***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Giova ce faza deci la aia e publica si faza aia cu cartea de oaspeti nu ma intereseaza ca nu mai intru oricum ma bucur ca i-am gasit pe oameii aceia. Sunteti multumiti de cosola wi? Nu mai stiu ca u ma price puteti sa vedeti cu ea si bluray-uri? Ce hotel ti-ai rezervat pana la urma in Paris?
Iuliana da eu si alte sute/mii de romani spreram sa ajungem functionari europeni...multi chemati putini alesi , sincer daca nu trec acum nu cred ca mai am nervi sa reiau de la capat si sanse f mari nu sunt niciodata ca se inscriu cu sutele pe cateva zeci de locuri
Maraki stiu filmul e vechi si tare frumos am uitat s iti recomnad un film bestial si nou SEVEN POUNDS se numeste l-ai vazut? cu un tip care isi doneaza organele . In we de Valentine am avut vizionari de filme romantice mi-a cumparat JP ceva minicolectie de 4 filme romantice si tare m-am relaxat.
Cosmina ce ziceai ca ti-au incarcat factura la tel din cauza netului mobil?
Eu o sa imi pun ceva film si ma pun la calcat ca nu mai las sa mi se adune si profit ca nu e JP in zona ca nu ii place cum miroase apa mea parfumata de calcat zice ca parca s-a spart butoiul de cocolino in casa . Vai sincer ca daca mi-as pune capul sa fie mereu curat perfect peste tot sa fac zilnic mancare buna si desert sa aspir si sa sterg praful sa calc mereu la timp ar trebui sa ma invart ca un robot mereu ...oare are chef cineva de asa ceva ?
maraki spune:
Ahaaa, deci stiati de film si nu ati zis nimic Daca nu scria cineva la topicul despre filme ca este vechi, habar nu aveam, credeam ca este din 2009 Pai de atatia ani de cand sant pe DC++ nu l-am vazut decat acum la cativa useri. Mai scrieti si voi cand va amintiti de filme bune, asta de care spui Silvi eu aveam impresia dupa nume ca este de actiune...nu mi-a aratat subtitrarea si nu am reusit sa il vad pt ca ma uit cu sonorul foarte mic cand doarme Angelo...il caut si poate reusesc sa il trag tradus...ms de pont
Acum ma duc sa vad The private lives of Pippa Lee, joaca si Keanu Reevs
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Ana_m spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRE !!!!
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
Silvia e bestiala poza ta de pe facebook. eu raman la parerea mea ca tot mai bine iti statea blonda,semanai bine cu M.Monroe.
Uite aici hotelul:
http://www.booking.com/hotel/fr/operadeauville.html?aid=100200;label=paris-nUHlb4mdHKnADboO9H49owS837477865;sid=4d8991301dd566a4f952b105d5862be1
sper sa fie o alegere buna.
de consola suntem multumiti, ma distreaza ca dai ca prostu cu accesorille alea, boxezi cu telecomanda, joci tenis...e putin ciudat.
nu cred ca putem vedea CD-uri blu-ray.
Ana sper sa fii avut o petrecere reusita Alex. abia astept sa zici ce ai pregatit.
Maraki eu l-am vazut mai demult...pe unul dintre canale.
azi nu am facut nici box nici abdomene.
iar seara am bagat niste paste cu aglio, olio si peperoncino. sunt preferatele mele.
Nu va zic cum a mancat Edi un biscuite intreg, am vrut sa il iau din mana crezand ca se ineaca. s-a pus pe un plans...
[pe urma a mancat spaghete de la marco, fierte si cu putin parmigeano deasupra.
Dupa ce venim de la Paris, Clau trebuie sa plece la Verona. asa ca musai sa ma relaxez ca voi fii singura cu copiii vreo 3 zile.
, pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Bee spune:
Bna fetele.
LA MULTI ANI ALexandre!
LA MULti Ani Iarina!
La multi Ani Mariuca!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
Bee spune:
Miha, sanatate lui Tudor. Vad ca iar aveti problemute!
Giova, deci Edi a atacat pastele lui Marco. Dragutul de el. Mai aveti putin si va relaxati.
