Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
Nino - te astept cu drag si pe tine aici, sa ne scrii si sa fim din nou "colege" de odisee!
Cenia- mai avem o mamica din generatia noastra ![]()
32+
oanaiacovita spune:
Am facut mancare si clatite. Va invit si pe voi. Am cu finetti si cu gem de caise.
Alina2 sigur activitatile cu sotul vor fi muultt mai placute decat cele cu dr-ul (asta daca nu o fi un dr ca al Ancai care ii apare si in vis
).
Denisa iertare
. Ma lasa neuronul de tot. Eu nu am Huggies, ci Happy, din ala cu taietura pentru buric. Noroc cu Ramy ca a scris si mi-a picat si mie fisa.
Cu pretul mie mi se pare cam multicel, dar nu stiu preturile din Bucuresti.
Ramy am trimis PM.
Ami mie o prietena mi-a recomandat sa pun sub salteluta o carticica mai groasa pentru a ridica un pic nivelul saltelei tocmai pentru a-l preveni pe bebe sa se inece.
Silvia deci ne luam de manauta si mai asteptam. Bag de seama ca avem bebei incapatanati.![]()
Mihaela o sa iau nr-ul tau din lista comuna si dupa ce vedem ce zice Adriana te sun sa stabilim.
Eu nu stiu nimic de trimitere de la medicul de familie, tre sa intreb.
Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana - si mie mi se pare mare pretul ... cred ca o sa zic pas. profita ca sunt gravida si ma grabesc...dar nici chiar asa.
huggies happy nu conteaza, cu taietura pt buric sa fie.
Stiam si eu de carte dar nu sub saltea . Sub picioarele patutului in capul unde doarme bb cu capul ( ce exprimare)
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Asta cu cartea sub patut nu cred ca merge la astea pliante, dar o sa incerc sub salteluta sa vad cum vine.![]()
Noi acum 3 ani cand am facut apart, ne-au luat odiosii de mesteri 25 de mil(apart cu 3 camere), cu gresie in baie si bucatarie, faianta in baie, faianta pe peretele cu mobila din bucatarie, izolat peretii exteriori, gletuit, varuit, zidit balconul in partea de jos. Dar ti-am zis, sunt jalnice lucrarile, o sa incercam sa facem cate o camera pe parcurs.
Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog s-ar putea ca si regulile astea sa difere de la spital la spital. |
asa e,la Municipal nu-mi aduc aminte sa-mi fi cerut trimitere de la medicul de familie
32+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Alina- poate acasa doar s-au fisurat membranele si acolo le-au "rupt" ele de tot.... zic si eu... ![]() |
Asa ma gandesc si eu..
| citat din mesajul lui andira Ioana multumesc frumos! ![]() Ideea e ca nu vreau sa o inscriu nicaieri. Adica o sa-i fac controlul lunar la medicul la care ma duc si cu fetele acum, dar care nu e medic de familie, ci de spital, si lucreaza si la Medicover (vreau sa-i fac si ei fisa acolo si atat). |
Ok...nu cred ca iti zice cineva ceva ca nu o inscrii la med de fam..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
briza_marii spune:
In sf am reusit sa ajung si eu cu cititul la zi..acum sa vedem ce am reusit sa retin
Am vazut poze cu Ariciul Briana. Vai cat e de haioasa, cred ca toata ziua m-as juca prin parul ei![]()
Jeny vad ca si tu nasti la Polizu. Vroiam sa te intreb ce ai mai reusit sa afli asa legat de ce se cere pe acolo: gen, dc ai voie si in pijama sau numai in camasa...etc. Ti-as fi trimis un PM dar nu sunt convinsa ca acum mai merge PM (de cand cu forum2). Si la polizu trebuei adeverinta de la medicul de familie?? Ca eu nici nu am trecut pe la el, ca ma uita Dumnezeu pe acolo de cate ori merg
Rebiana de vreo 5 zile te inteleg perfect prin ce treci: am arsuri la greu care nu trec cu nimic, bebe ma impinge rau in stomac ceea ce a dus la imprietenirea mea, acum pe ultima suta de metrii, cu "dna buda"
Oana ce imi faci tu mie....clatiteeee
. Am utitat sa iti zic ca am luat si noi ulei Bubchen din DM tot cu 6 lei, deci e acelasi pret ca si in Cluj. Referitor la depasirea termenului, si eu zic sa profiti de
. Ai numai de castigat: te simti bine si tu si sotul, si grabiti si venirea lu bebe Eric. Pai ce motiv mai bun vrei?![]()
Nu stiu ce mai vroiam sa zic...Ma duc sa imi incalzesc o cana de lapte ca poate ma mai linisteste stomacul
32+
Eric Mihai
oanka80 spune:
ramy m-am indragostit de scumpa ta Briana. e o scumpete de printesa, sa iti traiasca si sa fiti sanatoase 

Alina am ras cu lacrimi de ce isprava a facut Ioana la medic. e copil si exploreaza ce e in jur. clar va tine minte dr 

kossir bine ai revenit acasa si asteptam pozici cu printesa Sofia.. sanatate multa si voua va doresc 

dianami si al tau prunc Alex se dezvolta frumos si cred ca sunteti mandri de cat de dragalas e. sa aiba parte de ceresti binecuvantari si sa nu mai fie blonavior niciodata 

ami_84 si eu mi-am facut rost de oxitocina si merg cu Doamne ajuta la spital. sunt increzatoare si sigur va fi bine. dr mi-a zis ca nu e fan epidurala si sa fiu puternica pt tot ce va urma. 
Oana
38+
- Maria-Emilia
AMR 1+ 
poze
*mamica unui fluturas*
babyangel spune:
Buna seara burtici,
Am inceput sa recuperez din ce ati scris de azi dimineata....dar ce povestitoare suntem noi mamicile de iepurasi
Andira, nu stiu daca ti-au raspuns alte fete inainte ca nu am apucat sa citesc tot, dar inscrierea la medicul de familie e obligatorie. Din pacate si eu il voi inscrie (doar pt birocratie si hartoage) la medic de familie, dar de tratat il voi trata la un pediatru cu cabinet particular..am gasit deja o dr-ita buna.
Jeni felicitari pt eco
Ce frumos cand vii cuvesti asa de bune...O sa ai o bebeluna grasuna, pentru ca ea mai creste pana in 27 feb
Bravo voua!
Kossir , bine ati sosit acasa.
Ma bucur sa aud ca te simti asa de bine dupa 6 zile. E important sa te poti ocupa si de Mihai , iar de Sofia nu mai zic! Sa trimiti si poze cu brunetica ta, da? Pupici! 
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
| citat din mesajul lui child Salutare si de la noi! BABYANGEL ai tu ce ai cu doctorul. Macar e fain? Ca asa sa tot visezi! 37+ ![]() |
Child nu e fain neaparat, sa zic ca asta ar justifica visele mele
Totusi , Dr meu e un finut si e foarte placut.
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca