Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
r_ocsy spune:
Yoyoyo : sa cresteti mari si sanatosi in continuare ![]()
In legatura cu sfatul dat, imi permit sa iti adresez o intrebare : cu cine ati lasat copilul de spui ca nu a fost bine urmarit si ca ati avut probleme cu comunicarea ?
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
n_a_n_a spune:
yoyoyo, nepoteii mei abia scoteau cate un cuvant de genul apa, mama, papa pana in jurul varstei de trei ani; au fost ingrijiti si de mama, si de bunica, educatoare pensionata - pe la trei anisori si-au dat drumul la vorba cu vocabular complet! Si crede-ma ca sunt niste copii super destepti, in special cel mare. Statul acasa doi ani e un lucru cat se poate de sanatos (eu sunt una din fericitele care va face acest lucru), insa din pacate pentru multe mamici nu este o optiune viabila, din motive financiare, in primul rand. Mama mea a stat cu mine acasa 3 luni, apoi am fost la cresa si m-au mai ingrijit sora mamei (cu 10 ani mai mare ca mine, doar!) si o matusa, sora cu bunica mea, dar crede-ma, am fost un copil extrem de precoce, am casete inregistrate cu mine spunand poezioare de trei-patru versuri la doar 11 luni! Deci eu zic ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, nu-ti fa griji si procese de constiinta
! By the way, mama o suspecta pe surioara mea mai mica cand avea saracuta cam un anisor ca are retard mintal, ca nu vorbeste cum am facut-o eu ![]()
Nana
26+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
arturicii spune:
Nana, ai vorbit la 11 luunnniiiii???????
Pfii, hai ca p-asta nu stiam ca se poate!
Bravo tie!
Da' desteapta trebe sa mai fii! 
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 29+
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Nana, ai vorbit la 11 luunnniiiii??????? ![]() Pfii, hai ca p-asta nu stiam ca se poate! Bravo tie! Da' desteapta trebe sa mai fii! ![]() Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+ |
Am fost, ca am avut grija sa ma tampesc pe parcurs
Nana
26+ cu
madutza09 spune:
Cris...
ne schimbam parerea despre porcine in general...despre filmul care spuneai tu scriam intr-un capitol trecut cu nicoletab, despre akita rasa japoneza canina devenita celebra si prin aceasta frumoasa poveste...eu am vazut filmul demult la bulgari cum ne era obisnuintza sa furam de la ei ceva filme ca ale noastre erau lipsa si doamne ce am mai
...noi vrem sa ne luam un akita sunt fff apropiati cu copiii...
Nati...multumim pt reteta si cat mai multe idei noi sunt bine venite...azi am facut o praji cu lamaie si portocala reteta luata de pe mailul comun ...
pt mail super buna si racoroasa...aveam o
asa ca ma trecut la treaba si delicios rezultat...
Cristina mea la patru luni i-au dat dintisorii,a mers din prima la 11 luni dar cu vb eiii aici nu a vrut ea asa repede desi eram cu ea tot timpul, se vorbea cu ea mereu....mi-aduc aminte cum mama ma batea la cap sa o duc la docotor ca poate nu aude bine sau are alte probleme ...bineinteles ca am refuzat ma intelegea ff bine numai ca a fost mai "timida" eiiii bine si cand a inceput frate nu s-a mai oprit a fost o vorbareatza mare asa ca fiecare cu ritmul lui ...acum exista si cazuri cu probleme dar atat cat nu sunt probleme de atentie,pt ca exista un limbaj non-verbal nu e motiv de ingrijoarare si cum se spune ca geniile vorbesc mai tarziu....
Nana....wauuu 11luni e si normal sa fie sora ta umbrita de perfomantza ta,,,
Noapte buna la burtici...
somn usor desi e tot mai greu la mine cu rondul de noapte mi-am facut obisnuintza cu trezitul pe la doua nici nu mai am activitate ca inainte si se vede...
