***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Neatza!
Silvia iti spun cum sa nu...asta mi s-a parut ok, caci era redus de la 345 euro la 207, ma gandesc ca o fi ceva de capul lui, mai erau 2 camere libere. acum am vazut ca nu mai sunt.
aseara arata la tv despre joburile in parlamentul european. acum sunt pt. adm.economic, cica salariul e 4000 euro la care se mai adauga bonusuri pt. copii, sot, etc....Pt. asa ceva as lupta si eu...dar cred ca e foarte important sa stii bine limba franceza...ori eu...nu scot 2 boabe.
Un prieten din Franta a dat examene, atunci cu Anda, doar ca el le-a dat direct la Bruxelles si a picat. a facut faculta de italiana-franceza in italia, vorbeste perfect franceza, e casatorit cu o frantuzoaica si uite ca nu a reusit.
Bee am vazut pozele, Anna cu Razvan seamana foarte bine, dar Tavi face nota discordanta...cel putin pana acum. ai un bb tare frumos si grasun...m-am topit cand l-am vazut. doamne ce zapada e acolo la voi in camp...sunteti izolati de-a dreptul.
Cosmi foarte bine ca baga morcovi, Marco nici nu vrea sa auda de asa ceva.
merg sa-mi fac cafeaua, nu sunt buna daca nu o beau.
si o zi faina sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
Iuliana asadar iti faceai griji ca n ai ce papa....Bianca mea inca nu are un prietenare si ea o preferinta catre un baiatadica il place asa putin dar i a gasit o hibacica e multtt mai maree in clasa a 7 a...si eu ii zic ca e fff bine dar ea cica NU ca baiatul tb sa fie cat ea ca asa sunt eu cu tatii ...i am exlplicat ca nu tb sa fie o regula dar ea o tine pe a ei....o sa i treaca
MIHA78 spune:
Buna dimineata,
E mai bine Tudor, aseara avea chef numai de prosti, si-a bagat mainile intr-un pahar de sana si le-a facut albe si umbla dupa noi prin casa ca ne prinde scheletul.
Toanca felicitari pentru avansare, ma bucur c-a fost reusita iesirea la restaurant.
Giova, f. frumos hotelul, eu caut acum ptr. Budapesta, vrem si noi o iesire de 3 zile. Cat e Wii-ul acela si ce se poate face pe el. Tudor vrea sabie StarWars de ziua lui, am inteles ca e mai mult de 100 de ron. parca vad ca se joaca 2 zile cu ea si apoi zace pe undeva.
Eu la munca, am niste zile mai lejere, ma bucur ca aici merge netul. Maraki si Silvia, recomandati-mi niste filme, romantice, sau comedii romantice, sa-mi aduc si eu sa vad in weekend.
Cosmi, oau ce activitati are Bianca. Cum, diseca pestele la scoala? Esti o mare norocoasa ca mananca Stefan asa bine legume.
cosmi1975 spune:
Miha..in laboratorul de biologie s a ntamplat ,,operatia,, ....pe care a facut o Bianca...ma bucur ca este Tudor mai bine
jucarii???sa nu mai aud....de 2 ori s a jucat cu masina aia care mrge pe tavan si sta aruncata...am zis ca duc tot la tara la copiii care nu au
Giova spune:
am postat si nu am vazut mesajul Iulianei. Super ca ai mancat bine...te-ai simtit la fel de bine cu grecii?
Cosmi aoleu...peste disecat...parca noi disecam broaste...bleaccssss...
Miha ma bucur ca e din ce in ce mai bine Tudor. cauta hotel pe bookings, sau otel.com. au cam aceleasi preturi.
In Budapesta am stat de 2 ori la acelasi hotel si am platit 100 euro/noapte. era aproape de Ikeea si de un mare centru comercial.
acum as rezerva din timp pe bookings, cu siguranta as gasi mai ieftin.
Consola Wii costa 900 lei, pachetul baza...e in promotie luna asta la Altex. asta e cel mai bun pret, am gasit-o si mai scumpa. contine o telecomanda, un cd cu jocuri sport, consola in sine. Pe urma, mai sunt alte accesorii: racheta pt. tenis...pistol, totul ca sa para jocul mai real, caci poti juca la fel de bine si cu telecomanda asta universala. Jocurile costa de la 170 lei in sus. Wii e facuta de Nintendo, toate fetzele personajelor sunt asa ca cele de la lego, nu par reale ca cele de la PS3 care e facut de Sony.
Cu Wii se pot juca mai multi odata...sper sa gasesc ceva jocuri misto pt. Marco in Paris, ca la noi nu am vazut mare lucru.
Cumnata i-a luat si microfon, CD-ul cu H Montana si High Musical School si canta Jessica toata ziua.
Tocmai m-a anuntat sotul ca merge cu masina in Italia. sper sa nu fie vreme rea sa pot scoate masina mea...dar ma bucur ca-l pun sa aduca borcanase pt. Edi, mi-a promis ca se opreste la SCS in Viena....vreau si eu.
