Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 8
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la un laptic cald. Desi e dimineata eu ma simt tare obosita. Am dormit foarte putin asta-noapte. Am nasul infundat si ma doare gatul. Ieri am mancat foarte putin si acum parca nu am putere sa fac nimic. Ma bucur ca vine week-end-ul.
AMIR ma bucur ca sunteti bine. O sa treaca acus si colicile lui Raducu. Cand mai ai timp, te asteptam cu vesti.
20+
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va astept la sau laptic cald.
Azi am program de .
Va doresc week-end placut . Sper ca de luni va veni primavara.
20+
vanessa80 spune:
Fetelor ce treburi aveti, de nu mai dati pe aici?
Va las fierbinte si proaspata.
Sa aveti o duminica placuta.
20+
vanessa80 spune:
Eu sper ca martisorul sa ne aduca primavara. M-am saturat de atatea haine groase si incap din ce in ce mai greu in ele.
20+
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Eu sper ca martisorul sa ne aduca primavara. M-am saturat de atatea haine groase si incap din ce in ce mai greu in ele. 20+ |
O primavara frumoasa s indeplinirea dorintelor!!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
pysypisi spune:
Buna dragutelor si o primavara frumoasa va doresc!
Astazi eu am primit cel mai frumos martisor de la bebe al meu...dimineata imi mangaiam burtika si deodata am simtit in palma un mic bobarnac...mai sta ce mai sta si mai da un bobarnac....super este o senzatie nemaipomenita.
In sfarsit am reusit sa-mi fac o programare la Colantina la dr imunolog.Problema este ca mi-a spus sa vin cu trimitere,dar nu a specificat de la cine...de la dr de fam sau de la ginecolog...si eu am uitat sa intreb...Voi ce ziceti??? La el trebuie sa-mi fac un set de analize ca mi-au iesit anticorpii anti-nucleari mari.
Miercuri o sa merg la el sper sa fie totul bine pana la urma.
Va pupik si va doresc o seara placuta!
+17
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
vanessa80 spune:
Salutare! E o mare nebuneala la mine la servici si nu prea reusesc sa intru pe aici.
PYSYPISI cred ca e important sa ai bilet de trimitere. Poate sa iti dea si med de familie si cel de gineco.
20+