Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
r_ocsy spune:
Nati : dureri in jurul buricului am si eu , de fapt le aveam si inainte de sarcina . Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata mi-am facut o ecografie abdominala ca sa vad ce poate fi, singura explicatie ar fi un colecist dublu cudat ! Durerile sunt scurte de cateva secunde, nu foarte ascutite si seamana cu impunsatura unui cutit. Totusi , de cand sunt graviduta le am foarte rar si trec repede.
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Hello stiu ca v-am zis de torturi si nu v-am dat retetele Ia incercati aici: http://family.go.com/video/channel-cakes-and-cupcakes/listing/datesorted/1/ Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+ |
Misto situl cu torturi/prajituri ... multumim ... cine incearca prima din bunatatile de acolo ?
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Ma plictisesc de mor in seara asta !
M-am uitat pe www.filmeonline.org la un film si tocmai ce mi-am ales al doilea “Hachiko: A dog’s story” ,ma pregatisem cu servetele ca este mai lacrimogen filmul si nu mai merge situl 

. Cam asta ar fi subiectul ( pentru cine intereseaza) , iubitorii de animale sunt incantati de el !
Remake al filmului japonez “Hachiko Monogatari” din anul 1987 si inspirata dintr-o poveste reala petrecuta in Japonia in prima parte a secolului al XX-lea, drama “Hachiko: A dog’s story” urmareste relatia speciala creata intre un profesor de colegiu si un caine pe care il gaseste pe strada si il aduce in casa lui. Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la gara si il asteapta in fiecare seara pe peron sa se intoarca de la locul de munca.
Intr-o zi nefasta insa profesorul sufera un accident cerebral si decedeaza, neintorcandu-se niciodata acasa cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la statia de cale ferata pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire si compasiune.
PS : joaca Richard Gere 
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
mommy_to_be spune:
Cris, tare m-au amuzat glumitele tale. Pe multe dintre ele le stiam, insa comentariile din paranteze au fost taaare savuroase.![]()
artu, frumoase torturi pe site. Multumim de inspiratie.
Nico, sa ne spui daca apar diferente in masurarea tensiunii.
Nati
Multumim de reteta si nu-ti cere scuze pentru offtopic ca orice reteta e binevenita. Parerea mea...![]()
Sorana, nana, 
rocsy, parca m-ai descris pe mine
Referitor la dulceata... eu o am de acasa, i-am cerut-o expres mamei ca stiam ca mai are cateva borcane. In martie ma duc acasa si daca mai este (nu stiu daca n-a fost asta ultimul), imi dai adresa si-ti trimit unul. Numa'sa-ti poti tine pofta pana atunci![]()
Va pup burticute! o seara linistita va doresc!
Mira
fericita 26+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Seara buna ... cum ar spune bunica sotului ! Cris : norocosi porcii astia ... o jumatate de ora de extaz Mommy_to-be : imi pare bine ca te-ai linistit in priviinta tensiunii .... stresul asta, vezi ce poate face Ai varsat tu bunatate de borcan de dulceata de nuci pe jos ... tu stii de cand cersesc si eu niste dulceata de nuci si nu am de la cine, ca nimeni nu mai face in ziua de azi ![]() ![]() ! Si eu le cam scap pe toate pe jos, mi-e ciuda de mor ca in marea majoritate trebuie eu sa le ridic ca nu are cine altcineva ... si de fiecare data dupa ce scap ceva ma uit cu ciuda si imi propun sa fiu mai atenta, dar degeaba ... nu trece juma de ora si mai scap ceva de jos , iar cu burtica din ce in ce mai mare tare greu mi-e sa le ridic de jos ![]() R_ocsy 25 + Ana Sofia |
Roxi nu aveti Mega Image in Brasov? Eu de acolo imi cumpar dulceata de nuci. La anul facem si noi in casa, ca am 2 nuci mari la tara.
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Mira ma bucur tare pentru vestile bune. Mai ai un pic si o sa intri in concediu si atunci cu siguranta vei avea mai mult timp pentru tine. Si eu am 2 maini stangi
.
Nana am inteles. Eu sunt fan redigest, imi face super bine. Poate intrebi medicul.
Ma duc sa vad Aniela.
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Sabina : nu avem Mega Image in Brasov 
Mira : s-ar puta sa rezist pana in martie ... nu ma ispiti ![]()
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
mamanati spune:
Acum citind din urma vad si eu, ca nu toti medicii sunt pro brau. Chiar nu stiam ca ar face cheaguri de sange. Nici eu nu l-as purta dupa nastere ca trebuie sa il suport pe mine. Dar pana la nastere e voie? Ca mie imi tinea bine burtica si nu-mi dadea sensatia ca "o scap sau cade de greutate".
Micalyna, bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos!
Mira, felicitari pentru vestile bune. Ma bucur ca totul e ok.
Onana, tare dragalas e baietelul tau! SI mamica...
Rocsy, merci pentru raspuns. Parca ma intepa si in sarcina cu Cami. Dar azi in magazin simteam ca nu pot face un pas. Daca tineam mana pe burta si o apasam putin, imi era mai usor. Apoi au trecut. Era asa cum zici dar parca impunsaturi de ace.
Hai ca merg sa-i fac baie copilului. 
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
23+
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Nana am inteles. Eu sunt fan redigest, imi face super bine. Poate intrebi medicul. Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Fii sigura ca o sa-l intreb, de fapt cred ca o sa intru pe google o sa dau cautare la tratamente reflux gastric si pirosis si ma duc cu toata lista de rezultate dupa mine
Da, atat sunt de disperata
, fire-ar sa fie de popcorn si de foamea mea de aseara 
Nana
26+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
yoyoyo spune:
buna burticile,
mama cate info importante am pierdut, is lost in space
am intrat sa va zic despre noi, suntem in crestere avem 27 saptamani si 860 grame :)
eu sunt in medical si folosesc la maximum perioada aceasta.
baiatul cel mare are 2,9 ani si deja de cant sunt pe el ,incepe sa-si dea drumul la vorbarie , nu stiu daca v-am zis dar eram la un moment dat disperati ca nu prea zicea mare lucru
,,,chiar voi ce aveti de gand sa faceti dupa ce nasteti. back to work?
cu cel mare m-am intors cind avea el 6 luni ,nu am sa mai repet greseala, la noi e clar ca nu a fost bine urmarit si de aceea acum avem intarzierea aceasta de comunicare , so sfatul meu stati cu puii vostri sau numai daca aveti inceredere mare si stiti sa-i urmariti si sa i cereti celei cu care il lasati actvitati care sa-l dezvolte...
stiu ca mai e putin pana acolo, insa am zis sa trebuie sa ma fac si eu cu ceva utila daca tot nu am avut timp sa intru cu voi prea des :)
Yoyoyo 27 sapt 
si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 29+