_
Giova spune:
Uitati cu ce mi-am omorat eu timpul in ultimele zile:
http://ioanapurdea.blogspot.com/
mai am de lucrat la el...sunt in urma de tot cu povestirile.
_
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toanca 'neata. Abia imi tin ochii de somn; am ajuns abia pe la 12 si ceva acasa si mi-e un somn de nu ma vad. Culmea...am mancat de-am spart; au vrut produse traditionale romanesti asa ca am luat platouri cu racituri (branzeturi, jumari, sorici, toba, lebar) si platouri calde (cu ciuperci la gratar, mici, muraturi etc) Deci nu ma pot plange de mancare. Daca ii vedeati cum mancau....se bateau turcii la gura lor; si au baut palinca Deci, una peste alta a fost super bine. Atat doar ca mi-e foarte somn.. Chiar, cand trecem la adolescenti? Giova deci paste? si alea "nu au deloc calorii" Deci lui Edi ii plac pastele....are cu cine sa semene Cosmi, domnisoara ta inca nu are niciun prieten? Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
Toanca cu ce ti-am gresit????
Au si grecii tuica, se numeste tsipouro
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bonjour fetelor mai aveti cehf de o cafelutza?
Giova super blogul tau e frumoasa idee, e bine sa asterni pe hartie atunci cand simti ca iti trece prinminte ceva ca apoi in timp sa faca placere sa recitesti o sa ti-l citesc l-am salvat.
Miha sa iti zic cateva filme ce imi trec aum prinminte si apoi iti fac o lista cu ce mi-am cumparat eu si sut favoritele mele Super romantic si dragut "Nothing Hill" cu Julia Roberts si Hugh Grant ( asta e primul film la care am mers cu JP la Republica) la fel de dragut "You'v got mail" cu Meg Ryan ( actrita mea preferata) tot cu ea si superb "Nopti albe in Seatle" Romantic dar trist ( primele sunt comedii) "Message in the botle"cu Kevin Costner si asta trebuie sa il vezi o data in viata ...eu nu zic de cate ori l-am vazut ca mi-e rusine si iti mai zic ca am un raft intreg al meu si ma bucur ca sunteti mai bine.
Cosmina scumpi dau e baut daca ai dreptate
Iuliana deci pana la urma ai mancat bine, super ca v-ati simtit bine .
De examenul meu ce sa va mai zic ca sunt cu nervii intinsi la maxim si eu nu ajung f repede asa dar cu astia e poveste lunga am candidat in 2008 si am trecut de prima etapa de preselectie unde ai trei probe intr-o ora si jumate teste de logica matematica ( eu una am invatat carti de mate ca uitasem tot) si logica verbala si apoi teste grija de cuostinte UE si dupa ce amprimit rez ca am trecut am trimis dosarul si pt 10 zile lipsa la vechimea ceruta m-au respins ...bun am luat-o de la capat anul trecut cu ex asteptat rez, trimis dosar asteptat rez, alt examen cu ex de specialitate, grile apoi redactional apoi nota in romana...sincer daca pic si acum nu stiu daca ai am nervi sa mai stau blocata asa ani de zile.
Da salariile dunt de peste 4000 la AD si ai o multime de bonusuri si avantaje dar asa de greu ajungi acolo si acum sunt 730 pe vreo 77 de locuri acum in etapa unde sunt eu au fost selectati primii 258 si cheama la ultimul test oral 129 de unde isi aleg pe cei 77 o nebunie si nervi de otel iti trebuie.
Giova ca tu ziceai de limbi straina examenele astea sunt numai in limba straina toate ,iti alegi tu o limba si mergi pe ea intre fr , eng sau germana. Cel mai greu este la examenul redactional in limba straina si la oral banuiesc ca va fi horror pt cine va merge ca e in ambele limbi straine, bine ca sunt toleranti ca idee cu mici greseli ca nu vb bine perfect dar trebuie sa stii f bine .
Da-le incolo ca ici nu mai vreau sa ma gandesc m-am mai relaxat ca au amanat pe luna aprilie ex oral si deci indiferet ce va fi merg macar linistita in martie in RO
silvi_2005 spune:
Giova ca am uitat pe Champs Elysees este un Fnac imens, pe partea care are turnul Eifel in spate, nu stiu de preturi sa iti zic retin ca nu l-am extras pe al meu 2 ore de acolo lasa ca te sun eu sau iti las mesaj pe mess cu cateva tip-uri care le-am descoperit noi ca turisti Ana iti raspunde ea la mai multe intrebari . Ce frumos de voi ma bucur, noi am deci ca il ducem totusi pe Alain un we la Paris in vara si daca o sa vad ca reactioneaza mai bine la caruele si restul intram o zi in Disney daca nu macar ne plimbam pe acolo ca nu am mai ajuns de 2 ani . Uite site-ul lor ificial sa te introduc in admosfera http://www.champselysees.org/champselysees/