Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Rocsy nu m-am hotarat. Nici nu m-am dus sa vad despre ce e vb. Daca as mai avea timp si energie sincer as investiintr-un site cu carucioare si articole copii la preturi normale, dar cum nu mai am timp nici de copilul meu (vai ce urat suna), ma las pagubasa.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- asa cum spui si tu si Rocsy pricepusem si eu la lecturarea site-ului, dar vroiam sa ma asigur!
Cred ca voi opta pt 3 rate sa ma asigur ca fac fata la nota de plata de la spital.
Cred ca le scriu si eu prin martie dupa ce-mi pun consortu' sa citeasca, ca sa nu zica ca am hotarat de una singura!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Nico, n-am platit absolut nimic. Dupa ce se face analiza, daca celulele sunt viabile am de plata 3.270 de lei, intr-o singura transa (eu asa am ales) sau in trei (cred).

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
In 3.270 de lei este inclus si kit-ul de recoltare,analizele sangelui,trimisul contractelor prin curier,ridicarea probei de sange de la spital,,,etc,etc,etc?Ii intrebasem si pe mail dar dc nu au raspuns...o sa-i sun pana la urma,dupa ce vb si cu domnul sot.

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Nana, eu tot cu piticul pe creier de azi dimineata, tu ai incercat ceva homeopat pentru stomacul tau? Ma gandeam ca poate ar fi bine sa merg la homeopat sa primesc un tratament pentru arsurile de care sufar si sa-l intrerup pe cel cu Zantac. Si eu imi fac niscai griji de „drogare” a copilului. Totusi nu stiu cat de rapid si de eficient poate fi un tratament homeopat
In ceea ce priveste celulele stem, aseara am vazut o stire cu doi iubiti, ea cu leucemie, care incearca sa gaseasca un donator de celule stem, sora ei nefiind compatibila, si spunea familia ca e disperare cu banii, costa in jur de 100.000 de euro procedura, dintre care doar cautarea in baza de date internationala costa 30.000 de euro. Mi se rupe sufletul cand vad atat suferinta si atata boala mai ales la copii si la tineri. Doamne pazeste.

Murica 29+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Sabina, mersi de urari pt Matei, duminica e ziua lui, cand avem si mare party mare Nu mai prididim cu pregatirile, vrem sa le oferim invitatilor numai mancare si tort sanatoase facute in casa. Nu vom reusi un design ca al Arturicii, insa facem tot ce putem. Mai ales bunica sa traiasca! O sa va povestesc cum a iesit!
Matei face kinetoterapie, urmare a unei nefericite asfixii perinatale ( a avut 4,4 kg la nastere, eu nastere naturala cu travaliu indus, el-circulara de cordon), am mai povestit, din fericire nu pare sa mai aiba neaparat nevoie de gimnastica acum, mai ales in puseele de crestere e nevoie, dar ar trebui macar sa mai fac eu cu el acasa si cum nu pot, il duc o data pe saptamana la un cabinet de kineto pt bebei si copilasi.
Si abia astept sa se mai incalzeasca sa-l duc la inot.

Ale, legat de burtica, si eu la prima sarcina o aveam mica-mica si ce bine era! Nici prin cap nu-mi trecea sa-mi fac griji, era asa bine sa te poti misca in voie, ba chiar am dansat o noapte intreaga la o nunta in luna a 9-a. Acum nici nu ma vad in stare sa stau mai mult de-o ora in picioare fara sa apara dureri de spate . Asa ca bucura-te de burtica si de silueta, daca dr zice ca e ok, e numai de bine!

Fetelor, ca bine ziceti cu celulele stem, imi iesise total din cap ca tb facuta si asta. Cred ca voi apela tot la Cord blood, ca si la Matei.

Fug un pic acus, dar nu de tot..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 28+ Tudor

Mergi la inceput

Stiati ca…
Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea. (E greu de crezut ca merita sa faci asta) La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.)
Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora. (Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul.) Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere. (Oare de asta zambeste Flipper mereu?…Si porcii au 30 de minute de orgasm? Nu pare corect…)
Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci. (Daca esti ambidextru se imparte diferenta?) Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata. (Dupa ce bea dintr-o sticla, mica-mica, ca…?) (Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??)
Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?) Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau.
Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. (30 de minute…poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?) Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame. (Groaznic…Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.)
Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiza sexul prin taierea capului masculului. (Iubito, sunt acasa. Ce zici de…) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect…)
Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc…calitatea inaintea cantitatii) Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. (O, doamne…) (La astia este mai rau decat la dracii-de-mare)
Ochiul strutului este mai mare dect creierul sau. (Cunosc astfel de persoane.) Steaua de mare nu are creier. (Cunosc si astfel de persoane.) (Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune … Porci Norocosi!)

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Fetelor, am reusit sa pun si eu niste poze cu Matei si o sa pun si cu mine, sa ne cunoasteti si pe noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Fetelor, am reusit sa pun si eu niste poze cu Matei si o sa pun si cu mine, sa ne cunoasteti si pe noi

Vizionat!Ce buzite frumoase are!!!!!!Asteptam si cu tine

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nana ai incercat sa iei redigest? Mie imi ajuta f mult. Tin minte ca intr-o noapte am facut o criza urata, ma durea rau stomacul, avema ca niste spasme, nici sa respir nu puteam, nu stiu ce a fost aia, dar dupa redigest m-am potolit imediat si de atunci nu am mai avut asa ceva. sper nici sa nu mai experimentez vreodata, ca a fost cumplit.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Holla burtici!

M-am intors de la medic cu vesti bune Tensiunea era 120/60 in momentul consultului, se pare ca eram cam obosita si stresata cand mi-am masurat-o si a fost 140/90. Plus ca, si dupa spusele doctoritei, tensiometrele de incheietura iau tensiunea in functie de pozitia mainii. Adica vlorile au mari sanse sa fie eronate. Mi-a recomandat mai putina sare, normal, putin stres si oboseala si mi-a dat trimitere pentru niste analize uzuale.

Nico, eu i-am contactat pe cei de la Cord Blood Center si mi-au trimis foarte rapid inapoi drafturile de contract si informatiile necesare. Mai ramane sa semnam si sa trimitem documentatia inapoi. Referitor la plata, asa e cum zice Nana

Sabina, poate reusesti sa vinzi cuiva carutul.

madutza, tare frumos gestul tau faptul ca tu nu vrei sa le folosesti dar totusi, ca sa nu se piarda, le donezi.

Eu m-am intors acasa si am facut-o de boboloata. Am varsat jumate de borcan de dulceata de nuci pe cuvertura si ce mai era pe langa... Acum sunt toate la spalat. Nu stiu voi, dar eu, de cand mi-a crescut burta, sunt incredibil de impiedicata si-mi iese totul de-a-ndoaselea. Dau pe jos tot ce apuc in mana si rastorn tot ce se afla in raza mea de actiune

Va pup burtici!!! O seara faina!

Mira fericita 26+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput