Magazine on line de haine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu mi-am comandat saptamana trecuta de pe asos.com. 3rochite sunt asa cum ma asteptam, imi vin bine, la fel si un jumpsuit. Dar la 2 rochite am avut surprize. Una e o culoare mai stridenta si e mai lunga cu aprox 30 cm decat era pe site, asa ca nu prea imi place cum imi sta. Dar se rezolva la o croitoreasa. Cealalta rochita imi e mare, desi toate le-am luat S. Nu inteleg de ce asta e asa mare.
Am mai comandat de pe promod si au fost ok.
Pt zanica mea comandam de pe mothercare si ieri am avut surpriza neplacuta sa-mi spuna ca mi-au anulat comanda, ca nu mai lvreaza in Ro. Pacat, ca la reduceri si la oferte aveau niste preturi super. Luam 2 seturi de 3 pijamale cu 18 lire, sau 2 seturi de 7 body-uri cu 14 lire.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut

h&m nu livreaza in ro...eu am luat in germania si am trimis la biroul sotului de acolo.

yasmi te anunt!

Din ce am observat eu marimile frantuzesti se potrivesc cu ale noastre, cele nemtesti sau englezesti sunt mai mari in general.
Si eu am comandat in noiembrie la mothercare si mi-au spus ca nu mai trimit in ro...dar exista intermediari care va pot trimite comenzile din uk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sirimie, eu iti raspund de pe cealalta parte a baricadei...eu am un astfel de magazin, nu-i dau numele, caci ... reclama. orice comerciant este OBLIGAT prin lege sa returneze produsul, fara a cere explicatii, in termen de 10 zile lucratoare de la emiterea facturii/bonului fiscal. uite, iti dau aici fragmentul din lege: "Marfa se returneaza in forma sa originala, cu eticheta atasata, fara a fi deteriorata, in ambalajul original.

OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'

“Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate”. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Societatea va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. "

Daca produsul il schimbi ca vrei tu un altul si nu din "vina" comerciantului, atunci platesti toate taxele de transport sau depinde cum cazi la intelegere cu el...

in caz contrar, daca refuza, poti solicita ajutorul celor de la Protectia Consumatorului.

De asemenea, ai dreptul sa refuzi sa ridici un colet deteriorat si sa specifici asta in borderoul care insoteste livrarea.

cum te feresti de tepe? pai cauti pe net pareri despre magazinul respectiv, in general se afla repede de cele care fac magarii... la prima comanda nu investesti mult, ca sa vezi calitatea produselor

de ce altceva sa te mai feresti? de lipsa de seriozitate. eu am renuntat la o multime de colaborari cu firme (unele mari si tari), caci NICIODATA nu aveau stocul actualizat. s-a intamplat sa comande cineva de la mine un produs care nu mai era livrat de producator de 3 luni!!! iar eu semnasem contractul de colaborare si primisem preturile, stocurile, pozele in urma cu 1 luna ...
oricum, asta m-a facut sa lucrez numai cu stocuri proprii, pe care le actualizez zilnic.
poti fii atenta la unele detalii legate de modul in care te contacteaza, daca o fac. in genmeral nu ar trebui sa depaseasca 1-2 zile, sa se faca pe mail sau telefonic si ti comunice detalii despre comanda sau sa ti se spuna cand va fi livrata.
expedierea sa se faca rapid, in general in ziua respectiva sau a 2 a zi, nu sa astepti 1-2 saptamani sa primeasca produsul.
am comandat niste medicamente in UK si a durat 1 luna pana am primit coletul, logic...plata in avans . coletul l-am primit partial, nu mi-au raspuns la mailuri, decat la 1 sg in care am amenintat ca ma duc la banca sa imi retrag banii...mi-au zis ca vor verifica la depozit sa vada ce s-a intamplat...asta a fost cu 2 sapt inainte sa trimita coletul . ORIBILI!!! si era a 7 oara cand luam de la ei!!!! in fine...
am patit-o si cu un furnizor de cosmetice tot din uk, chiar inainte de Craciun, facusem o comanda de 1000 lire si urma sa-mi trimita cerere de plata prin Pay Pal....nici in ziua de azi nu au trimis-o!!1
in fine...se intampla si neplaceri, te mai frigi, dar daca esti precauta poti evita. sunt multe siteuri ale unor firme micute care te trateaza ca pe un prieten, ca pe un CLIENT si multe siteuri apartinand unor firme mari, care nu dau 2 bani pe tine, pe comanda ta, se pot lipsi bine mersi de tine ca mai au inca 1000 ...

si un ultim raspuns...eu sunt pro cumparaturi on line! scutesc foarte mult timp, cumpar multe lucruri dragute pe care in magazine nu le gasesc, stau acasa si mi le aduce curierul....dezavantaj ca nu vad culorile reale, ca nu stiu marimile reale, insa eu una ofer posibilitatea sa masor hainutele pt client....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu mi-am comandat saptamana trecuta de pe asos.com. 3rochite sunt asa cum ma asteptam, imi vin bine, la fel si un jumpsuit.

Off:

vreau sa comand si eu la asos dar nu stiu ce marimi s-ar potrivi.
spune-mi, te rog, un S la ei ar fi un 36 Laredoute si un 34 Quelle sa zicem?

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

oana_s, vezi ca in dreptul produsului scrie size chart..te masori si vezi unde te incadrezi.nu port marimea S ca sa iti pot fi de ajutor, dar cel mai bine e sa te masori si sa compari cu dim.ajutatoare ce ti le dau ei pe site acolo.in rest, numai de bine de acest site, colaborez de peste 1 an si sunt f seriosi, fata de altii..

Cristina si Alessia Stefana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Citat:

Eu mi-am comandat saptamana trecuta de pe asos.com. 3rochite sunt asa cum ma asteptam, imi vin bine, la fel si un jumpsuit.

Off:

vreau sa comand si eu la asos dar nu stiu ce marimi s-ar potrivi.
spune-mi, te rog, un S la ei ar fi un 36 Laredoute si un 34 Quelle sa zicem?

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Buna, dn pacate nu stiu sa-ti raspund, pt ca n-am nimic de la cele 2 firme. In general port S, uneori XS. Eu m-am uitat la tabele si m-am masurat, ca am avut tendinta de a lua XS.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Multumesc

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

Dupa anularea comenzii, in cat timp ti-au inapoiat banii pe card? Multumesc

Citat:

Eu mi-am comandat saptamana trecuta de pe asos.com. 3rochite sunt asa cum ma asteptam, imi vin bine, la fel si un jumpsuit. Dar la 2 rochite am avut surprize. Una e o culoare mai stridenta si e mai lunga cu aprox 30 cm decat era pe site, asa ca nu prea imi place cum imi sta. Dar se rezolva la o croitoreasa. Cealalta rochita imi e mare, desi toate le-am luat S. Nu inteleg de ce asta e asa mare.
Am mai comandat de pe promod si au fost ok.
Pt zanica mea comandam de pe mothercare si ieri am avut surpriza neplacuta sa-mi spuna ca mi-au anulat comanda, ca nu mai lvreaza in Ro. Pacat, ca la reduceri si la oferte aveau niste preturi super. Luam 2 seturi de 3 pijamale cu 18 lire, sau 2 seturi de 7 body-uri cu 14 lire.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
vine bebe

Mergi la inceput

Gioto, nu mi-au luat banii de pe card. Eu stiu ca ei ii luau cd expediau marfa.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

Asta mi-au zis si cei de la magazinul online. Dar pe card am in minus suma respectiva si daca intru in contul de home bank imi apare la 'tranzactie in curs de procesare ' .De vre-o 2 zile e la fel .O sa contactez banca si/ sau magazinul online daca nu se rezolva zilele astea.
Mersi

Citat:

Gioto, nu mi-au luat banii de pe card. Eu stiu ca ei ii luau cd expediau marfa.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput