Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Neli_ra, am eu o fiola de oxitocina. Vad daca mai pot sa fac rost, insa nu stiu cum sa le trimit. Cat despre ce actiune are ea, uite www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2080" target="_blank">aici prospectul, unde spune clar ca favorizeaza ejectia laptelui. Daca vrei stimulente ale lactatiei, cauta galafor/galactogil, te ajuta foarte mult si supa clara de pui, ananasul, ceaiul de chimen/fincen (fenicul) sau chiar ceaiul Baby Calm pe care eu il beam cu oala.

De ce trebuie sa te mulgi? Nu poti sa pui fata la san, caci ea sigur cu gurita reuseste sa goleasca sanul! Pompa extrage doar 10% din cantitatea de lapte existenta in san!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Neli_ra, am eu o fiola de oxitocina. Vad daca mai pot sa fac rost, insa nu stiu cum sa le trimit. Cat despre ce actiune are ea, uite www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2080" target="_blank">aici prospectul, unde spune clar ca favorizeaza ejectia laptelui. Daca vrei stimulente ale lactatiei, cauta galafor/galactogil, te ajuta foarte mult si supa clara de pui, ananasul, ceaiul de chimen/fincen (fenicul) sau chiar ceaiul Baby Calm pe care eu il beam cu oala.

De ce trebuie sa te mulgi? Nu poti sa pui fata la san, caci ea sigur cu gurita reuseste sa goleasca sanul! Pompa extrage doar 10% din cantitatea de lapte existenta in san!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sar'na mult de tot, Blackgirl,pt oxitocina,ceaiuri beau si eu, chimen,babycalm,am avut si galafor,dar nu am simtit nicio schimbare, galactogil nu am incercat pt ca e prea scump,am avut niste capsule de la motherlove de more milk plus si capsule de urzica trimise de o prietena,aceeasi care mi-a dat pontul cu oxitocina tamponata pe interiorul foselor nazale,more milk plus au fost chiar bune, se cunostea, dar si acestea sunt pierate rau, ~90 lei un tub din care ai cam o luna.
Fata incerc sa o pun la san zilnic, dar fara succes, a facut o pauza de supt intr-o perioada cat eu luam un tratament pt alergie/intoxicatie si nu aveam voie sa alaptez din cauza tratamentului,de atunci nu mai vrea sa puna gura pe san de niciun fel, nici daca o pici cu ceara fierbinte, cum o apropii de san incepe sa se zbata ,sa tipe si isi trage capul inapoi,zici ca o musca sanul ,nu alta,nu am ce-i face, asa ca doar mulsul ramane solutia.
Va pup ,bye !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

Off -topic
EU m-am muls, fetita mea nu a acceptat sanul, sau, ma rog, nu am stiut eu sa insist.
In conditiile astea, scoteam pe zi (si nu exagerez)cel putin 1 litru de lapte !!! Numai dimineata ma mulgeam aproape 400 de ml.Tot timpul aveam provizii. Deci daca nu ma mulgeam si sugea fata, as fi avut 10 litri de lapte pe zi?

Sa nu te superi, blackgirl, ca am avut interventia asta, stiu ca tu esti pro-alaptat si respect asta, dar nu merge la toata lumea din pacate. Nu trebuie sa scoatem din calcul de tot pompa de muls, ca e buna si ea. La mine a avut super efect.

Scuze inca o data pentru off topic

Neli, incerc sa fac rost

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

Off -topic
EU m-am muls, fetita mea nu a acceptat sanul, sau, ma rog, nu am stiut eu sa insist.
In conditiile astea, scoteam pe zi (si nu exagerez)cel putin 1 litru de lapte !!! Numai dimineata ma mulgeam aproape 400 de ml.Tot timpul aveam provizii. Deci daca nu ma mulgeam si sugea fata, as fi avut 10 litri de lapte pe zi?

Sa nu te superi, blackgirl, ca am avut interventia asta, stiu ca tu esti pro-alaptat si respect asta, dar nu merge la toata lumea din pacate. Nu trebuie sa scoatem din calcul de tot pompa de muls, ca e buna si ea. La mine a avut super efect.

