Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am o intrebare legata de dormitul bebelusului. Tot uitandu-ma la pozici cu bebei abia nascuti, aici si pe la alte odisei, am observat ca au pus la spate 'un ceva' facut sul, ca ei sa poata dormi un pic inclinati. Dar eu mai citisem ca in primele sapt e bine sa doarma cu fata in sus. Voi ce parere aveti?

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Am schimbat si eu prefixul!!!

30 Radu Alexandru
poze noi

Felicitari!
Tine-o tot asa pana la 40 de s !

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Am o intrebare legata de dormitul bebelusului. Tot uitandu-ma la pozici cu bebei abia nascuti, aici si pe la alte odisei, am observat ca au pus la spate 'un ceva' facut sul, ca ei sa poata dormi un pic inclinati. Dar eu mai citisem ca in primele sapt e bine sa doarma cu fata in sus. Voi ce parere aveti?

Ami - e bine sa doarma putin inclinati, pentru ca se pot ineca cand le mai vine lapticul inapoi. Si parca mai erau si alte motive.

Eu le-am pus intotdeauna un prosopel facut sul in spate, cat sa se rezeme foarte putin pe el, in prima luna de viata. Mi-a aratat pediatrul.

Cand am stat cu Irina in spital in Gr. Alex, la 3 zile dupa nastere, ea statea in patut de incubator, pe care medicul il inclinase putin. Deci, asa se recomanda.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - multumesc
Pe mine ma apuca deprimarea numai cand te aud cate induri... Hai ca mai ai putin.

Nemary - multumesc pt raspuns, ma mai interesez si eu.
Nu stiu daca e cineva sa-mi scoata ochii ca n-am inscris copilul la medicul de familie, dar totusi o sa mai intreb.

32+

Mergi la inceput

Eu ma gandesc la 8 Martie, abia astept sa creasca Ioana sa-mi cante de ziua mamicilor si sa faca o felciitare cu manuta ei Am devenit melancolica..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Ami - e bine sa doarma putin inclinati, pentru ca se pot ineca cand le mai vine lapticul inapoi. Si parca mai erau si alte motive.

Eu le-am pus intotdeauna le-am pus un prosopel facut sul in spate, cat sa se rezeme foarte putin pe el, in prima luna de viata. Mi-a aratat pediatrul.

Cand am stat cu Irina in spital in Gr. Alex, la 3 zile dupa nastere, ea statea in patut de incubator, pe care medicul il inclinase putin. Deci, asa se recomanda.

32+

Am inteles. Multumesc!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan
insa eu parca prefer sa fac efort si sa se rupa membranele singure decat sa-l las pe dr. mai bine il pun pe sot la treaba
te pup. si fi linistita ca o sa vina bebe cand o sa vrea el.eu prevad ,cat de curand.

36 +
AMR 3
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Nu neaparat tb sa se rupa membranele, ci cand ai contractii, elimini dopul, cand se rupe' apa, astea sunt semne ca vei naste.
Mie mi-au rupt membranele la spital, dupa ce mi s-a rupt apa acasa.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Fetelor,
am revenit si eu de la spital. Bebe e cu capul in jos, cum trebuie, colul s-a mai scurtat. Doctorul a zis ca se pregateste dar nu se grabeste. Am stabilit logistica pentru nastere. Mi-a zis ca daca am contractii dureroase sa iau no-spa. daca nu cedeaza la no-spa sa incep sa cronometrez si in momentul cand ajung sa se succeada la intervale regulate de 10 minute sa imi iau bagajul si sa vin spre spital. fara graba insa ca nu nasc pe drum. apoi la camera de garda a spitalului cu adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie o sa ma preia medicul de garda. dupa evaluarea acestuia, el o sa il sune pe dr Haiduc.

referitor la rinichiul lui bebe mi-a zis doar sa nu mai fac atatea griji. nu a fost foarte vorbaret in rest si mie parca mi se intepenise neuronul.in plus de la pozitia de pe masa de eco ma luase cu o senzatie de lesin de abia puteam sa vorbesc. vroiam sa il intreb daca pe langa kit-ul de epidurala mai trebuie cumparat si altceva dar am uitat. am intrebat asta acum doua luni si atunci mi-a zis ca doar kit-ul. dar cu criza asta...

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna mamicute!
Am mai scris dimineata un mesaj lung, dar cand sa-l trimit mi-a picat netul si n-am mai avut timp sa scriu altul.
Am fost ocupati zilele astea, a fost si mama la noi, am mai facut curatenie asa mai generala, a venit si mobiluta, am aranjat camera, dar mai avem, ca eu sunt melc melc, iar sotul e la servici.
In rest mi se umfla picioarele, mi s-a lasat burtica in jos si e greu de carat, dar sufleteste sunt bine.

Rebiana imi pare rau ca ti-e asa greu. Am mai auzit si eu de cateva cazuri ca si tine, lasa ca nu mai ai foarte mult.
Oana pacat ca iar te-a enervat doctorita, dar pt. bebe e mai bine sa-l lasi sa iasa de la caldurica atunci cand se simte el pregatit, atata timp cat nu depasesti aprox 41 sapt si nu apar alte probleme sau o recomandare anume. Eu nu as fii de acord sa-mi induca nasterea sau sa-mi faca ceza programata, fara sa existe probleme. Mi se pare cam aiurea ca mai nou e la moda sa-l scoti pe bebe cand are mama chef sau cand e doctorul diponibil. Nu zic ca e cazul tau, e doar asa o tendinta generala.
Legat de intalneala, in principiu eu sunt de acord si astept propunerile.

Bebeii Alex si Briana sunt niste scumpi. Alexandru la multe lunite!

Kossir ma bucur ca sunteti bine, ca Sofia Maria ( ff frumos numele) e papacioasa si doarme bine. Si ma bucur ca ai invins cu alaptatul.

Va pup pe toate, ca iar am uitat ce am mai vrut sa zic.

Mihaela33+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - acum sunt in ceata. Pai nu membranele sunt cele care tin apa?? E vb de alte membrane ? Alea unde mai sunt si care e rolul lor?

GreenFrog si restul eu nu pricep si pace !!
Bun trebuie adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie....
Cand se iau ele ?? Pot sa ma duc sa le iau acum? Cat timp sunt valabile ??

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput