Moldovence aspirante sau gravidute(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

'Neata fetelor!Si eu sunt o modoveanca din Iasi, am mai scris si eu cate ceva anul trecut prin oct, nov.Vreau sa va anunt ca in sfarsit am ramas insarcinata, dupa lungi incercari. Am 5 sapt de sarcina si am inima cat un purice, abia astept ziua de vineri sa mergem la dr pt ecograf. Poate cineva sa-mi spuna daca e bun ecograful de la Cuza Voda? Eu de la prima sarcina stiam ca mai dadea erori.In 2007 am nascut la Cuza Voda dar nu am facut nici o ecografie acolo, din acest motiv, am mers numai la cabinet la dr Iliev care acum e super aglomerat si avea liber abia prin martie dupa 15. Ce analize iti pot confirma ca sarcina e bineVa doresc o zi frumoasa, ca tot e soare si poate ne influenteaza pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Buna dimi fetele va astept si eu la o...mai tarziu.. dar e bine si asa..nu..
CRISTINAML si parerea mea este ca trebuie sa mergi la dr sa iti confirme tot..si sa stai si tu linistita
Pysypisi fericita intradevar te a facut DD ..iti urez un bebe sanatos si voios...observ k incepe deja sa joace putin fotbal in burtica..asta e bine
Vanessa80, mvb, Pogonici1977, JoAnn, Alinaa80 buna dimineatza si voua si sa veti o saptamana frumoasa si insorita..k ziua de azi

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Am vorbit azi la maternitatea Cuza-Voda. Se fac cursuri prenatale GRATUITE. Taticii care participa la aceste cursuri, primesc o adeverinta ca sa isi poata lua 10 zile libere cand se va naste bebe-ul.
Cursurile se tin in timpul saptamanii, martea sau joia( in functie de grupul de participanti). La aceste cursuri vine moasa, anestezistul, neonatologul, ginecologul si psihologul. Se dau si materiale informative.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna dragele mele moldovence! nu v am uitat ,dar ultimele 2 sapt au fost destul de grele pt mine, am fost internata la maternitate avind mai multe episoade hemoragice.Se pare ca placenta e jos inserata momentan si uterul meu retrovers e mai senzibil si usor contractibil provocind desprinderea placentei de unde si hemoragia.Mi s a facut si cerclaj, acum sunt acasa cu indicatia de a sta doar la pat si cu tratament progesteronic si antispastic.Inca nu ma simt f bine, burtica e f sensibila, dar ma rog la Dumnezeu si Sfinta Fecioara sa mi dea putere pt bebele meu!
vanessa ,pysypisi ma bucur ca sunteti bine, e mare lucru sa stiti!
pogonici ca te ai gindit la mine!
toate moldovencele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,offf,imi pare tare rau,imi dau seama ce inseamna asta ,trebuie sa fie groaznic,iti doresc tie si puiutului ,multa sanatate si sa-i fie bine acolo in burtik lui mami si sa creasca mare
mult de tot

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va invit la sau laptic cu ciocolata.
SOPHIE ma bucur ca esti acasa. Stiu ca e greu sa stai la pat, dar trebuie... Sper ca in timp bebe-ul tau sa fie mai puternic si sa poti sa te misti macar prin casa si sa poti sa faci si cate o plimbarica pe afara.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

Buna ziua!
Sper sa primesc niste raspunsuri la intrebarile mele, multumesc.
Trebuie sa fac morfologia fetala de trim 2 (mi s-a recomandat dr. Iliev)
1. unde are cabinetul?
2. cat costa morfologia fetala de trim 2 ?
3. face ecograf 2D,3D,4D?
4. pretul la ecograf 2d, 3d?
5. cu cat timp inaintre trebuie facuta programarea?
6. alti medici recomandati pt meofologia fetala de trim 2

Sper ca nu v-am plictisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Neata fetelor, va invit la si pentru gravidutele noastre un laptic bun.

Arinna...cum esti? gata bebe de lansare ?
Intreba mai demlt cineva...cine urmeaza dupa Arinna...si mi-am adus aminte de Oanka80....mai stit voi ceva de ea, a nascut?

Pup toate fetele si mai apasat pe sophie care trebuie sa fie rasfata de noi zilele astea sa nu simta ca sta in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna dimineata ,nu am mai scris demult dar v-am citit tot timpul...
Eu momentan fac o pauza pana la vara cand vreau sa fac FIV,vom vedea pana atunci ce se intampla.
Pup toate gravidutele si in special pe Sophie ,aveti grija de voi si de bebei , multa sanatate.
O zi buna va doresc .

Mergi la inceput

Buna dimineata! Vin si eu la o cu lapte ( sper sa ma ajute cu constipatia )
ARINAA iti facem galerie... Te asteptam cu vesti bune.
Azi am o zi plina. M-am saturat de programul asta incarcat... Vreau sa vina primavara si sa ies la plimbare...
Va doresc o zi frumoasa.

19+

Mergi la inceput