Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
n_a_n_a spune:
Ale, te si arde pe piept? Din cauza hormonilor (progesteronului) musculatura este mai laxa, deci si inelul muscular de la intrarea in stomac (Cardia). Din aceasta cauza ce ai papat se mai intoarce inapoi... Incearca cateva trucuri simple: dupa ce mananci sa nu te intinzi in pat, sa nu te apleci cam vre-o trei sferturi de ora; mananca cate putin si de mai multe ori pe zi (cele trei mese "imparte-le" in cinci, de exemplu); evita alimentele condimentate, acre, dulci; noaptea incearca sa dormi cu capul mai sus, mai pune o pernuta, ceva. Daca nu functioneaza ce am scris mai sus, incearca recomandarea Sabinei, Redigest, sau daca ai si acid poti lua Rennie, ori de cate ori ai nevoie.
Nana
26+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
aleesicoo spune:
nana , nu ma arde pe piept, doar ca simt ca imi vin inapoi
parca imi vine sa vars

nici apa nu pot bea
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
n_a_n_a spune:
Anca,
. Eu sper sa ne mutam la trei sau patru camere pana la toamna (de casa nu sunt in stare sa ma apuc), sa aiba iubirici camera ei proprie si personala
, abia atunci o sa ma uit dupa mobilier (si mie imi plac transformer-ele); pana atunci are cosulutelul si cred ca vom mai cumpara un patut pliant. Era si cazul sa deschida magazin si in Arad cei de la Bebe Design; mi-e o ciuda de mor, ca nu avem un magazin cu produse pentru copii de Doamne-ajuta in tot Aradul!
Nana
26+ cu
n_a_n_a spune:
Ale, chiar daca nu ai arsuri, sfaturile sunt valabile. Cu ajustarea alimentatiei o sa previi arsurile (pasul urmator dupa reflux - venitul inapoi al mancarii), mai ales ca o sa creasca si Karina din ce in ce mai tare si o sa iti impinga putin stomacul in sus, si asta te va deranja si mai tare... Deci, in principal manaca cate putin, nu te intinde sau apleca dupa ce papi!
Nana
26+ cu
aleesicoo spune:
multumesc din suflet nana
maine ii zic mamei sa imi cumpere
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
n_a_n_a spune:
Anca, uite mai multe www.elsi.ro/index.php?osCsid=mud5iiv18k55bpner8nd08usb5" target="_blank">hainute pentru copii . Eu ma topesc dupa www.elsi.ro/popup_image.php?pID=419&osCsid=mud5iiv18k55bpner8nd08usb5" target="_blank">asta
Nana
26+ cu
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc din suflet nana ![]() maine ii zic mamei sa imi cumpere asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Sa-ti fie cu folos!Nana
26+ cu
n_a_n_a spune:
Inchid si eu laptop-ul... Doamne-ajuta sa pot dormi! Noapte buna, burtici
!
Nana
26+ cu
Madamar spune:
Bun gasit fetele: e tirziu dar nu vreau sa primesc absent, asa ca recuperez acum:)!
Arturicii: m-am uitat: nice si pernutza! Insa cu privire la centura, nu stiu daca merge si postnatal, sa stringa tare... nu stiu ce imi imaginez eu... dar cred ca ar tb sa fie mai inalta...zic rau? Si sa mai spun ceva: sunt de-a dreptul geloasa pe preturile bune de Canada!!!!!! Vrem si noi!!!!
Sabina: si eu am citit ca sunt impartite parerile in legatura cu centurile, de asta v-am provocat si pe voi, sa ne impartasiti ce mai stiti de la medici, cunostinte sau din experienta proprie... sa vedem ce decizie luam: dar... cheaguri unde? pe uter... in uter, in zona operatiei in tesut? Sau sunt pe alaturi:)?
Sabina si Alinutza: foarte corect cu apa simpla la bebelusi! Felicitari ca ati reusit! Si eu ma gindesc: daca nu are bebe nevoie de ceai anticolici este foarte bine sa nu il primeasca: din punctul meu de vedere este un aport in zahar ineficient... si aiurea!
Anamaria: poti sa iti iei numai cele 42 de dupa nastere sau sa iti iei 126 dupa nastere si sa nu mai intri pe indemnizatie de crestere copil/CIC (platit cu 85% din netul ultimelor 12 luni), daca intentionezi sa te intorci repede la munca, pentru ca e mai bine platit (85% din brut) decit CIC.
In calculul indemnizatiei intra lunile dinaintea naterii copilului - asa am retinut.
MIkalina: bun venit si sarcina usoara!
Mary
25+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach neata fetelor...desi nu e chiar devreme madamar , sper ca nu am gresit,lucrez n cadrul Universitatii Babes Bolyai dar ca si personal administrativ ..doar profesorii au scapat de marea reducere [ 27+ Matei ... |
Veronicach: daca iti spun ca nu mai stiu despre ce era vb... te superi pe mine? Nu mai stiu ce am intrebat si nici raspunsul tau nu a fost deloc clar incit sa pot face o legatura... Sorry! Daca vrei sa revii si sa fii mai clara?! Multumesc!
Mary
25+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”