***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Maraki fugi si vezi gradina. am vazut filmatul pus de Ana, e superba. te-ai tuns?
Ana asa deci...au venit tiganii la voi? sper sa scapati repede de ei. cu galactogilul...am uitat complet, asta e...sper sa se regleze doar cu homeopate.
Plimbarea pe senna nu am mai facut-o, bartea un vant si era asa de frig in dim. in care am vazut turnul eiffel, incat am renuntat.
Iuliana hai ca si eu am fost depresiva de ziua mea....incep sa-mi revin, mai ales ca se indreapta si vremea, se mareste ziua....
Am luat copil de la gradi si am plecat in mall, am pierdut vremea pe acolo. Poate maine e si la noi soare sa-i scot in parc. nu a mai plouat azi si incepe sa se usuce pe-afara.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
marchplayer spune:
Salutare
Maraki m-ai facut sa caut ca nebuna Ep 11 din Flash Forward si el nici nu a fost difuzat inca pe ABC. De unde naiba ai facut tu rost de el??? Deabia pe 18 martie apare.
Giova tu ti-ai luat si kitul de gim de la wii sau doar consola??
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marchplayer Salutare Maraki m-ai facut sa caut ca nebuna Ep 11 din Flash Forward si el nici nu a fost difuzat inca pe ABC. De unde naiba ai facut tu rost de el??? Deabia pe 18 martie apare. Giova tu ti-ai luat si kitul de gim de la wii sau doar consola?? daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007) www.dropshots.com/marchplayer3" target="_blank"> filmulete |
Bine ca mi-ai spus March Am incercat acum sa il deschid sa vad daca nu cumva este ep 10 si scris aiurea la userul din DC++, nu merge pana acum nu l-am vazut pt ca am zis sa mai adun episoade ca sa nu il pun aiurea pe un dvd intre alte filme...deci nu este nici la mine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova da, m-am tuns Foarte putin par am vazut pe jos, mi-a taiat varfurile doar si pe unde trebuia sa fie firul sanatos. Mai mult am vazut la Giorgos cand cadea din foarfeca...l-a tuns si pe Robert si Angelo( la angelo la fel ca mine, doar din varfuri ) Am facut filmulet cand il tundea pe angelo dar Litsa nu mi-a dat unda verde sa il pun pe net Cica doar sa nu i se vada fatza pt ca nu are voie sa tunda acasaca daca este vazuta are probleme si nu o mai angajeaza nimeni daca vrea sa plece in alta parte...pai cine sa o vada daca l-as pune la noi???? E absurda, nici la mama nu ma lasa sa il trimit, am filmat fara sa i se vada fatza, o sa il pun.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
March nu am luat kitul fit...rtrebuie sa-l iau acum, caci eu numai box bag. Mor de ciuda ca nici pe dincolo nu am vazut jocuri frumose pt. copii.
Maraki pai nu se stie cine o vede, mai bine nu se risca, e normal. asteptam poze asa frezata.
ia vezi please, daca gasesti melodiile astea: :la piu bella si profumo di mamma de Anna Tatangelo. eu nu le gasesc pe DC++ si le vreau de mor.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
maraki spune:
l-am luat pe primul dar ti-l dau maine....al doilea nu l.am gasit...nu poti sa il descarci din youtube?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
cum se descarca din youtube? acolo le-am gasit.
ok, stai linistita, il trimiti pe mess. maine. mersi mult.
Clau se distreaza cu sorella si prietenii vechi si eu...acasa cu copiii.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Bee spune:
Bna fetele.
LA MULTI ANI IRINA! Sa fii fericita cu copiii si sotul tau!
Giova, super excursie. Am salivat privind pozele tale! L-am anuntat pe sotzul meu ca urmatoarea noastra excursie ca "porumbei" (daca ne vom mai indura vrodata sa plecam fara copii) va fi la PAris. Bine, la noi asta inseamna peste cativa ani, dar ce mai conteaza. Bine ca-s cuminti piticii in lipsa voastra. SI lasa, ca sa nasesti e mai bine decat orice calatorie sau excursie (parerea mea, daca l-ash intreba pe Radu care e cam anti Biserica, ritualuri religioase sau alte chestii....ar zice altceva). Si ma refer aici la partea spirituala, fiindca material e un efort, e adevarat (nu te gandesti, dai inainte si gata). Io am nasit de doua ori gravida si a fost minunat. Desi a 2-a oara avea, probleme mari si materiale si cu sarcina...si mai eram si nasa in deplasare (Braila). Oricum, lucrurile s-au aranjat minunat atunci.
Toanca si io am primit martisor facut la gradi! A fost minunat! Io sigur voi plange la serbarea de 8 martie. CE ma fac? Si poieziile, da poeziile. Ceva cu " vei ava grija de mama cand va fi batranA?" sau "tineretea ea si-a irosit" (?!) Sa rad, sa plang? Am hotarat sa adopt o fatza serioasa si sa apreiez faptul ca fetita mea recita poeziile, chiar daca e stupid continutul lor! POt sa-i spun ca e stupid? Nu. Ca nu ash putea sa-i explic ce si cum.
WOW ce pasiuni pt seriale aveti! Io-s varza. In afara de politica, nu mai stiu nimic. AM urmarit Lost, Si GA, cat a fost la TV. Si CSI si aia cu FBI cum se cheama? Cu criminali in serie? DA am vazut pe AXN toate seriile noi la serialele politiste(in general politiste, chiar sangeros de politiste ). Pe mine nu ma mai prindeti la comedii romantice, comedii, sau filme usurele. NU multumesc. O perioada cam apocaliptica in capul meu. Sper sa treaca.
Ana, ne-am intelesa da, venim si noi la o cafea peste cativa ani. Pana atunci cred ca or fi mari copiii. DAr voiam sa-i spun sanatate frumoasei mici. Sper sa gasiti solutia, ca mi se pare atat de incercata de bolile astea.
Silvi, excursie cu prietena ta? Cool! SI eu am promis prietenei mele ca ne vom excursiona impreuna, nu stim unde (la munte cu rucsacul zeceam noi). Prietena mea din Oradea, adica din alalalt capat al tarii.
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova cum se descarca din youtube? acolo le-am gasit. ok, stai linistita, il trimiti pe mess. maine. mersi mult. Clau se distreaza cu sorella si prietenii vechi si eu...acasa cu copiii. _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris |
Buna dimineata de la sv.
este un site unde poti converti filmultele din youtube in mp3 sau avi..intra aici: www.vixy.net
sorela e in ro?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5