Magazine on line de haine
Eu m-am hotarit sa incerc sa cumpar haine on line pentru ca nu am niciodata timp sa merg la cumparaturi, si nici nu gasesc ce as vrea eu. Dar imi e teama de tepe.
Faceti cumparaturi de haine on line? Daca nu imi place cum o trimit inapoi? Exista lucruri de care sa ma feresc sau magazine neserioase?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
gabitzam spune:
Da, eu cumpar haine online, am luat in special copiilor, dar si pentru mine si sotul meu. Si nu doar haine, cumpar si cosmetice si carti, aproape la 2-3 saptamani ajung la posta sa ridic cate un pachet, sau imi vin prin curier.
Pe toate site-urile de vinzari online ar trebui sa se specifice si conditiile de returnare.
Probabil nu o sa-ti poata da nimeni aici linkuri si nume catre magazine online, ar fi considerate reclama.
Alaturi de SEBI
mihaser spune:
Si eu cumpar haine online...Eu iau in special produse ptr kinderi si nu prea mi s-a intamplat sa gresesc marimile. Am cateva magazine preferate in Franta, Germania, UK si nu mi s-a intamplat sa nu-mi placa ceva...in general iau de la cei ce nu fac rabat la calitate si citesc bine eticheta...cumpar produse bumbac 100%
Eu ii multumesc lui Dzeu ca exista posibilitatea asta! Altfel as fi ramas cu puradeii in pielea goala ...cu tot concediul meu, dar cu 2 nu am timp de gradi, gatit, curatenie,...daca mai ma chioram si prin magazine dupa haine...cu ei langa mine ...asa comand si eu dupa ce ii culc
MissyMiss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Si eu cumpar haine online...Eu iau in special produse ptr kinderi si nu prea mi s-a intamplat sa gresesc marimile. Am cateva magazine preferate in Franta, Germania, UK si nu mi s-a intamplat sa nu-mi placa ceva...in general iau de la cei ce nu fac rabat la calitate si citesc bine eticheta...cumpar produse bumbac 100% Eu ii multumesc lui Dzeu ca exista posibilitatea asta! Altfel as fi ramas cu puradeii in pielea goala ...cu tot concediul meu, dar cu 2 nu am timp de gradi, gatit, curatenie,...daca mai ma chioram si prin magazine dupa haine...cu ei langa mine ...asa comand si eu dupa ce ii culc Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
imi poti trimite un pm,cu limkurile de unde cumperi hainutele. mersi mult!
gioto spune:
si eu as vrea linkurile . Nu cred ca e vre-o problema daca le pui direct aici . S-a mai discutat despre o serie de magazice on line cu haine la alte subiecte
mihaser spune:
din fr am luat de la t-a-o.com, laredoute, promod, dpam si morgan; din spania de la mango; din germania mytoys si h&m; din uk de pe amazon.co.uk
cele care nu trimit in ro le-am trimis la un intermediar.
anda141 spune:
Nu cred ca Mango sai Promod sau mai stiu eu cine sta in reclama noastra. Sa fim seriosi, sunt super cunoscute si nu cred ca e vreo porblema daca schimbam aici adrese de site-uri, ca doar de-aia discutam .
Eu pentru mine nu as cumpara, pentru ca eu sunt adepta probatului, mi s-a intamplat de multe ori sa imi palce ceva pe umeras sau manechin,dar pe mine sa nu vina bine. Asa ca ...mai greu sa trimiti inapoi prin America o haina care nu iti vine.
mihaser spune:
daca nu iti vin poti sa le trimiti inapoi...pe factura ai si niste coloane ce trebuie completate in cazul in care vrei sa faci retur.
la promod mai era o chestie ca puteai face comanda si daca mai faceai una la cel mult 2 sapt de la prima nu mai plateai livrarea.
bb_yasmi spune:
miha, cand mai faci comanda.... nu vrei sa facem impreuna comanda??? sa impartim taxa de transport.....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
clyo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser din fr am luat de la t-a-o.com, laredoute, promod, dpam si morgan; din spania de la mango; din germania mytoys si h&m; din uk de pe amazon.co.uk cele care nu trimit in ro le-am trimis la un intermediar. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
H&M livreaza in Romania?
multumesc
MissyMiss spune:
si eu am gasit ceva pe t-a-o si pe mango care mi le-as comanda...deci punem mai mult o comanda?!?