Silvi, ce draguti sunteti voi, vizionari romantice? Vezi ce faci cu Alain sa nu te mai sacaie si sa te distraga de la invatat. SI a mea e de groaza! Razvi e nimic pe langa sorela. Ana mereu: "pot sa spun si eu ceva?" Dar ea spune mereu ceva!
Maraki, super aratau copiii in rosu. 4 kg de cartofi?EU una te mai inteleg! SI io fac papa ca pt popota! 4 adulti, 2 copii si ce ramane ajunge oricum la catei.
Toanca, sper sa te fi hranit cat de cat la restarantul de fitze. Si sper sa dai de baut virtual. Cam periculos traiesc grecii astia (economic vorbind), am citit niste chestii cam nasoale despre ei si economia lor.
Cosmi, alergi cu Bianca! Ce-ti pasa, ai domnisora mare acasa, esti mama tanara....
Ioana, .
Proaspetele mamici, nu mai apar sa ne zica de cei mici de tot?
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
silvi_2005 spune:
Giova e singura poza care mai imi place cat de cat, imi statea bine blonda stiu dar ajunsesem la un impas cu intretinutul parului si era dezastru aveam nevoie de o pauza...pe facebook vreau sa pun ceva retet si s apromovez un pic si site-ul ca nu m-am mai ocupat de el cum trebuie. Super hotelul imi place tare aveti un Star Buck cafee in zona Operei si o multime de restaurante, mi-a placut zona respectiva tare mult sa imi zici cum a fost ca adac zici ca e ok data viitoare cand mergem acolo rezervam ca dincolo am fost deja de 2 ori.
Bee am si uitata sa remarc ce romantica ai fost tu cu blogul de poezii esti fantastica, eu cu tabloul meu "african" am facut comedie romantica si aia.
Maraki nua s zice ca e de actiune filmul, e bestial merita vazut a imi zici ce gen vrei si iti zic ce am mai cumparat din aria aia ca asa habar nu am nu pot sa enumar tot ce cumpara al meu sot ca ia mai nou cam 50 pe luna, avem un raft apoape nevazute ca nu am avut timp.
Fetelor ca mi-am amintit nu am vrut sa fiu nepoliticoasa sa nu zic nimic dar am uitat promit ca va pun eu poze o data cu tablourile mele cand mai progresez si vi le arat de la inceput pe toate
cosmi1975 spune:
neata gagici
dus copilul la gradinita si acum beau cafeaua
asaeara am umblat dupa peste proaspat sa duca Bianca la sc sa l disece.....ii era asa mila
Stefan la gradinita...nu credeam sa i placa asa mult...fetelor mai este vreun spiridus care papa dim la 7.30 morcov???al meu parca i iepure...sambata si duminica baga cate 5 morcovi si o gramada de castraveti
BEEasa e am domnisoara...imi povesteste care place pe care care a primit ,,valentine,,....asa ca maine poimaine imi zice de primul sarut
Giova sper sa te odihnesti in mini vacanta .....incearca sa te detasezi si bucura te de sotul tau
Maraki...si mie imi plac filmele vechi...n am vazut filmul de care spui dar imi place SEAN Penn
Iuliana ...sper ca ai avut o seara placuta...sa fi mancat ceva
Silvi aseara am vazut la tv de posturile de la UE...multi candidati .....dar tu vei reusi...sa stii ca eu ce zic se cam implineste
ANA cum fu la petrecere???
sambata credca ma ducla party..prietenii mei iau motul puiului mic
toanca spune:
'neata.
Abia imi tin ochii de somn; am ajuns abia pe la 12 si ceva acasa si mi-e un somn de nu ma vad.
Culmea...am mancat de-am spart; au vrut produse traditionale romanesti asa ca am luat platouri cu racituri (branzeturi, jumari, sorici, toba, lebar) si platouri calde (cu ciuperci la gratar, mici, muraturi etc)
Deci nu ma pot plange de mancare.
Daca ii vedeati cum mancau....se bateau turcii la gura lor; si au baut palinca
Deci, una peste alta a fost super bine.
Atat doar ca mi-e foarte somn..
Chiar, cand trecem la adolescenti?
Giova deci paste? si alea "nu au deloc calorii"
Deci lui Edi ii plac pastele....are cu cine sa semene
Cosmi, domnisoara ta inca nu are niciun prieten?