsa
LauraNicole spune:
Mey , mamica de care v-am spus ca va naste in iulie nu stie ce va avea pentru ca nu are bani sa plateasca ecografia sau ce se face dar credeti-ma ca nevoie de ajutor are !S-a mutat din Bucuresti in Hunedoara sperand ca vor gasi de munca si viata mai ieftina dar au dat-o afara de la munca pentru ca au aflat ca e gravida si nu lucra cu carte de munca !Asta in 2010 !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
andru_mami spune:
fetelor eu as avea nevoie de niste body-uri ptr Andrei daca se gaseste la cineva,stam cam prost la capitolul body,am luat cateva la pret mai mic,dar dupa 3-4 spalari s-au facut ca ptr 5-6 luni;in rest multumesc lui d-zeu suntem bine si mai avem de imbracat deocamdata;
va multumesc frumos
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
LauraNicole spune:
Ionik,te rog sa ne scutesti acum !Prezenta ta la acest topic NU MAI ESTE dorita !Nu ma face sa iau legatura cu adminii si sa rog moderarea postarilor tale .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Hainute de bb mic mic o sa am eu nevoie pentru un bebe care se va naste in iulie .Mama nu stie inca ce e pentru ca nu are bani de echografie ! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Pana in iulie o sa iasa Sebi din cele de acum asa ca vei putea conta pe noi pentru hainute de nou-nascut.
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui andru_mami fetelor eu as avea nevoie de niste body-uri ptr Andrei daca se gaseste la cineva,stam cam prost la capitolul body,am luat cateva la pret mai mic,dar dupa 3-4 spalari s-au facut ca ptr 5-6 luni;in rest multumesc lui d-zeu suntem bine si mai avem de imbracat deocamdata; va multumesc frumos POZE BAZAR pentru Alina Donescu BAZAR pentru Alex BAZAR pentru Bogdan |
Inaltimea copilului, andru_mami! Ca si eu am pentru Daria (80 de cm) body-uri de 2 ani (cica 86 de cm) si la vara ii vor fi mici...
Eseea, nu e rea ideea ta, vezi daca nu am pastrat toate chitantele... Dar poate imi aduc aminte si mental... Cred ca fiecare dintre noi are un numar mare de colete trimise, eu, cel putin, trimit de cand avea Daria 3 luni, adica de prin februarie-martie 2009, am avut zile cand am dus cu taxiul la Posta cate 7 colete odata...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Eu nu am reusit sa vad hainutele de vanzare ale lui ionik, dar, daca este adevarat, te intreb, ionik, esti normala la cap? Ieri ti-am trimis un pachet, cu hainute cumparate de la SH de mine, din banii mei, lunar pun deoparte bani pentru hainute pentru copii saraci, chiar daca mie, personal, imi intra salariul, ca sa zic asa, la 60-70 de zile si am de dat datorii inapoi. Sunt de calitate, ca nu cumpar porcarii, le-am spalat frumos, le-am impachetat frumos, am pus si o pereche de espadrile NOI, da? Si tu, ce mama ma-sii faci? Acum ce sa fac, sa ma astept sa le gasesc la vanzare, pe Internet? Cu malta inca m-am abtinut, ca putea sa-si deschida si aia SH, la ma-sa in curte, la cate pachete a primit, dar te intreb, realizezi ca ceea ce faci tu se poate reclama la Politie? Escrocherie se numeste... Ti-ar conveni sa-ti apara Politia la usa si sa te ia la intrebari? andreea.2009, ai niste marimi la cele de 5 ani? Poate i se potrivesc Antoniei de Antonia_05... Pe Antonia_05 o stiu personal, m-am intalnit cu ea de vreo 2 sau 3 ori, in parc, era cu fetita mare si cu cea mica, cea mica purta un body de la mine. :) Daca situatia ei nu ar fi fost dificila, eu zic ca nu i s-ar fi aprobat dosarul pentru alocatie suplimentara, ca pentru asa ceva se face ancheta la domiciliu. Fetelor, care mai aveti hainute mici, eu, aici, stau f. aproape de maternitate, daca vreti, ma interesez sa vad daca nu au nevoie de hainute de pitici pentru copiii parasiti in spital... Am vazut mai multe reportaje si situatia este cam aceeasi peste tot, sunt pline spitalele noastre de copii abandonati... Sau la Spitalul Judetean... Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit MAine cand o sa prind ceva timp liber am sa fac curat in dulapul Izabelei si aam sa ma uit dupa masuri, si te anunt. |
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related