Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18
Raspunsuri - Pagina 19
adda_lili spune:
Selene te rog tare mult daca poti sa-mi dai mie pemparsii daca sunt si fetele de acord.
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Bey, mie nu mi-ati raspuns, este vreun baietel care sa se incadreze in intervalul 80-86? Am cateva hainute si 10 scutece nr. 5, marca Wickies (Kaufland), sunt mai grosuti, dar au si banda elastica la spate. Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit Particip la bazaruri |
nu ti-am raspuns pentru ca nu stiu deocamdata pe nimeni.... ai consultat lista din fata?
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
Selene_Bunny spune:
No, dani, nu-i nimic, mai astept. M-am uitat pe lista, dar data de nastere nu-mi spune cat de inalti sunt copiii la varsta pe care o au. :D
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Neli_ra spune:
Salutare fetele,
Puteti sa aflati pe unde as putea sa fac rost -contracost- de oxitocina,(nu se mai gaseste in farmacii) dar la pretul pietei, era ~ 1 leu fiola, am gasit , dar la suprapret pe net, 10 lei fiola si n-am de gand sa sporesc afacerile speculantilor si bisnitarilor,imi trebuie pt tamponari in nari inainte de muls, stimuleaza bine lactatia si curgerea laptelui,am tot dat sfoara in tara si am intrebat, dar inca nu am primit niciun raspuns.
Sar'na mult pt tot,va pupam , noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare fetele, Puteti sa aflati pe unde as putea sa fac rost -contracost- de oxitocina,(nu se mai gaseste in farmacii) dar la pretul pietei, era ~ 1 leu fiola, am gasit , dar la suprapret pe net, 10 lei fiola si n-am de gand sa sporesc afacerile speculantilor si bisnitarilor,imi trebuie pt tamponari in nari inainte de muls, stimuleaza bine lactatia si curgerea laptelui,am tot dat sfoara in tara si am intrebat, dar inca nu am primit niciun raspuns. Sar'na mult pt tot,va pupam , noapte buna ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Buna dimineata.
Nu promit nimic, dar incerc sa vad daca pot sa fac rost. Am o cunostiinta care are o farmacie. Mama mea e contabila la ea. Poate ma ajuta ea.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
adda_lili spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Buna dimineata. Nu promit nimic, dar incerc sa vad daca pot sa fac rost. Am o cunostiinta care are o farmacie. Mama mea e contabila la ea. Poate ma ajuta ea. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui adda_lili
|
Asa stiam si eu, dar m-am mai interesat si am inteles ca ar fi si pentru stimulatia lactatiei. Pe sfatul medicului am citit.
Adda, vezi ca pachetul l-am trimis acum 2 zile, azi cred ca trebuie sa ajunga.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
blackgirl0 spune:
Off topic: oxitocina ajuta la eliberarea laptelui din canale! Am folosit si eu intr-o veselie insa injectabil in poponet, cand am facut febra laptelui la inceputul alaptatului si sanii produceau o cantitate imensa de lapte, insa aveam canalele infundate (de iesea lapte numai picaturi, nicidecum suvoaie).
In alta ordine de idei, am si eu de donat:
1 cutie www.bebebebe.ro/produse/lapte/topfer/lapte-topfer-lactana-1-bio-600-gr.html" target="_blank">lapte Topfer Lactana nr. 1 de 600 grame (nedesfacuta, in termenul de valabilitate).
Neli_ra spune:
Salutare,
Hai ca nu mai dau reply cu quote,ci comentez si raspund la sfaturile si raspunsurile voastre la comun.
Alex_andra,sar'na mult pt ca te oferi sa ne intinzi o mana de ajutor.
In alta ordine de idei, treaba cu oxitocina pt stimularea lactatiei o stiu din surse sigure, de la medic ginecolog , dar si de la o prietena care mi-a spus ca tamponarea de oxitocina pe interiorul narilor nasului are efect de scurta durata asupra stimularii lactatiei,cat despre ceai pt stimularea lactatiei ,il beau deja de mult timp, am ajuns sa-l beau continuu , chiar si in loc de apa.
La mine sanul stang produce mult mai putin fata de dreptul sau nu pot sa elimin ,pt ca de fapt, sanul se vede ca este incarcat, dar nu pot sa exprim laptele pana la golire,oricum , cantitea totala de lapte mulsa pt o masa nu este suficienta cat sa se sature Anastasia odata.In perioada asta, noi am inceput diversificarea deja,dar baza ramane tot laptele,nu e un fan al mancarii si mai ales nu orice mancare,asa ca, traisca laptele si de preferat, lapte de la mami.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)