Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Ma doare spatele de moooor. Nici nu stiu cum sa mai stau pe scaun. Chiar e buna crema aia de Arnica? Ginecologul a zis ca nu stie ce sa-mi zica, daca e ok de folosit in sarcina sau nu. Nu miroase urat? (ca mai stiu unele creme al caror miros ma insoteau toata ziua la birou, si nu vreau sa merg cu aroma dupa mine)

Ana 27+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Arnica nu miroase urit si cred ca daca vrei sa o cumperi ai putea sa incerci la magazinele naturiste sa iti arate si prospectul cremei: au ei niste carti in care le spune pentru ce sunt recomandate si pentru ce nu.. merita sa incerci. Am dat un search pe google si spunea ca nu e contraindicata in sarcina, inclusiv remediul homeopat de arnica. Este chiar recomandata pt usurarea refacerii tesuturilor... merita incercata!

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Castigatoarea unui concurs de talente din Ucraina, Kseniya Simonova, 24 de ani, desenand cu nisip pe o tabla luminoasa.

Subiectul: cum au fost afectati oamenii obisnuiti de invazia germana in cel de-al doilea razboi mondial.
"Marele razboi patriotic" a facut intre 8-11 milioane de victime dintr-un total al populatiei ucrainene de 42 de milioane de oameni.

Castigatoarea concursului a primit un cec de 75.000 de lire sterline.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=vOhf3OvRXKg

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Madutza- deci a iesit buna praji cu lamaie si porto ca vroiam si eu sa o incerc! eu am facut cataif dupa reteta de acolo, dar unul din straturi e cu budinca de vanilie! S-au batut pe pajitura! (barbate-meu+ai mei). In weekend vreau sa fac placinta cu branza si stafide. Imi mai lipsesc stafidele!
Anca 16_ ai 5 luni implinite si ai "muscat" un pic din luna a 6-a. Pana nu trece toata perioada de pana la 27 saptamani, nu prea poti afirma ca ai 6 luni implinite!
Mira- diseara iau aparatu' si masor cu amandoua!
Aseara am fost sa iau reteta de clexane. Am gasit la aceeasi farmacie, dar medicul de familie m-a avertizat ca farmaciile nu mai dau pe retete gratis din cauza ca nu si-au mai primit banii din august de la casele de asigurari si atunci prefera sa vanda la liber, iar cand te vad cu reteta,spun ca e criza de clexane, etc, etc
O zi frumoasa fetelor!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

mamanati si eu simt acele impunsaturi in jurul buricului...cum merg mai mult cum incepe sa ma doara
de fapt pana acum doar pielea din jurul buricului mi s-a modificat in rest nu am nici o urma de vergetura
ma gandesc ca sunt normale acele impunsaturi
yoyoyo in principiu ma gandesc sa stau cei 2 anisori cu Mateiut dar am auzit de mamici care nu au mai rezistat si au fugit la serviciu sper sa nu fie si cazul meu
aleesicoo spatiul pentru stomac se reduce datorita cresterii Karinei probabil de aici si senzatia ta
Madamar cred ca am gresit eu destinatarul...ma intreba cineva in ce institutie publica a maretului stat lucrez
NicoletaB din saptamana 28 se intra in utimul trimestru deci in luna a 7... dar e o nebunie cu corespondenta asta...
am mai pus o data acest link http://www.baby2see.com/trimester_calculator.html ...oricum dupa cum explica si ei depinde dupa ce metoda calculezi

27+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Veronica- ce spui tu se coreleaza cu ce afirm eu: la 27 saptamani implinite ai 6 luni, iar incepand cu saptamana 28 intri in luna a7-a si in trim 3, dar nu ai 7 luni implinite, ci 6 luni si 1zi/saptamana. Trebuie sa treaca cele 4saptamani: 28, 29,39, 31 ca sa poti spune ca ai 7 luni implinite.
Sper ca nu v-am bulversat mai rau!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Am reusit sa dorm !!! Cu intreruperi, da tot am adunat cateva ore de somn !

O zi frumoasa va doresc la toate !

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Buna dimineata burtici,

Nana : sa dea Doamne Doamne sa va mutati si sa se aseze lucrurile asa cum va doriti.In legatura cu magazinele, acelasi lucru l-am constatat si eu, din pacate nu prea avem variante.Apropo, pe la sfarsitul lui martie am inteles ca o sa fie si la noi, la Expo, targ "pentru producatori, importatori si distribuitori de produse pentru copii".

Nicoleta: thx...eu nu tin neaparat sa stiu in ce luna sunt, sunt ok si saptamanile, dar toata lumea asta intreaba: in ce luna sunt...si se pun pe calculat, nu le iese, cer explicatii etc

Legat de centuri, eu inca nu am intrebat dr. , dar va pot spune ca maica-mea a purtat dupa ambele cezariene si acum 3 ani, dupa ce a fost operata de fibrom uterin si i-a fost scos si uterul..probabil si recomandarea asta vine in functie de doctor.

25 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burticoase!Cafelutza fierbinte e servita!!!!

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cris- norocos rau porcu' ala! sa inteleg ca apelativu' "Esti un porc!" e un compliment?
Mira- bravo pt vestile bune! Ma duc si eu in seara asta sa-mi dea reteta de Clexane! Maine imi iau si eu tensiometru de brat, iar diseara il mai incerc pe cel de incheietura!

21+
Daaa..foarte norocos porcul.Oare o fi valabil si ptr purcelul meu guinez?Ca mi-ar parea rau sa-l privez de asa ceva.

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Da Anca, m-am uitat pe site la Expo si au programat un astfel de targ, Kiddy Expo ii zice, in perioada 24-28 martie. Dar nu trag mari sperante ca vom gasi ceva interesant pe acolo (pe mine carucior ma intereseaza, ca parca vreau sa vad si sa manevrez inainte sa cumpar, altfel deja il comandam de pe net).

Edit: m-am mai uitat inca o data pe site si ghici ce: exact in aceiasi perioada mai sunt programate inca doua targuri : cel de Pasti, de bunuri generale si unul pe care il cheama Arcontex, de textile, incaltaminte si accesorii! La naiba! Iti dai seama ca vor fi doi expozanti de toti la produsele pentru copii !!!

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput