Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Nu stiu daca e cineva sa-mi scoata ochii ca n-am inscris copilul la medicul de familie, dar totusi o sa mai intreb. 32+ |
Nu, tb neaparat sa o inscrii la acelas medic de familie. O inscrii la orice medic vrei.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mihaelagrosan spune:
honeybaby ai dreptate, membranele tin apa. Deci se rup membranele sau mai popular se rupe apa. Nu stiu la ce s-a referit Alina in mesajul ei.
Mihaela
33+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Alina - acum sunt in ceata. Pai nu membranele sunt cele care tin apa?? E vb de alte membrane ? Alea unde mai sunt si care e rolul lor? Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Eu zic cum a fost la mine..mi s-a rupt apa, m-am dus la spital, acolo m-au urcat pe masa si mi-au rupt banuiesc membranele (ca au taiat ceva
) dupa care m-am asezat in pat, pus perfuzia de dilatare iar in jum de h eram dilatata, dus in sala de nasteri..si apoi am nascut.ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
31+
greenfrog spune:
trimiterea ti-o da medicul de familie si la rugamintea mea a scris-o fara data
, cand ma apuca durerile completez eu data. adeverinta de salariat trebuie sa fie din ultima luna, eu am cerut una de la resurse umane saptamana asta ca sa fiu acoperita pana pe 14 martie. ca sigur nasc pana atunci.
38+
Petru Gabriel
Jasmine spune:
adeverinta de salariat poti sa o duci cat timp esti in spital,adica pana la externare,dar nici eu nu pricep de ce e necesara trimiterea de la medicul de familie
ioanact- in prenatal suma maxima pe care poti sa o iei e 7200;daca 85% din brut inseamna mai mult de 7200 atunci iei 7200,asta e plafonul.
32+ 
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Jasmine [ ioanact- in prenatal suma maxima pe care poti sa o iei e 7200;daca 85% din brut inseamna mai mult de 7200 atunci iei 7200,asta e plafonul. 32+ ![]() |
Am inteles!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
31+
honeybaby spune:
Alina- poate acasa doar s-au fisurat membranele si acolo le-au "rupt" ele de tot.... zic si eu...
Pfff e aberant cu trimiterea de la medicul de familie. Pai daca nasc in weekend....
O sa intreb dr mea daca trebuie, si daca da o sa cer si eu una fara data...
Bine macar ca cea de la munca e valabila o luna.
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Ioana multumesc frumos! 
Ideea e ca nu vreau sa o inscriu nicaieri. Adica o sa-i fac controlul lunar la medicul la care ma duc si cu fetele acum, dar care nu e medic de familie, ci de spital, si lucreaza si la Medicover (vreau sa-i fac si ei fisa acolo si atat).
Sunt foarte multumita de ea si nu-mi trebuie altul, de-aia ziceam.
La prima consultatie cu Irina, cand avea o luna, a stat 40 min dupa funduletul ei. M-a intors-o pe toate partile, mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a dat incredere in mine, exact ce aveam nevoie atunci.
32+
honeybaby spune:
Roxana esti ok ??
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
s-ar putea ca si regulile astea sa difere de la spital la spital. la filantropia vad ca se cer.
ce stiti de sensibila? noi suntem amandoua la dr Haiduc si nu a mai intrat de ceva vreme pe froum. sper sa fie totul ok.
38+
Petru Gabriel