Scuze inca o data pentru off topic

Neli, incerc sa fac rost

Merci mult,Andra,sper sa obtin ceva rezultate daca fac si chestia cu oxitocina.Altfel spus,si eu sunt pro-alaptare, tocmai de aceea am si preferat sa ma chinui sa ma mulg si numai eu stiu ce dureri si usturimi suporta sanul la muls,prefer mai degraba sa ma chinui eu mulgandu-ma dar sa stiu ca asigur hranirea copilului meu cu lapte matern,chiar si muls daca nu se poate prin supt,decat sa trec copilul pe alimentatie artificiala exclusiv ,pe formula exclusiv ar fi mult mai simplu si mai usor pt mine, biberoanele oricum le spal si le fierb,fie ca mulg si dau papa la bibe,fie ca dau formula la bibe,deci presupune efortul cu biberoanele sigur in ambele cazuri,insa, daca ar fi doar pe formula, nu m-as mai chinui sa mulg,ceea ce nu fac,orice imi sta in putinta ,fac pt copilul meu, indiferent de efort sau sacrificiu,dar, cand nu se poate, nu se poate, chiar nu stiu cum s-o fac sa suga din nou,am epuizat toate metodele,mai este si extrem de incapatanata si daca nu vrea , nu vrea si pace,poate ca ceva a deranjat-o extrem de tare atunci cand nu a mai supt si acum nu mai poate accept iar sanul.
Pup fetele,pana la urma, ne descurcam fiecare cum putem numai sa le fie bine la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Buna neli. Uite aici un articol despre refuzul sanului la bebelusi, poate te ajuta
http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idcat=11&idart=79&lang=1
mai scriu inca o data cu spatii in caz ca se considera reclama: http://laptematern. ro/cms/front_content.php?idcat=11&idart=79&lang=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vaninaaa

Buna neli. Uite aici un articol despre refuzul sanului la bebelusi, poate te ajuta
http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idcat=11&idart=79&lang=1
mai scriu inca o data cu spatii in caz ca se considera reclama: http://laptematern. ro/cms/front_content.php?idcat=11&idart=79&lang=1

Multumesc Vaninaaa,stiam de acest site,am citit multe sectiuni de aici,insa,problema mea este ca "nu mai inveti ursul batran sa joace",Anastasia a supt la san pana la ~3 luni,cand a trebuit sa intrerup alaptarea,sa mulg si sa arunc laptele pt ca luam tratament pt lergie/intoxicatie incompatibil cu alaptarea,iar pe ea am hranit-o cu formula de inceput la biberon exclusiv,de atunci n-am mai facut-o sa se apropie de san , daca incercam ,chiar si acum , devenea nervoasa,isterica,ori, ea era destul de mare cand am intrerupt alaptarea,nu era mica sa nu stie ,sa o pot pacali sa se intoarca la san,daca ar fi mica acum poate ca as reusi daca as incerca sa o intorc la san prin metoda finger feeding breast milk,insa pe ea nu pot nici macar sa o apropii de san ca se agita imediat,numai cand vede si simte ca o pun la san se zbate si trage capul inapoi.Asta e problema mea, daca as fi avut astfel de probleme imediat dupa nastere sau in primele saptamani dupa nastere,poate reuseam sa o dezvat de bibe,dar acum e prea tarziu.Nu stiu ce a suparat-o de n-a mai vrut sa se intoarca la san.
Va pupam,noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Neli, imi pare rau, dar nu pot sa te ajut. Am sunat la farmacie si am vorbit cu cei de acolo si mi-au zis ca nu se mai fabrica momentan si nici nu stiu de vreun corespondent.
Am sunat si la cateva farmacii sensiblu si mi-au dat acelasi raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Selene daca esti de acord trimite catre addalili pampersii, pentru ca ea i-a cerut.
Hainutele le trec in lista in dreptul tau pana gasit doritori.

Blackgirl0 trec in lista si laptele oferit de tine!

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Neli, am vb, azi mi se aduce oxitocina (mai multe fiole). Cum fac cu transportul?

Danielac, multumesc ca m-ai trecut in lista!

Mergi la inceput

Citat:

Neli, am vb, azi mi se aduce oxitocina (mai multe fiole). Cum fac cu transportul?

Danielac, multumesc ca m-ai trecut in lista!

Blackgirl, esti supertare, sar'na mult,mult de tot,,mi-ai facut o zi frumoasa azi cu raspunsul tau , desi era tare suparat si indispusa din alte motive.
Daca esti de acord, te-as ruga sa mi le expediezi prin posta ,o sa platesc eu taxele postale pt transport,ca sa nu se sparga cumva in transport , nu stiu , poate iti vine vreo idee cum sa la abalezi sa ajunga intacte.
Datele mele sunt la Daniela si la Laura, ele ti le vor da.
Multumesc de o mie de ori, te pup.

Mergi la inceput