Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18
Raspunsuri - Pagina 21
Neli_ra spune:
Andra, multumesc mult pt ca iti dai interes sa ne ajuti , eram sigura ca se va intampla asa in farmacii, stiam ca asa stau lucrurile de asta-vara,m-am gandit si eu la farmacii care poate mai au pe stoc, dar nu cred, e criza de mai bine de jumatate de an,deci, n-are cum sa mai fie pe stoc.
Inca o data, multumesc mult de tot !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
blackgirl0 spune:
Neli, nu te costa NIMIC! Trimit eu, insa nu stiu cat de repede, maine imi naste o prietena apropiata si am cerut de la farmacie mai multe fiole sa am si pt ea. Daca nu le va folosi, caci ea nu-i convinsa ca va avea nevoie (naste prin cezariana si nu stie cum va fi cu alaptatul) ti le pun in pachet, asta daca nu-i graba mare la tine. Sau este?
P.S. Poate ajuta si restul fetelor: oxitocina se gaseste in depozite, la RELAD.
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Neli, nu te costa NIMIC! Trimit eu, insa nu stiu cat de repede, maine imi naste o prietena apropiata si am cerut de la farmacie mai multe fiole sa am si pt ea. Daca nu le va folosi, caci ea nu-i convinsa ca va avea nevoie (naste prin cezariana si nu stie cum va fi cu alaptatul) ti le pun in pachet, asta daca nu-i graba mare la tine. Sau este? P.S. Poate ajuta si restul fetelor: oxitocina se gaseste in depozite, la RELAD. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
eu ti-am trimis adresa lui neli!
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
Selene_Bunny spune:
LauraNicole, danielac, am nevoie de adresa lui Teo (ancadragoman), fetita de 110 cm pentru care am gasit niste bluzite si niste pantalonasi!
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Neli, nu te costa NIMIC! Trimit eu, insa nu stiu cat de repede, maine imi naste o prietena apropiata si am cerut de la farmacie mai multe fiole sa am si pt ea. Daca nu le va folosi, caci ea nu-i convinsa ca va avea nevoie (naste prin cezariana si nu stie cum va fi cu alaptatul) ti le pun in pachet, asta daca nu-i graba mare la tine. Sau este? P.S. Poate ajuta si restul fetelor: oxitocina se gaseste in depozite, la RELAD. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Ok, Blackgirl, multam fain ,eu mai pot astepta, daca nu mi-ai fi gasit tu,oricum trebuia sa mai astept pana aveam sa gasesc,n-as fi avut incotro si ca tot veni vorba, am primit mail cu vanzare de oxitocina la 7 lei fiola,jecmaneala curata,stiu ca pretul era undeva in jur de 1 leu fiola(sper sa nu ma insel),bineinteles ca am refuzat oferta,as fi vrut sa cumpar la pretul din farmacii,dar nu la pret de 7 ori mai mare.
Pup, multumesc tare mult,astept pt cand ai tu timp.
Noapte buna!
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui adda_lili Am primit astazi pachetul. Multumesc tare mult esti o dulce. |
adda, pachetul de la mine l-ai primit?
Ca n-ai precizat expeditorul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
blackgirl0 spune:
Neli, oricum 3 fiole sunt pt tine, 3 pt ea. In cazul in care ea nu foloseste, ti le trimit pe toate. Am vazut si eu anunturile pe internet, jenant sa faci specula cu medicamente!
Danielac, am luat cutia de lapte de la mama (unde era depozitata) si tb sa anunt ca expira in aprilie 2010. Cum fac sa accelerez un pic procesul de donare? Chiar nici un bb pana in 6 luni prin jur?
adda_lili spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
adda, pachetul de la mine l-ai primit? Ca n-ai precizat expeditorul Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |