Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Am primit mesaj de la ROXANA (DAYANARA), este la spital, medicii incearca sa ii opreasca contractiile. offf, sper sa fie bine, haideti sa ne rugam pt ea si bebeSilvana sa mai stea la caldurica am vazut ca roxana are 33 de saptamani, poate reuseste sa mai duca sarcina cateva saptamani.
eu am primit mesajul pe la 6 dupa-amiaza, dar acum l-am vazut, i-am dat inapoi un mesaj, dar nu a fost remis, cred ca are tel inchis, offf, nu vreau sa ma gandesc ca in sala de travaliu te pun sa inchizi telefonul. sper din tot sufletul sa nu fi ajuns acolo.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Putere multa Roxana, sunt siguraca ai parte de ingrijire buna si ca totul va fi bine! Bebelusa Silvana mai asteapta te rog!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

eu fug la somn, tin telefonul aproape ca roxana are doar tel meu memorat si daca mai primesc vesti, va anunt
pupici la toata lumea si sper ca vom avea vesti bune de la roxana, si eu am avut contractii urate, cam la 5 minute cu o saptamana inainte de a naste si mi-au administrat perfuzie cu doza soc de gynipral si m-au lasat durerile si contractiile.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - ma gandesc la tine si sper sa fie totul bine!

Cata - multumesc

Babyangel - pai, cred ca asta o sa fac si eu, daca e musai, o s-o inscriu pe Alex doar pt hartogaraie. Da' iti dai seama, 3 copii, 3 medici diferiti

Odihneste-te si stai linistita, mai ai si tu putin .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si cu asta ma duc si eu in pat, sa mai citesc putin si sa ma culc, oricum la 4 ma trezesc iar...

Rebiana - sa ai o noapte linistita si mai usoara decat cele trecute!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Roxana Doamne ajuta sa fie bine si sa mai stea bebe Silvana la caldurica. ne gandim la tine si te sustinem.

Ina 34+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, Domane ajuta sa fie totul bine cu tine si puiul tau! Iti tiemn pumnii sa fie alarma falsa si sa nasti cind e momentul potrivit ca bebe Silvana sa iasa sanatoasa tun si tu la fel!
Te imbratisez si ma gindesc la tine sa fie bine!

35+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput