*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (374)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, culmeaaaa, pe mine ma apuca migrena, dar nasoala in prima zi...azi e gata, au fugit rusii...dar stiu de ce ma doare...imi era asa de somn si nu am putut dormi din cauza lui Stef si m-a palit la cap

Ma duc sa iau un nurofen, ca nu mai tine...ma bag la nani, NB


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovicule da mai imi aduc aminte ca ai pus link, dar pe urma am deschis DC-ul de pe laptop si am uitat de link.. sarumana de lamuriri, ma gandeam eu ca e ceva de genul asta..
Eu sunt bine, multam de intrebare, astept sa treaca cele 3 luni, sa scap de greata de seara.. maine abia astept sa imi vad samburelul, sa ma asigur ca e ok..
randunoiul are o pasa mai proasta.. e satul bietul de munca si abia asteapta cateva zile libere.. bine nu lucreaza non-stop, dar totusi are 2 joburi si se aduna.. dar asta e situatia..
cred ca de ziua Andrei nu facem niciun party (nici eu chiar nu mai am niciun chef sa robotesc), isi ia al meu cateva zile de CO si evadam pe undeva.. abia asteptam amandoi ..

Luny foarte frumoasa surpriza! na ca si eu sunt curioasa despre cine e vb..

Nicol ochisorul Antoniei!



si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nu am inspiratie prea multa, dar stiu tb sa spun LA MULTI ANI cu sanatate si toate cele dorite tuturor celor care s-au sarbatorit in ultima vreme.

Multumim pt. invitatia la petrecere, vom face tot posibilul sa venim, chiar sunt curioasa cum reactioneaza copiii nostri pusi la gramada.

Am vazut toate pozele si filmuletele, toti sunt bestiali, fiecare cu ale lui duse pana la perfectiune chiar daca uneori spre disperarea parintilor.


Zoze felicitari pt sarcina, sa fie intr-un ceas bun. Ai vazut ca au facut forum special pt bblusi?

Aveam mai multe de spus, dar sunt cam zapacita si nu vreau sa le incurc!

Multa sanatate tuturor puilor, multa putere mamicilor cu inca un pui mic Valen, Alina, Giani, Simo, burticilor mari si mici, de fapt, numai bine tuturor randunicilor si familiile lor.

Maine ma duc si eu sa ma lupt cu sistemul, sa vad daca obtin o reteta de la medicul de familie ca sa fac economie de vreo 300lei. Nu prea cred ca-mi iese pt ca specialistul care mi-a facut recomandarea nu e din sistem, dar la suma asta ma risc un drum! Sa vedem ce-o iesi.

Noi suntem bine, numar zilele cu inima stransa,nu am stat niciodata 8-9 ore fara puiul mic si cred ca in primele saptamani ne va fi destul de greu, dar asta e!
Parca si la munca a mai inceput sa miste ceva, sa speram cu vom supravietui crizei si lucrurile se vor aranja.

Va pupam si va dorim o noapte cat mai buna!

PS Sovi se pare ca ne iese lipeala, Luki e incantat de Ana si inca o pomeneste de cateva ori pe zi (Sanziana,al carei nume l-a fascinat, a scapat). Acum sa vedem ce sport il punem sa faca sa creasca mai inalt ca la noi ADN-ul nu prea e de ajutor . Multi -ici.

Sper sa-mi revina inspiratia ca tare as vrea sa spun macar o vorba-doua fiecarei randunici, vorba Ramonei :Imi sunteti tare dragi



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo am citit despre MICU'..off imi pare rau si osafiebine osafiebine....

blankar ce bine ca ati decalotat putica si sanatate lui eric..

am vazut un vorbaret tare mumos te(r)o care e intreg mami lui si ce bine vorbeste (ai bagat bilet la Loto )..la fel l-am vazut si pe Dudutz(ff tare wall-e desi recunosc ca n-as vrea sa-l am prin preajma parca parca imi inspira teama)...beyy m-am cracanat de ras...ff tare dudutz cu gandacelul..ei mamica sa te mai prind ca te plangi de baiat ...sunt bestiali

clau sa traca starea proasta

nicoleta mda imi place tot ce tine de tudor gheorghe
pidana si nu are de ce sa-ti fie rusine ..te asteptam cu drag cand poti tu...spor la invatat sotului..

azi mi-a venit CM si am avut o stare naspa,plus ca s-a luat lumina pe la ora 13 si a venit pe la ora 16 ..asa ca am tras un pui de somn cu andru de la ora 15 pana la ora 17.40..amandoi am dormit ca 2 puisori...asta seara i-a zis ta'su sa doarma cu el ..andru a zis :nu a mama...doamne ma topesc pe zi ce trece dupa el..cat ma poate iubi ,pupa,strange in brate...mai nou ma pupa pe gura,ma ia de cap cu amandoua mainile si ma pupa apasat si scoate si sunete .hmmm hmmm..e un dulce...nu ma suporta cu parul prins cum il prind cum mi-l desface si incepe si se joaca in parul meu...

edit:tonic doamne ajuta sa se aranjeze lucrurile la job si va doresc numai bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI


http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
si dragoste pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

O cafea iau si eu, multumesc Tuchi!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, felicitari !!! Sa ai o sarcina fara probleme, sa fiti sanatosi toti patru si sa fiti fericiti ! Ma bucur tare tare mult pentru tine!!!

Simo, ! Hai, ca o sa treaca repede si o sa aiba Micu niste craci lungi, drepti si frumoooosi .

Clau, ce faci, mami? N-ai auzit la Mimo si la Liana? Veselie maaaaxima ? Serios vorbind, sper sa nu fi intr-o pasa proasta, si daca esti, sper sa iti treaca repede!!

Luny, super surpriza !!! Si mie imi e dor de Gudinduta mult mult. La faza cu uitatul prietenelor, eu ma simt cu musca pe caciula, nici cu sor'mea nu ma vad mai des de o data la doua luni, si stam in acelasi oras...Ce mult o sa regret eu cate am sacrificat pentru serviciul asta

Ma intorc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata si de aici.
Multzam de cafea Cata-tuchi...fug sa fac si eu una ca m-a ajuns iar o obosealaa teribila..
Nicol,pup sa treaca repede ochisorul..habar nu am ce-ar putea fi.
Mihu,ce frumos sa evadati!!bravo.
Luny,dar super tare surpriza pe tinetrebuie sa fii very happy...ce frumoss.
Olgu,la fel simt si eu ma,ma vad cu surorile la 2 luni din neglijenta si lipsa de putere,ca tare mi-as dori sa fim ca in zilele bune.Iar sormea care ne e si fina sta la 2 statii de tramvai,dar nu ne coordonam deloc...eu abia astept sa plec de la serv sa ajung la Tea,nu suport sa ma stiu pe undeva hoinarind fara ea...si cu ea nu prea m-am indurat ca sormea tot trage cu bolile copiilor..cand unul,cand celalalt..ata ete,off,unde or fi vremurile de altadata cand hoinaream pana noaptea?
Va pup pe toate,din pacate nu am un cuvant pentru fiecare acum,dar stiti voi ca imi sunteti dragi toate, in egala masura,am un gand frumos pentru fiecare in parte,dar nominalizez in randuri ca nu apuc altfel.
Sa aveti o zi buna.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput