***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Silvia m-am inspirat de la unele mamici de zmeurici. era si pacat sa nu am ambele povesti de la nastere la un loc....si tot ce mai urmeaza....numai timp sa am sa scriu.
ce e langa Turnul Eiffel? si eu as vrea sa mergem la anul cu Marco la Disneyland. deocamdata testam noi terenul.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Ma uit la povestiri adevarate si sant indignata! Cum mai fetelor, mare nostru Johnny Raducanu are o pensie de 429 de lei??? Rusine guvernului! Victor Rebengiuc o pensie de 1400??? Pai cat am plans eu cand ma uitam la Morometii si cat de adevarat a jucat! Niste tampiti de guvernanti, mare greseala au facut cand le.a pus pumnul in gura marilor actori si i-au obligat sa aleaga intre pensie sau salariu! Actorul ramane pe scena pana moare, cotizeaza o viata pt pensie, de ce sa nu aiba si dreptul asta?
Silvie in general imi plac filmele de casa si dramele, ma uit si la comedii dar sa fie bune in genul Socru de cosmar cu Robert de Niro, Greek weding Horror evit de cand a murit prietena mea, aveam cosmaruri si am renuntat cu toate ca erau preferatele mele. Imi plac si astea psihologice si serialele gen Anatomy Grey, Spitalul de urgenta....ma oftic! sti cat am asteptat sa dea si la Protv international serialul romanesc Doctori de mame? Inca nu l-au bagat, in Ro a fost acum 2-3 ani.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvi spuneai ca ai vazut un film de foarte multe ori, cred ca nu l.ai intrecut pe Stoichita antrenorul Stelei care a vazut Butch and Cassidy de......42 de ori!!!!!!!!!!!!!!! Trebuie sa ai ceva la bibilica sa vrei sa revezi un film asa la nesfarsit Eu cel mai mare record a fost cu Titanic care l-am vazut de 9 ori si de fiecare data am plans
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maraki
Toanca cu ce ti-am gresit???? Au si grecii tuica, se numeste tsipouro Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
UPS....scuze Maraki.
andiaroro spune:
pe scurt despre chef:
eu zic ca a fost reusit ca nu mai vroiau copii acasa....
au fost 2 baietei si 2 fetite de 4 ani +-(alex inclus) si fratele si sora alexandrei de 13 si 8 ani...nu s-au omorat cu masinile si alte jucarii, doar cu alea micute si s-au si certat nitel pe jucariile anastasiei, asa ca am schimbat foaia si nu i-am mai lasat de capul lor si am bagat partea de animatie.am facut concurs de litere si cifre, pistol cu bule de sapun, elicopterul lui alex, umflat 3 randuri de baloane, baloane trompeta si chesti de tras la tinta cu bile...si-au facut si orchestra ca aprimit alex ceva instrumente...au mancat binisor ca am dat startul la 11.30...nu au manzalit ca m-am straduit sa le fac chestii ce se pot manca cu mana si care nu erau curgatoare.
http://community.webshots.com/slideshow/576785887uUAMOF?mediaPosition=1
am putine poze cu pregatirile(ca m-ati intrebat) si niciuna cu tortul ca fotografula fost cristi si pe el nu-l interesa mancarea(sper ca macar cu tortul sa fii facut vre-un invitat)
http://community.webshots.com/slideshow/576786584qSKIRQ?mediaPosition=1
multumesc pentru urari si apar mai la noapte cu mai multe povesti ca acum fug la anastasia al carnaval
maraki spune:
Ana prajiturile alea cu zahar pudra...neaparat sa ne dai reteta ca nu mai pot Vaai cat de bine arata Superbe poze, mai ales cele cu Anastasia intre fructe Frumoasa prietena are Alex cred ca am mai vazut-o si altadata in pozele voastre si la fel am scris
Toanca da, ai scris exact ce nu se gaseste aici si imi place mie muuult
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna dimineata,
O veste buna pt Cosmi si Giova M-a sunat ieri prietena mea din Ro, are un nr cu care poate vorbi fara sa plateasca NIMIC Sora ei sta in Italia si o suna mereu si ea si maica-sa, deci numarul este testat de cateva luni Poate mi-l scrie astazi si vi-l dau si voua pt ca ieri nu am putut sa ma duc sa iau pix ca fumam in bucatarie...de fapt mi-era lene Am vorbit cu ea o ora si ceva
Edit: uitasem de Ana de France, Spania si Silvi Puteti fi sunate din Ro fara sa fie taxat Ce putine fete din diaspora am ramas....
Giova, maine plecati la Paris
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Neatza!
Inca putin si plecam de la scutece.
Edi iar e cu nasul infundat si SN...sa mor de mai pricep.... pe sapt. viitoare trebuie sa-i fac antibiograma...sa vedem ce gasim in nasuc. sper sa nu o dea in mai rau, cat suntem plecati.
La noi e frumos afara...zicic ca vine primavara...ieri au fost 9 grade, pacat ca a plouat, dar tot ne-am plimbarit putin intre cumparaturi.
Maraki astept numarul. Oricum, sorella suna des, are ceva cartele si vb. gratis in Ro, doar lucreaza in tel. mobila, si orice promotie aparre hop si ea.
Nici eu nu platesc mult, sunam pe dincolo, nu mai e asa scump ca altadata...dar oricum...daca e gratis e si mai bine. Eu nu am Romtelecom....sa intrebi si asta pe prietena ta, daca se poate vorbi si din alta retea.
Cosmi pana acum nu am facut decat sa copiez povestile nasterilor si intalnirea dintre frati. le aveam scrise pe forum, acum le am la un loc. as mai scrie eu...dar nu prea am timp...poate dupa ce vin de la Paris.
Ana o petrecere frumoasa si reusita. Un baiat smecher, cuminte si frumos si o printesa ca-n povesti...doamne ce dulce e ste Anastasia printre fructe. M-ai dat gata cu pregatirile....si o pofta cat casa. bine ca nu am mai vazut si tortul ca muream langa comp.
Da, maine la 16:15 avem avionul. mama vine maine la ora 12. Marco va fii la un party de la 11-14.
sper sa reusesc sa-i dau toate indicatiile mamei mele....vine si verisoara mea sambata si duminica, o va mai ajuta, o va mai plimba...eu ii las masina mea, dar ii e frica sa conduca pe aici. cu 2 masini in garaj ea merge cu taxiul, treaba ei.
fug sa adun de pe aici, cum se trezeste edi ii dau sucul de fructe si plecam pana in DM pt. pampersi si alte porcarii.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
neata
am dus copilul la gradinita si mi beau cafeaua
m a sunat Bianca pe la 8 fara ceva sa mi spuna ca un coleg de clasa a fost atacat de catre un tip ,i a pus cutitul la gat si i a cerut banii sau telefonul....in fatza scolii...parca nu mi revin...putea sa fie fata mea...Doamne unde am ajunsasa ca de maine o voi duce si o voi aduce de la scoalapt ca s a speriat si ea
Maraki...vestea este super numai ca...s ar putea ca acest nr sa fie valabil pt telefonia fixa si pe mine nu ma avantajeazapt ca asa am auzit ...
Ana ai copii superbi....