Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara fetelr, am niste nervi de-mi vine si acm sa plang, tocmai ce se plangea OANA aseara si acum mi se intampla si mie.

aveam programare astaseara la dr sa vedem ce mai face bebelina si daca restul sunt in regula si ea nu a mai binevoit sa vina ca deh e ziua ei de nastere.
bun am inteles ca fiecare om are o zi de nastere dar de ce mai face programari, putea sa ma cheme de luni, acum nici nu stiu ce sa fac ca nici la telefon nu raspunde, trebuia sa hotaram sigur daca luni facem cezariana, sper sa dau de ea maine si sa ma cheme la spital sa-mi faca echo, ca daca nu eu o iau razna, cine stie cat ma mai taraganeaza cu nasterea.

of gata nu va mai zapacesc si pe voi sunt eu asa de nervoasa.
sa aveti o seara placuta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+ IOANA
AMR 6 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

stefi ce putin mai ai si tu...parca nu imi vine sa cred, saptamana viitoare o sa fie de foc.

incearca sa nu te enervezi, nu merita, vezi maine ce poti face.

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cata off ce bine te inteleg.
Sper sa dai maine de ea si sa va vedeti.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Stefi - nasol. Si eu ma desumflu la chestii de genul.

Am tras wrap-ul la masina. E gata. L-am probat pe un catel de plus .... pare misto

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

RAMYYYY am vz minunea o bucalata aricioasa superba.
sa va traiasca si sa va bucurati de ea.e o frumusete de copil.
cand ma gandesc ca aveam acelasi DNP ahh, abia astept sa o vad si eu pe fiimea. pup fetele

OANA dr meu nu e nici pe departe frumos.e la vreo 50-60ani cu burta cu barba dar e om de trreaba.
daca ar fi fost vreun BRAD PITT cred ca as fi visat in fiecare seara ca nasc cu el
iubita, daca vrei sa iasa bebe Eric, pune-l pe sot la treaba

apropo de asta, tocmai ce ii spuneam sotului ca sapt viitoate e norocoasa pt el , ca o sa-l pun la treaba si ce imi raspunde :
- dar imi e cam teama sa nu o lovesc pe aia mica - vorba lui Ellanik - uriasul meu de 100kg, sa il auzi ca zice asa ceva

STEFIMIC vai ce dr . sper sa rezolvi maine cu ea.pup

pupici la toate

36 +
AMR 3
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

fetele dragute.

cel ai naspa este ca daca as fi la prima nastere si nu ar sti sigur ca-mi face cezariana as intelege dar asa cand stie sigur ca e cezariana si sunt si la al doilea eu nu o mai inteleg de ce nu poate sa spuna clar si raspicat ziua cand rezolvam si gata, de ce or trebui sa astepte sa treaca termenul?
soramea i-mi zicea ca in BUCURESTI la a doua sarcina la 38 de saptamani te baga in cazariana.
mie nu-mi este de faptul ca fizic si psihic sunt darmata, dar vreau sa stiu ca mai poate sta ea acolo sii ca ii este bine.

o sa vad maine ca fac dar prevad ca fac o criza de nervi.

AMR 4 ZILE.

Mergi la inceput

RAMY ti-am admirat si eu printesica si chiar mi-as dori mult sa o vad si eu pe a mea cu un par ca al vostru, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari.

CARMEN ma bucur ca ati ajuns acasa si ca ati inceput sa va acomodati, sunt convinsa ca toti sunteti topiti dupa micuta si fratiorul ei cred ca e cel mai iubitor.

SILVIA ma bucur ca aveti vesti bune si pana la urma dr ti-a spus sa stai linistita in legatura cu bebe.

OANA maine o impusc daca nu hotaraste ceva asa ca si tie iti recomand mult tupeu ca eu altfel nu mai pot, cu vorba buna nu cred ca mai reusesc nimic, daca i-mi facea asa la prima sarcina nu cred ca mai apelam tot la ea.

AMR 4 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

[quote]citat din mesajul lui briza_marii

Jeny vad ca si tu nasti la Polizu. Vroiam sa te intreb ce ai mai reusit sa afli asa legat de ce se cere pe acolo: gen, dc ai voie si in pijama sau numai in camasa...etc. Ti-as fi trimis un PM dar nu sunt convinsa ca acum mai merge PM (de cand cu forum2). Si la polizu trebuei adeverinta de la medicul de familie?? Ca eu nici nu am trecut pe la el, ca ma uita Dumnezeu pe acolo de cate ori merg

Buna,

l-am intrebat pe dr meu ce trebuie sa iau cu mine la spital si mi-a spus ca imi trebuie musai camasa de noapte.
In privinta actelor necesare, se pare ca doar buletinul este suficient. Nu mi-a spus nimic ca ar trebui adeverinta de salariat sau trimitere de la medicul de familie. Am prietene care au nascut tot la Polizu anul trecut si au mers doar cu buletinul.
Daca vrei, putem sa vb la tel sau pe mail mai multe, adica ce am pregatit eu pt spital sau ce mai vrei sa stii si te pot ajuta. Am vorbit cu Vio (bordeancavio) si i-am spus ca daca poate si daca vrea, este bine venita sa vada care sunt conditiile in spital atunci cand ma internez eu. Si ea tot acolo o sa nasca.
Gasesti si nr meu de tel si mail pe gmail la docs.

Te pup si sa ai o seara buna

37+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Dragelor,

va multumesc din suflet pt toate felicitarile si gandurile bune. Scuze ca nu nominalizez . Sunteti tare dragute!

Va pupacesc si sa aveti o seara minunata

37+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cata imi pare rau ca nu ai reusit sa faci eco si sa afli cu exactitate data nasterii Ioanei! Sper sa afli maine!
Silvia ai procurat deja kit-ul pentru epidurala? Daca da, de unde?

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput