Moldovence aspirante sau gravidute(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ALINA relaxati-va si simtiti-va bine impreuna. Nu mergeti pe ideea ca neaparat o faceti pt bebe. O faceti pt voi. Poti folosi si teste de ovulatie, daca nu ai sa faci Pregnyl, sau daca dr nu iti va spune exact cand ovulezi.
ARINAA mai ai putin. Multa bafta. O sa te astept cu povesti, impresii si informatii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Alina mult succes
Si eu sunt din Botosani

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata
poftiti la o

ce faceti azi...sper ca nu ma lasati sa vb singura

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

cristina nu trebuie sa iti pierzi speranta...
alina eu un singur sfat pot sa iti dau...nu te baga in pat doar la facut copiii,crede-ma eu ani intregi m-am monitorizat si a iesit in luna in care ne redescopeream noi ca si cuplu...

Noi suntem inca ok...din ce in ce mai greoaie ma simt dar vedem ce zice dr joi,oricum ne-a chemat cu bagajul

37+ RARES

Iti tinem pumnii draguta!!!
Nastere usoara!!!

+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie cum imi dau seama ca bebe misca???
Azi noapte am simtit de mai multe ori asa ca si cum s-ar zbate un muschi,dar undeva sus,intre stomac sicoasta....
Eu ma gandesc ca atunci cand este bebe aceste furnicaturi trebuie sa le simti in burtika,nu?????

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Pisi cred ca deja il simti pe BB.....la inceput, pt ca si BB e mic, il simti usor ca o pulsatie de muschi sau simti ca si cum ai avea gaze....incepand cu 16,17 saptamani apar primele miscari......
felicitari pt primele miscari ale puiutzului tau!

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Spuneti-mi si mie cum imi dau seama ca bebe misca???
Azi noapte am simtit de mai multe ori asa ca si cum s-ar zbate un muschi,dar undeva sus,intre stomac sicoasta....
Eu ma gandesc ca atunci cand este bebe aceste furnicaturi trebuie sa le simti in burtika,nu?????

+16

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Pisi cred ca deja il simti pe BB.....la inceput, pt ca si BB e mic, il simti usor ca o pulsatie de muschi sau simti ca si cum ai avea gaze....incepand cu 16,17 saptamani apar primele miscari......
felicitari pt primele miscari ale puiutzului tau!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Multumesc fumos draguta!
Oare sa fie puiutul meu???
De dimineata si pana acum am mai simtit acele pulsatii de vre-o 4 ori si in special dupa ce stranut...
Dar este normal sa simt acele furnicaturi asa de sus???

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaml spune:

buna dragutelor ! ieri am facut in cele din urma un test : II ROSII ( una putin mai roz) astazi dimineata inca un test la fel doua linii !!!! IUPIIIIII !! se pare ca intrarea mea pe acest forum a fost de bun augur !!! Multumesc lui D-ZEU !! dar ... pt ca intotdeauna mai exista si un dar astazi pe la 13 am vazut o mica pata galben-roz .... ce sa fie fie oare? imi e frica ... daca stiti ceva va rog sa-mi raspundeti !PLSSSSSS!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinaml

buna dragutelor ! ieri am facut in cele din urma un test : II ROSII ( una putin mai roz) astazi dimineata inca un test la fel doua linii !!!! IUPIIIIII !! se pare ca intrarea mea pe acest forum a fost de bun augur !!! Multumesc lui D-ZEU !! dar ... pt ca intotdeauna mai exista si un dar astazi pe la 13 am vazut o mica pata galben-roz .... ce sa fie fie oare? imi e frica ... daca stiti ceva va rog sa-mi raspundeti !PLSSSSSS!!

Felicitari draga mea barladeanca!!!(acum am vazut ca suntem din acelasi oras)
Eu zic sa stai linistita,acea pata rozalie poate sa fie din cauza nidatiei.Dar maine este bine sa mergi sa faci un control,sau chiar si o eco si asa te linistesti.Sunt sigura ca o sa fie bine.Sarcina usoara si ai grija de tine!!!

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va invit la sau laptic cald cu biscuiti.
CRISTINAML mergi la medic. Multa bafta. Te asteptam cu vesti.
PYSYPISI miscarile bebeului le simti sub ombilic. Fundul uterului tau este cam la 2-3 cm sub ombilic. Daca stai intinsa pe spate cu genunchii ridicati si abdomenul relaxat, poti sa iti palpezi singura uterul.

Aseara mi-am dat seama ca ombilicul meu este acum mai sus decat era inainte de sarcina. A crescut burtica... Ieri am fost in vizita la niste cunostiinte si toata lumea incerca sa imi faca pe placa, sa ma protejeze. M-am simtit f bine.
Va doresc o saptamana usoara si cu vreme buna.

19+

Mergi la inceput