Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Hainute de bb mic mic o sa am eu nevoie pentru un bebe care se va naste in iulie .Mama nu stie inca ce e pentru ca nu are bani de echografie !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

laura, si eu am , cum am mai spus, sunt toate culorile, de purtat prin casa sunt, sunt purtate, dar eu zic ac pt cineva care nu are nimic, sunt binevenite!! sunt pana intr-un an.

eu propun asa : pe prima pagina, sa mai facem o lista ( laura, daniela) cu : x a primit cutare si cutare si sa adaugam mereu cum trimite cineva. Asta ca sa nu ne suprapunem mai multe, mai bine trimitem la cazuri diferite decat cineva sa faca stoc. Eu ma uit la ai mei, deocamdata nu au nevoie de f ff multe haine. Cand or fi la gradinita cred sa poarte mai multe.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Buna idee !Maine,cand ajunge Dani la munca,vor vorbi cu ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui andreea.2009

[quote]citat din mesajul lui Selene_Bunny

Eu nu am reusit sa vad hainutele de vanzare ale lui ionik, dar, daca este adevarat, te intrintrebari?

andreea.2009, ai niste marimi la cele de 5 ani? Poate i se potrivesc Antoniei de Antonia_05...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

[red]Lucrusoare de daruit

MAine cand o sa prind ceva timp liber am sa fac curat in dulapul Izabelei si aam sa ma uit dupa masuri, si te anunt.

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mi-e sila efectiv de ce citesc aici!!!cum doamne iarta=ma sa vii sa cersesti pe un forum haine pt copiii tai,cineva cu suflet mare sa-ti dea gratuit,sa-si faca timp sa duca la posta colet , sa plateasca toate taxele si apoi tu,ca o nesimtita(fix asta e cuvantul,chiar daca poate o sa-mi iau avertisment) sa le vinzi pe net???cum???ca explodez de nervi !!! fff urat din partea ta ionik returneaza urgent tot ce ti-a trimis cornelia si fa-ne placerea sa nu mai scrii aici ca , cel putin mie,postarile tale si a tuturor ca tine imi fac sila!!!de altfel ma intreb cum de mai ai tupeu sa scrii cu asa nonsalanta,eu in locul tau as fi intrat in pamant de rusine!

eseea la fel ca si tine simt nevoia sa ma retrag sa dau tot ce am cunoscutilor si gata,dar pe de alta parte ma gandesc ca , chiar sunt mamici cu nevoi reale(nu sarlatance de astea care vand pe net hainele)si e pacat sa nu ajutam daca putem

am pregatit coletul pt sonia maine aterizez la posta

side David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Laura, nu am stiut ca ai avut o fetita care acum nu mai e......

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Nushulica, eu am impresia ca fetele astea cred ca noi suntem miliardare si isi zic in capul lor : "da-le naibii de proaste ca au de unde." Ei, nu e chiar asa, si noi avem datorii la casa pe toata viata poate, etc si in loc sa stam pe net de distractie, stam pe aici.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cozmaf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui cozmaf

laura am eu cateva hainute pt 0-3 luni (le-am pastrat exact ca alte fete, ca amintire) insa m-a hotarat sa le dau, astept adresa si sper ca maine sa reusesc sa pun coletul.

In alta ordine de idei, tu mai ai nevoie de ceva? Hainute sau altceva? Ca ma simt... datoare...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

multumim frumos, momentan ne descurcam, am implinit de curand 1 anisor si au venit nasii cu cateva hainute, nu multe dar iesim din iarna cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

vreau sa amintesc fetelor, ca mai degraba a crezut-o pe ionik,care avea poze si album, eu nu am putut posta poze ca au o lungime mare, am postat anunturi pe multe siteuri, despre situatia mea, ieri sotul meu si-a gasit de munca, si speram spre mai bine, tot ieri ne-a venit si alocatia copiilor, si va spun sincer ca am pus la posta din banutii copiilor tot ceea ce scria la donatii la mica publicitate.Dar sa nu deviez de la subiect, acum datorita faptului ca m-ati facut de ras pe toate siturile, cum ca vreau sa insel, eu nu am inselat si nu insel pe nimeni, azi am facut rost si de web,caci facut schimb cu un pistol de lipit, multa lume , ne-au cautat pe mess din curiozitate si spre bucuria mea am reusit sa arat fetitele.deci incetul cu incetul speram spre un viitor mai bun, cu voia lui Dumnezeu.Va spun sincer ca simteam nevoia sa va spun acest lucru voua cei care nu m-ati crezut,ba mai mult m-ati jignit facandu-ma mincinoasa.Promit sa distrg contul meu pe acest site,si va spun sincer ca nici-odata nu mam gandit sa fac negot cu hainute.Va multumesc si iertati-ma daca am suparat pe cineva cu ceva aici.Cu deosebit respect cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui basandicaion

vreau sa amintesc fetelor, ca mai degraba a crezut-o pe ionik,care avea poze si album, eu nu am putut posta poze ca au o lungime mare, am postat anunturi pe multe siteuri, despre situatia mea, ieri sotul meu si-a gasit de munca, si speram spre mai bine, tot ieri ne-a venit si alocatia copiilor, si va spun sincer ca am pus la posta din banutii copiilor tot ceea ce scria la donatii la mica publicitate.Dar sa nu deviez de la subiect, acum datorita faptului ca m-ati facut de ras pe toate siturile, cum ca vreau sa insel, eu nu am inselat si nu insel pe nimeni, azi am facut rost si de web,caci facut schimb cu un pistol de lipit, multa lume , ne-au cautat pe mess din curiozitate si spre bucuria mea am reusit sa arat fetitele.deci incetul cu incetul speram spre un viitor mai bun, cu voia lui Dumnezeu.Va spun sincer ca simteam nevoia sa va spun acest lucru voua cei care nu m-ati crezut,ba mai mult m-ati jignit facandu-ma mincinoasa.Promit sa distrg contul meu pe acest site,si va spun sincer ca nici-odata nu mam gandit sa fac negot cu hainute.Va multumesc si iertati-ma daca am suparat pe cineva cu ceva aici.Cu deosebit respect cami

Te rog frumos sa te abtii de la comentarii la acest topic !Iti este interzis sa postezi aici !Tie si celorlalte de pe lista neagra si voi ruga adminii acestui forum sa va modereze postarile de acum incolo !Clar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Laura, nu am stiut ca ai avut o fetita care acum nu mai e......

Noi, 2 minuni:

Laura....imi sta inima in loc de fiecare data cand aud asa ceva

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Daniela, Laura, in limita timpului si a posibilitatilor o sa ajut in continuare. Prefer totusi sa am referinte despre persoanele care au nevoie de ajutor, de la voi sau de la celellate fete care s-au implicat foarte mult in actiunea asta.

Mergi la inceput