23+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
anca16 spune:
Buna seara burtici,
Vin si eu cu noutati, dupa o perioada in care m-am limitat la a incerca sa tin pasul cu (,) capitolele.Am fost azi la control, bebe e bine, nu a vrut sa ne arate decat profilul
dar a compensat prin faptul ca a deschis ochisorii si dadea din guritza.Are, la 25 sapt si 5 zile, o gr. de 927 gr iar eu am pus vreo 12 kg...nu prea stiu unde sunt, ca nu se vad.Mie mi-a zis ca e ok pana la 15, dar e cam greu sa ma limitez la 3 kg de acum si pana in luna a 9-a.Apropo, eu sunt in ceata totala pt ca aici pe site spune ca la 25 sapt ar fi deja luna a 6-a, pe cand mie dr, atat gineco cat si cel de familie, mi-a spus ca sunt in luna a 5-a.De cateva saptamani am si eu dureri de burta, nu foarte mari, mai ales in partea de jos, dar trec de la 1/2 pastila no-spa....scap usor, nu e asa? sper sa nici nu fie cazul de o doza mai mare, ca mie imi scade tensiunea rau de la el.Dr. nu a vrut sa verifice colul cu sonda vaginala, a zis ca ea oricum nu e pentru cerclaj ( ? ) si sa speram sa nu fie cazul...deocamdata e in regula, ma gandesc ca ar fi vazut daca e problema si la echo abdominal.E greu si cu dr. astia, cati sunt ei -atatea sunt si parerile
...a, si nu mi-a dat de facut nicio analiza....eu ma gandesc sa fac setul uzual macar.Voi ce ziceti?
Eu am trecut de perioada cu insomnii deocamdata, vad ca de cand mi-am facut un plan inclinat, punandu-mi 2 perne sub cap si una sub spate, dorm chiar bine, fara sa ma trezesc pana la 7 dimineata.Slava Domnului, acum nu prea am de ce sa ma plang.
Cred ca tot aici a dat cineva site-ul asta :
http://www.intrasavezi.ro/pentru_copii/imbracaminte/
si pentru ca au preturi bune, nu m-am rabdat, am comandat niste hainute...vreau sa va spun ca sunt de f buna calitate si au culori f frumoase, vesele..chiar am ramas surpinsa...si mi-au venit prin posta in 3 zile, de la C-ta la Arad.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si ingerasilor din burtica
25 + cu
Razvan
aleesicoo spune:
fetele voi va confruntati cu urmatoarea problema?
dupa ce mancati simtiti ca va vine inapoi ?sau ca v-a ramas in gat?
ma omoara starea asta de azi de dimineata
o babeta din bloc mi a zis ca cica ii creste parul
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
n_a_n_a spune:
Anca, chiar ma intrebam ce mai faci! Felicitari pentru Razvanel grasunel! Si eu am comandat de la ei (adresa o avem de la Sabina careia ii multumesc
) intr-o vineri noaptea. Sambata m-au sunat sa-mi spuna ca nu au un produs pe stoc si daca vreau sa primesc comanda fara produsul respectiv, caz care trimit coletul prin curier luni. Luni m-au sunat ca au cautat in depozit si au gasit si produsul ce lipsea, iar marti am primit coletul, cu un mic cadou din partea lor inauntru. Tare draguti!
Nana
26+ cu
anca16 spune:
Alesicoo, sa stii ca mie mi se mai intampla sa imi vina inapoi
...insa nu chiar atat de des incat sa devina suparator.
Nana, frumos din partea lor, intr-adevar.Apropo, mai vroiam sa iti spun, poate ma repet, ca cei de la Bebe Design vor deschide si la noi in Real un magazin...mie mi-a zis tipa din Tm ca prin aprilie...si noi tot de la ei luam patutul,Transformer, de fapt va fi cadou de la parintii mei...dar foarte tare mi-a placut si ce ati luat voi pt iubirici.
25 + cu
Razvan