***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Daca puteti sa contribuiti cu cate putin, poate aAlex ar avea sansa sa strana banii de care are nevoie, nu sunt multi, dar uite ca luni pleaca in strainatate si banii nu s-au strans:
http://sansapentrualexandru.blogspot.com/
Nici eu nu am unde sa sun pe sorella pe fix, numai pe mobile....si daca e adevarat ce zice Cosmi si la mine pica.
Doamne fereste Cosmina...nu-mi vine sa cred...la ora 8 in fata scolii copil atacat. Pai ce a crezut ala ca da lovitura daca ataca un copil? ma gandesc ce traumatizat e baiatul acum....doamne fereste!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
da Giova ..este la politie cu parintiitot felul de drogati ...ca altfel nu se explica...eu am trecut printr un asemenea moment....si acum mi e frica sa urc cu cineva in lift...dar el un copil
szaboali spune:
Salutare dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile Iarinei.
La multi ani le spunem si noi spiridusilor sarbatoriti de pana acum.
V-am si va doresc o zi superba.
toanca spune:
Cosmi...nasoala patanie
Nu mai poti avea incredere in nimeni si nimic; ciudate vremuri traim
Giova spune:
ali asa scurt?
Maraki sa dai nr. , ca mi-am amintit...o pot suna pe sorella pe fix la magazin.
merg sa aspir...la noi oricum vad ca nu se respecta orele de liniste...vecinul -un tanar de bani gata...face chefuri de 2-3 ori pe sapt. nu va zic ce galagie este, ce mizerie fac pe scara, ba mai suna si in puterea noptii la usa, au confundat cu intrerupatorul de lumina.
Deasupra lor, vad ca renoveaza apartamanetul...asa ca de dim. de la 8 bubuie intr-una. astept sa se faca ora 14 si merg sus la ei. nu se poate asa ceva.
_
andiaroro spune:
incep cu carnavalul
http://family.webshots.com/slideshow/576795157WhlRQG
anastasia, tanti a ei, colega( cu urechi roz de iepuras) si doamna mitza(adica directoarea) care i-a speriat pe toti
multumim pentru aprecieri la adresa copiilor :))...pt praji mi-am propus sa fac retetele lui mamaie( pe bune) prezentate doar nitel diferit ...a mai fost o negresa care nu-i in poze, iar tortula fost cu un blat de pandispan cu nesquik si un etaj de crema de branza cu zmeura si unul de branza cu portocale.copiilor le-a placut!
Maraki - despre aia cu zahar pudra de-ti facu cu ochiu' mi-a zis mamica Alexandrei din bloc, care-i poloneza, ca se face si al ei fix la fel, dar nu ma aventurez sa-ti scriu aici cum se cheama pe limba lor ca sigur gresesc.in cazul de fata e o simpla praji cu mere : 3 oua (medii), 9 linguri de zahar, 9 de ulei, 9 de lapte, 12 de faina, jumate de pachet de praf de copt, 12 linguri de faina si coaja de la o jum de lamaie.fac aluatul asta si il pun in cuptorul incalzit la 180° pt 10 min ca sa prinda crusta sa nu ramana necoapta foaia de jos(am io o dambla cu foaia necoapta). peste 10 min scot tava si pun un strat de mere calite cu scortisoara si foaia doi de aluat facuta fix ca prima 3,9,9,12,etc si la cuptor pt inca 45 de min tot la 180°...mamaie facea doar un rand de aluat si-l impartea in doua, dar tava mea e mare si nu mi-ar ajunge...oricum, la mine asta-i aluatul fetis ca stie si alex masurile ca imi place ca nu am albusuri de batut si il fac rapid si-l transform dupa necesitati in chec simplu, chec cu cacao, blat de tort, adaug nuci, migdale, schimb porto cu vanilie sau rom, etc.posib sunt nelimitate.sigur o sa-ti iasa, daca incerci..nu uita sa tapetezi tava bine sau sa pui hartie de copt unsa cu ulei...
ca tot vb de prajituroaie...noua nu ne da voie sa ducem decat bomboane la gradi(gumilastice gen haribouri) si am aflat de ce: sarbatoritii lunii respective fac prajitura de ciocolata si o servesc colegilor...sarb muncesc in timp ce ceilalti infuleca bomboanele si le canta , le spun poezii, etc...asa ca alex azi de dim se tot fataia ca nu se descalta, ii e lene sa-si ia papuceii...sa fii vazut viteza pe el cand a aparut tanti ajutoarea cu castroanele si telu. va pov eu ce-mi raporteaza despre petrecerea lor.chiar mi se pare tare misto ideea.oare unde o coc? poate la cantina. in sf, va tin la curent.oricum, asta numai in chefuri o tine ca l-au sarbatorit si la gimnastica(acolo le-m dus eu praji) si acu i s-a suit la cap ca imi zicea sa-l duc maine sa-si faca ziau si al disney(a uitat deja cata urlat anul trecut de frica sobolanului aluia canda aparut cu tortu)
ii mai promisese nasul lui ca-l scoate sa sarbatoreasca`...si cu asta s-a cam incheiat distractia pt el.
IUliana-felicitari!!!
Despre cura, nu-i secret ca am mai spus ce am facut. nu-i o cura de slabire ci a trebuit sa scot din alim glutenul si lactoza si numai faptul ca nu am mai pus gura pe lapte, branza, unt si orice e facut cu ele+ pain,e praji si ce mai are gluten a facut sa slabesc...am mancat chiar mai mult decat in mod obisnuit 3 mese principale+ gustari...am avut zilnic feculente(cartofi, orez,hrisca, qinoua)proteine (peste, oua , carne), ulei pus cu sticla in salata , legume fructe.cu sucurile eu oricum nu ma omor..in sf, am mancat ordonat si am slabit din 10 iulie pana in octombrie 20 de kg (mai slabisem 10 imediat dupa ce am nascut, dar era clar ca la 78 intepeneam, daca nu treceam la regim, al caru)i scop nu era sa slabesc), asa ca acum vroiam doar sa ma laud la voi ca m-am mentinut ca de slabit, cum ziceam, mai e loc...Si stiti de ce nu am mai slabit din oct? pt ca nu am mai respectat cele 5 mese (ba am mai sarit, ba am tot rontait), asa ca, cel putin pt mine, mancatul sanatos e cheia...stiu ca in aug cand am fost la mare am cam facut foamea(chiar daca caram tot timpul cutiuta cu nuci , migdale, stafide dupa mine), dar nu tot timpul gaseam un resto cu ce aveam eu voie-saptamana aia a fost singura cand nu am slabit(culmea e ca atunci ma cantaream in virtutea inertiei ca in mintea mea nu se produsese declicul si nu vedeam ca am slabit)...ma rog, mi-au folosit si principiile alim sanatoase discutate la spital cu nutritionista cat am fost insarcinata, dar alea au fost doar chestii de bun simt si atata tot ca de fapt nutritionistul e doar un sfatuitor tot de tine depinde ce faci...hai ca m-am intins, imi pare rau ca va dezamagesc, dar nu am ce meniu sa va dau pe zile, ore, etc. pot, la limita, sa detaliez cam ce principii am respectat eu, dar nu stiu daca neaparat va foloseste si la mine in rezumat a fost : adio lapte! pai asa am facut si o budinca, daca continea o mica urma era taiata de pe lista. nu a existat nici ce-a mai mica concesie...
Cosmi- din pacate, nicaieri in lume nu mai e sigur in ac mom...aici nu e luna in care sa nu auzi al stiri de o intamplare de genul asta sau de un profesor agresat ca le-au tot taiat din no de paznici si nu mai fac fata la nebuni, dar e aiurea cand se intampla in locul unde merge copilul tau, asa ca te inteleg...`
Miha-Tudor a crescut, are imaginatie...pana la urma prostioarele astea sunt dovada de inteligenta
Silvia-intram si noi dea zi in vacanta
Ali-numai multumesti...haide si tu cu o nazdravanie, o poveste despre tine si Ianis
maraki spune:
Ana merci mult pt retetaMaine o scriu un agenda de retete
Cosmi doamne fereste de asa ceva
Giova drum bun, sa ajungeti cu bine la Paris, sa va plimbati cat se poate si mult romantism va doresc
o sa intreb ce conditii sant pt nr de tel, inca nu il am, va anunt eu
Aici a inceput iar sa ninga, cand spuneam ca plec maine cu masina la sv Pana acum a venit Giorgos sa ma ia ca nu a fost zapada, vedem maine cum se prezinta strazile....ma retrag sa vad Mania grandorii cu Louis des FounesSuper tari primele 30 de min
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Salutare,
Giova, ai vazut s-au strans banii pentru Alex; poate sa plece luni in strainatate!
Drum bun si distractie placuta!
Maraki, cred ca si voi v-ati cam saturat de zapada
Ana, multumesc; numai faptul ca ai scos laptele te-a ajutat atat de mult la slabit? Foarte interesant; culmea e ca eu am trei mese pe zi (nu rontai nimic intre mese), nu mananc paine si nici cu dulciurile nu ma omor si tot nu reusesc sa slabesc.
Acum am inceput sa beau ceai de soc; cica ajuta; ca medicamente mi-e cam teama sa iau; macar de si-ar face efectul chestiile astea naturiste.
Am incercat si cu otetul de mere.....dar nu a avut randament
Giova spune:
Tudor! Multa multa sananate pui drag, caci de restul au parintii grija!
Miha sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el!
sunt pe fuga, merg sa-l duc pe Marco la party si pe urma dupa mama la gara.
, sper sa mai pot intra. daca nu, sa ne auzim cu bine miercuri.
_
cosmi1975 spune:
salutare ...de la tara ...am venit cu sotul aseara si a avut idee buna,ca e o vreme superba
TUDOR la multi ani pui mic si multa sanatate
Giova drum bun si sa va relaxati
ANA eu am 2 mese pe zi...dulciri nu pap,lapte nici atat si tot am luat cateva kg
Maraki sa ne zici cand afli numarul
Toanca la ce gradinita e spiridusul tau???
pup fetele si fug ca mai am treaba dar mai bag un ochi pe aici