Moldovence aspirante sau gravidute(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Vanessa la Vaslui e deja primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

si aici a iesit soarele. Chiar am iesit in curte la servici si am stat 10 minute. Sper sa nu vina iar frigul peste noi.

19+

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va invit la sau laptic cald.
Eu cred ca am racit. Asta-noapte nu prea am reusit sa dorm, iar dimineata m-am trezit cu nasul infundat si dureri de cap si de gat. Parca sunt un zombi...Sper sa imi treaca repede.
Iar ploua si e urat afara. Vreau sa vina primavara....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Neata, vin si eu la ca cica trebuie sa beau in fiecare dimineata. Ieri mi-am luat tensiunea si era 10/6 asa ma dau pe baut vin si cafea
Vanessa,Sophie, Pogo, Delphinas, nichi,pysy, vasilasanita si toate fetele mare mare
ce mai stiti de arinna???
Pogo, ai un PM de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

sophie ce medic ai ales?

Mergi la inceput

Eu azi iar ma lupt cu greturile si varsaturile. Nici nu stiu ce sa mai incerc sa mananc... Acum au inceput si ametelile... Sper mai tarziu sa reusesc sa ma linistesc.

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Nu am noutati dar va pup pe toate si astept vesti de la voi!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bitza tiam raspuns la mesaj
dar cum de ai ales budapesta si nu grecii de la budapesta??? ce tea determinat sa te razganedesti???? sunt f curioasa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Buna dragele mele,
Nu am mai apucat sa intru demultisor, bebe imi ocupa tot timpul. Suntem foarte bine, bebe a crescut ca din apa, la 7 saptamani a luat 2 kg in greutate, i-au crescut falcutele, gangureste, isi tine aproape singur capusorul si e foarte dragalas cu ochisorii albastri.
O singura problema avem, il cam deranjeaza colicii, speram sa scapam cat mai repede, ca mi se rupe inima cat se chinuie saracutul. Noroc ca nu il tin mult, are cam 2-3 episoade pe zi.
Arinaa, nastere usoara si sa fii puternica. Ai sa vezi cum uiti de operatie si dureri cum ajungi in salon cu bebe.
Sophie, ai grija de voi si sper sa fii cat mai bine in curand.
Vanessa, mai ai putin si o sa-ti treaca greturile, ai sa vezi ca de prin saptamana 20 scapi de ele. Orice necaz se merita pt ca sa-l tii in brate pe puisorul tau.
Pysi, de acum ca a miscat bebe te poti considera graviduta cu state de vechime.
La celelalte fete le doresc numai bine, o primavara frumoasa si cu doua liniute.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

bitza tiam raspuns la mesaj
dar cum de ai ales budapesta si nu grecii de la budapesta??? ce tea determinat sa te razganedesti???? sunt f curioasa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Neata, va astept la

Pogo, dar nu m-am razgandit, doar am amanat putin Fiv-ul din mai multe motive .." conjuncturi nepotrivite".

amir, ma bucur ca sunteti sanatosi si ne mai dai de stire despre voi, tie si pt raducu

Sophie, sper ca esti mai binisor si moralul e sus...da?
Vanessa hmmmmm, oare ce sa facem noi cu greturile astea

Mergi la inceput