Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia sanatate lui tudor si bafta tie la control vineri |
Mersi...dar stii cum e aici controlul la clinica, masurat burta, ascultat inima Bebelusului, tensiunea mea si urina, pipait burta...chestii de astea. Abia pe 25 am la medic, poate atunci mai multe stiri.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui kossir Ieri am trezit-o dupa 3,5ore ca nu avea de gand. Apoi manaca cu pofta .Azi am spalat putin tot corpul cu galbenele si musetel, |
2 comentarii scurte: eu nu as trezi-o din somn sa pape, stie ea cand sa se trezeasca pentru papa si nu as mai folosi musetel la baie, am mai discutat noi pe aici.
Dar cel mai important, bun venit acasa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
GabyHila spune:
Ramy bine ai ajuns acasa! iti prieste nu?
m-am uitat la poze si sunt absolut bestiale. Briana e ciufulita de zici ca ai scos-o din baie la fiecare poza si dragalasa tare:) ma termina fetele la bebelusi:)!!!
Kossir bine ai ajuns si tu! nu te mai dor ele alea multe nu?
Ma duc la pediatra sa o masoare ca eu singura nu reusesc.
brb.. chitaie muzicuta..
bordeancavio spune:
dayanara,
da, pe 24 am la 4 dupa masa. merge si sotul sa vedem pe bebe 4d, e morfo. multa bafta si tie, vorbim!!!!
gaby si eu vreau sa-i iau tort la o luna. deja vorbeam cu sotul, imi venise asa ideea, ca sa am ocazie, sa iau tort, zic iau la o luna!!! si papam noi 

de la agapitos vreau sa iau, ca de, e ocazie speciala, nu??
vio asteptand pe bebe
30+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
oanaiacovita spune:
Ramy, vai cat e de scumpa.
Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa.
Si nu pare deloc bebe prematur. Are un perisor superb.
Mi-am permis sa fac un album pe Picasa cu pozele trimise de tine sa fie mai usor de vazut. E privat, deci nu il poate accesa decat cine are parola. Daca vrei sa pui linkul la semnatura, zi-mi zi te ajut. Iar daca o sa mai vrei sa pui poze si asta te invat, numai sa vedem mai des minunea.

Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
selina-d spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Si sexul ajuta...cica. Ma innebuniti cu varsta asta ecografica, bazata doar pe masuratori si aprecieri care de cele mai multe ori am mari erori si e firesc. Eu zic sa te bazezi pe varsta reala, nu pe cea ecografica. Hai ca nu mai e mult si cu asa vesti bune, poti sta sa astepti linistita sa vina Bebe, ea stie mai bine cand trebuie sa iasa! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
si mie mi-a zis doctorita la ultimul eco ca bebe e mai mare ca si masuratori decat varsta lui, dar asta nu inseamna ca e si mai matur, ci pur si simplu mai mare decat media, iar varsta sarcinii nu se schimba.
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
nemary spune:
| citat din mesajul lui andira Delia - nu spun, va zic cand ne vedem Am si eu o intrebare, pt cine stie: este obligatoriu sa-mi iau medic de familie pt copil? 32+ |
nu cred ca este obligatoriu, poti sa-ti alegi in plus orice medic de oriunde, din orice oras.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
| citat din mesajul lui jeni_h Intrebare intrebatoare: trebuie sa-mi cumpar kitul pt anestezie epidurala. Are cineva idee unde naiba as putea sa gasesc? Am intrebat aseara pe la cateva farmacii si nu aveau ![]() daca nasti in Bucuresti, gasesti kitul la farmacii sau chiar la spital(si nu mai trebuie sa-l cumperi tu) In cazul asta mi-a recomandat sa intrerup Magne B6 si sa incep sa iau calciu!!! Cica asta favorizeaza contractiile. la mine nu a avut efect Ca(si aveam colul inmuiat si scurtat inca de la 5 luni), am luat in ultima luna si am nascut tot la 40 de sapt. 37+ Sarah Maria |
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria

Am schimbat si eu prefixul!!! 
.
Sarah Maria