Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Am vazut poze cu Briana - Aricel. Foarte frumusica. Mai voi faceti poze de aproape sau cum ?? Toti copilasi mi se par mari si cand te gandesti ca sunt prematuri... Acum din categoria foarte off-topic: Fetele care ati renovat de curand. Noi avem o baie de 3x3m, bucatarie 4x4m si hol de 1,3x3m. Trebuie gresie peste tot, faianta in bucataie pe un perete, baie toata. PE hol si 3 pereti la bucatarie glet si valabila. Manopera la toate ne-ar costa 4500 Ron. Cum e pretul ?? E mult, putin ?? Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Nu stiu daca te ajuta parerea mea, pt ca nu sunt din Bucuresti, dar la noi gresia si faianta se monteaza cu o manopera de 20 lei/m2la negru, si 25 lei/m2 cu factura. La tine cred ca ar fi undeva la 50m2 per total, dar nu stiu ce lucrari mai face echipa inainte de montarea efectiva( au de spart vechea greis si faianta? Sau au de facut tencuiala pe pereti? Au de tras sape de nivel?) Daca au doar de pus gresia si faianta, mi se pare exorbitant pretul oricat ar fi Bucuresti-ul de scump

Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Anca - peretii sunt la "gri". Nu e nimic de dat jos pt ca e constructie noua.. Sapa este. Doar de pus faiata si gresie unde trebuie si tras glet / dat cu lavabila in bucatarie si hol
Am mai vb cu cineva si ne-a cerut asa cum zici si tu 20 pe m2.
O fi Bucuresti dar nici aici nu cresc banii in copac, mai ales acum cu criza.
.
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
hai ca mi-a fost dor de voi! V-am mai citit noaptea, pe sarite, cind mai prindeam o retea neparolata... Azi mi-am pus net acasa, la et 1 unde dorm eu nu e semnal grozav dar ma desurc... Mai citesc din urma si revin la noapte sau miine dimineata... Pup!!!
35+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
stefimic spune:
ANDIRA ce nume dragut ati ales pentru fetita.
REBIANA mama, jos palaria pentru tine, greturi idaca mai aveam eu clar o luam razna de mult.
sper sa vina si ziua in care o sa ne spui ca iti este bine.
ALINA2 ce haios este sotul tau, dar daca tot aveti posibilitatea asta si doriti amandoi de ce sa nu profitati de ocazie.
MIRUNA tu ce mai faci?
ELA ce cadou dragut o sa ai tu cu bebeGEO
, daca nasti la termen, asa am avut eu DPN la baietel si sotul meu a fost tare stresat cum sa nasc eu baiatul lui de ziua femeii si a avut noroc ca a fost dr de garda pe 9 si atunci m-a operat.
YAIA ma bucur ca esti in concediu, de acum te vei putea relaxa si tu si mai poti profita de clipele petrecute cu cel mic.
ANNYA felicitari pentru schimbarea prefixului sa ajungeti cu bine la termen.
JENI
.
CASTELANA tu cum mai esti, tot petrecareata?
DENISA sa poarte bebelina sanatoasa wrapul si sper sa va fie de mare folos.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
39+
IOANA
AMR 4 ZILE.
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Anca - peretii sunt la "gri". Nu e nimic de dat jos pt ca e constructie noua.. Sapa este. Doar de pus faiata si gresie unde trebuie si tras glet / dat cu lavabila in bucatarie si hol Am mai vb cu cineva si ne-a cerut asa cum zici si tu 20 pe m2. O fi Bucuresti dar nici aici nu cresc banii in copac, mai ales acum cu criza. .Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Honey la Glet si lavabila (2 maini) se ia cam 13 lei/m2 -la gata. Deci , vorba ta e si criza..da-i incolo pe aia cu 4500 ca exagereaza.
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
Am uitat sa spun ca am avut azi contractii groaznice
De cateva ori si au tinut cam 1 minut...De acuma incepe distractia
Ultimele saptamani vor fi de foc
Oricum nu sant contractiile dinaintea nasterii pentru ca daca m-am asezat jos s-au diminuat durerile..La alea de nastere poti sta si in 4 labe ca tot degeaba![]()
Partea nasoala e ca m-au prins in picioare de cateva ori si a trebuit sa stau nemiscata, indoita si sa nu vorbesc pana au trecut
Pffuu..ca uitasem cum sunt!!
Fetele, va pupic pe toate , fara exceptie, si ma duc in pat ca ma doare spatele de nu mai pot!!
Ne auzim(de fapt citim) maine!

Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
andra_s spune:
Am primit mesaj de la ROXANA (DAYANARA), este la spital, medicii incearca sa ii opreasca contractiile. offf, sper sa fie bine, haideti sa ne rugam pt ea si bebeSilvana sa mai stea la caldurica
am vazut ca roxana are 33 de saptamani, poate reuseste sa mai duca sarcina cateva saptamani.
eu am primit mesajul pe la 6 dupa-amiaza, dar acum l-am vazut, i-am dat inapoi un mesaj, dar nu a fost remis, cred ca are tel inchis, offf, nu vreau sa ma gandesc ca in sala de travaliu te pun sa inchizi telefonul. sper din tot sufletul sa nu fi ajuns acolo.
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
annya9 spune:
Stefimic, eu zic sa nu-ti mai faci sange rau si sa te linistesti si maine cu siguranta va raspunde dr. la telefon. Nu te agita , ca agiti si bebelina si nu-i bine. Trebuie sa stea cumintica pana saptamana viitoare.
30
Radu Alexandru
poze noi
honeybaby spune:
Offf trebuie sa mai stea bebe in burtica. Sper ca a inchis telefonul doar pt ca vroia liniste
Hai bebe Silvana mai stai un pic
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Erina spune:
Stefimic imi pare rau ca te-ai enervat la dr.
Mai e un pic si vei vedea printesa!
Ramy am vazut-o pe brunetica cu parul aricios! E atit de dulce si gingasa!!! Sa va traiasca.
Babayangel imi pare rau ca au inceput asa devreme contractiile dureroase. Vadcaesti din Bistrita. Poate o cunosti pe danuta36 de la grupul Dariei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle