Magazine on line de haine

Magazine on line de haine | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Eu m-am hotarit sa incerc sa cumpar haine on line pentru ca nu am niciodata timp sa merg la cumparaturi, si nici nu gasesc ce as vrea eu. Dar imi e teama de tepe.

Faceti cumparaturi de haine on line? Daca nu imi place cum o trimit inapoi? Exista lucruri de care sa ma feresc sau magazine neserioase?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, eu cumpar haine online, am luat in special copiilor, dar si pentru mine si sotul meu. Si nu doar haine, cumpar si cosmetice si carti, aproape la 2-3 saptamani ajung la posta sa ridic cate un pachet, sau imi vin prin curier.

Pe toate site-urile de vinzari online ar trebui sa se specifice si conditiile de returnare.

Probabil nu o sa-ti poata da nimeni aici linkuri si nume catre magazine online, ar fi considerate reclama.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Si eu cumpar haine online...Eu iau in special produse ptr kinderi si nu prea mi s-a intamplat sa gresesc marimile. Am cateva magazine preferate in Franta, Germania, UK si nu mi s-a intamplat sa nu-mi placa ceva...in general iau de la cei ce nu fac rabat la calitate si citesc bine eticheta...cumpar produse bumbac 100%
Eu ii multumesc lui Dzeu ca exista posibilitatea asta! Altfel as fi ramas cu puradeii in pielea goala ...cu tot concediul meu, dar cu 2 nu am timp de gradi, gatit, curatenie,...daca mai ma chioram si prin magazine dupa haine...cu ei langa mine ...asa comand si eu dupa ce ii culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Si eu cumpar haine online...Eu iau in special produse ptr kinderi si nu prea mi s-a intamplat sa gresesc marimile. Am cateva magazine preferate in Franta, Germania, UK si nu mi s-a intamplat sa nu-mi placa ceva...in general iau de la cei ce nu fac rabat la calitate si citesc bine eticheta...cumpar produse bumbac 100%
Eu ii multumesc lui Dzeu ca exista posibilitatea asta! Altfel as fi ramas cu puradeii in pielea goala ...cu tot concediul meu, dar cu 2 nu am timp de gradi, gatit, curatenie,...daca mai ma chioram si prin magazine dupa haine...cu ei langa mine ...asa comand si eu dupa ce ii culc

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

imi poti trimite un pm,cu limkurile de unde cumperi hainutele. mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

si eu as vrea linkurile . Nu cred ca e vre-o problema daca le pui direct aici . S-a mai discutat despre o serie de magazice on line cu haine la alte subiecte

Mergi la inceput

din fr am luat de la t-a-o.com, laredoute, promod, dpam si morgan; din spania de la mango; din germania mytoys si h&m; din uk de pe amazon.co.uk

cele care nu trimit in ro le-am trimis la un intermediar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu cred ca Mango sai Promod sau mai stiu eu cine sta in reclama noastra. Sa fim seriosi, sunt super cunoscute si nu cred ca e vreo porblema daca schimbam aici adrese de site-uri, ca doar de-aia discutam .
Eu pentru mine nu as cumpara, pentru ca eu sunt adepta probatului, mi s-a intamplat de multe ori sa imi palce ceva pe umeras sau manechin,dar pe mine sa nu vina bine. Asa ca ...mai greu sa trimiti inapoi prin America o haina care nu iti vine.

Mergi la inceput

daca nu iti vin poti sa le trimiti inapoi...pe factura ai si niste coloane ce trebuie completate in cazul in care vrei sa faci retur.

la promod mai era o chestie ca puteai face comanda si daca mai faceai una la cel mult 2 sapt de la prima nu mai plateai livrarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, cand mai faci comanda.... nu vrei sa facem impreuna comanda??? sa impartim taxa de transport.....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

din fr am luat de la t-a-o.com, laredoute, promod, dpam si morgan; din spania de la mango; din germania mytoys si h&m; din uk de pe amazon.co.uk

cele care nu trimit in ro le-am trimis la un intermediar.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

H&M livreaza in Romania?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

si eu am gasit ceva pe t-a-o si pe mango care mi le-as comanda...deci punem mai mult o comanda?!?

Mergi la inceput