Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
mamanati spune:
Ooooo, ce harnicute ati fost si azi, inca nu am apucat sa citesc. Abia am venit cu Cami din oras. Eram intr-un magazin si m-au apucat niste intepaturi in zona buricului, de nu ma puteam misca. Habar nu am ca a fost ca nu am mai patit sa ma intepe asa rau. Voi ati avut asa ceva?
Mary, inca de ieri am vazut ca ma intrebai de centura, am cautat pe net daca e ceva asemanator dar nu am gasit. Am vorbit azi cu mama sa-mi caute centura mea ca a ramas la ea(sper sa o gaseasca ca ei fac renovari in apartament acum), ii fac o poza si o postez pe cont comun. Eu am cumparat-o din farmacie si am dat pe ea cam 25$.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
23+
NicoletaB spune:
Cris- norocos rau porcu' ala! sa inteleg ca apelativu' "Esti un porc!" e un compliment?![]()
Mira- bravo pt vestile bune! Ma duc si eu in seara asta sa-mi dea reteta de Clexane! Maine imi iau si eu tensiometru de brat, iar diseara il mai incerc pe cel de incheietura!
21+ 
arturicii spune:
Hello
stiu ca v-am zis de torturi si nu v-am dat retetele
Ia incercati aici:
http://family.go.com/video/channel-cakes-and-cupcakes/listing/datesorted/1/
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 29+
mamanati spune:
Arturuca, si eu cu acelasi subiect!
Ii datorez o reteta Nanei, si am zis ca o pun aici sa incercati si voi. Eu am facut acum 2 zile si am mancat o tava intreaga: sunt gustoase, sanatoase si se prepara usor! Va recomand sa incercati. Deci, (scuze de off topic) crochete din varza.
Ingrediente:
varza - jumatate de capatina medie
o ceapa
1 ou
cascaval- 50g
o lingura smantana(la dorinta)
patrunjel (la dorinta)
sare, piper, ulei
Varza se taie (ca pentru salata). Intrun vas se pune apa la fiert, punem varza in vas si o fierbem nu mai mult de un minut (ca sa fie putin moale). Deobicei, o fac la aburi cam 2-3 min. Se scoate si se lasa la scurs si racit. Intre timp, tai marunt o ceapa si o calesc in putin ulei. Intrun bol pun varza, ceapa calita, un ou batut, cascavalul ras, sare, piper macinat, si daca doriti smantana si patrunjelul tocat marunt.
!!! Eu am facut cu smantana si fara, cele fara mi-au placut mai mult.
Apoi pe o tava puneti hartie de copt unsa cu ulei si cu o lingura asezam crochetele in tava. Se coc cam vreo 20 min pana se rumenesc.
Iata cum arata:
http://www.dropshots.com/mamanati#albums/New%20Album
23+
Onana spune:
Mira, bine ca sunteti ok! Tineti-o tot asa!
Ioana (Artu), arata senzational torturile, ia sa-i dau un link mamei sa iasa exact asa cele pt petrecerea lui Matei de duminica![]()
Nati, cine m-o fi pus sa ma uit la poza cu crochetele de varza

Multumim pt reteta
, trebuie neaparat sa fac si eu!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
28+ Tudor
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Nati, cine m-o fi pus sa ma uit la poza cu crochetele de varza ![]() ![]() ![]() Multumim pt reteta , trebuie neaparat sa fac si eu!Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 28+ Tudor |
Asta am zis si eu cand le-am vazut pe un site rusesc. Imi cer scuze ca-ti fac pofte, dar merita incercate. Cum a zis si nana, cam putine retete stim din varza, care e super sanatoasa!
23+
n_a_n_a spune:
Nata
, multumesc de reteta!
Mira
, ma bucur ca tensiunea ta e ok. Mie medicul imi ia tensiunea (sau imi face doppler-ul) abia la sfarsitul consultatie, cand imi trece agitatia
, da' v-am mai povestit eu.
Murica, eu nu cred in homeopate. Dupa operatia sotului am dat 600 de lei pe luna pe homeopate si efect=o! Si nici nu cred ca nu ar fi toxice pentru sarcina, atat doar ca nu sunt supuse testarii la fel ca si medicamentele clasice si nu exista obligativitatea mentionarii in prospect a efectelor asupra sarcinii si alaptarii. Parerea mea personala este ca nu sunt periculoase pentru ca sunt apa de ploaie. Dar mare e puterea efectului placebo
!
Sabina, n-am incercat Redigest. Nu iau nimic fara acordul expres al medicului, mi-e frica sa nu cumva sa interactioneze cu tratamentul curent si sa nu fac vre-o boroboata.
Cris, astea sunt toate costurile de la Cord, am platit doar un prioripost (vre-o 7 lei) cand am returnat documentatia semnata.
Ioana (arturica) - fain site! L-am si salvat
.
Nana
26+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
r_ocsy spune:
Seara buna ... cum ar spune bunica sotului !
Cris : norocosi porcii astia ... o jumatate de ora de extaz ![]()
Mommy_to-be : imi pare bine ca te-ai linistit in priviinta tensiunii .... stresul asta, vezi ce poate face
?
Ai varsat tu bunatate de borcan de dulceata de nuci pe jos ... tu stii de cand cersesc si eu niste dulceata de nuci si nu am de la cine, ca nimeni nu mai face in ziua de azi 

!
Si eu le cam scap pe toate pe jos, mi-e ciuda de mor ca in marea majoritate trebuie eu sa le ridic ca nu are cine altcineva ... si de fiecare data dupa ce scap ceva ma uit cu ciuda si imi propun sa fiu mai atenta, dar degeaba ... nu trece juma de ora si mai scap ceva de jos , iar cu burtica din ce in ce mai mare tare greu mi-e sa le ridic de jos 
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Nati, tu asa aratai dupa doua nasteri? Absolut superba!!! Mi-ai dat putin curaj. Daca ai putut tu, trebuie sa pot si eu Mira fericita 26+cu Maya Alesandra minunea mea |
merci! Sigur ca o sa poti si tu! Acum sincer, sper sa mai pot si eu inca odata!
23+