Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cris, Nico, eventual puteti suna la infocenter-ul de la Cord: 0264/444.442, sau gasiti pe site-ul lor adresa de la biroul din Bucuresti.

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Nana o sa incerc sa-l activez de acasa.
De la munca nici cum nu ma lasa imi da eroare.

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mary de cand ma tin sa iti raspund,dar deh neuronii ma lasa rau. Daca ma crezi de azi dimineata stau si ma gandesc ce am vrut sa iti mai scriu. Uite ca mi-am adus aminte. Legat de betadina. Eu am folosit-o post operator, este solutie externa, imi oblojeam operatia cu ea, deci nu vad cum ar fi putut sa afecteze alaptarea. Pe sarcina nu stiu, ca nu am folosit.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cris, le-ai lasat un nr de tel? Stiu ca si Vivelei i-au raspuns imediat...

Bia, du-te la profil si activeaza-ti mesajele private (PM)

eu n-am facut nimic cu Cord Blood Center, probabil e o confuzie. eu cu LIFELINE am semnat .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Fetelor care vreti sa recoltati celule stem cu Cord Blood Center, i-ati contactat deja? ati incheiat contractul?

21+

Inca nu , ma gandeam ca din martie .

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Sabina : te-ai hotarat cu noul colet ?! Incepi o noua afacere cu carucioare sau nu ?

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Imi cer scuze de confuzie, Vivela . Oare cu cine am vorbite de Cord ? Stiu ca m-am interesat si la Lifeline, dar mi s-a parut ca cer prea multi bani, chiar daca este inclusa in pret stocarea pe 20 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- ai platit ceva inainte?
Madutza- frumos gest faci tu cu donarea lor, dar eu una nu as putea decat dupa ce as sti ca nu le mai pot folosi si ca mai sunt valabile!

21+

Mergi la inceput

Nicoleta : din cate am citit, nu platesti nimic pana dupa recoltarea celulelor si testarea lor , asta finnd cam la o luna de la nastere ( cel putin asa am citit pe site )

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Nico, n-am platit absolut nimic. Dupa ce se face analiza, daca celulele sunt viabile am de plata 3.270 de lei, intr-o singura transa (eu asa am ales) sau in trei (cred).

Mergi la inceput