***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ca tot scria Bee de filme, aseara am vazut " Everybody it^s fine " cu Robert de Niro Un film de casa, mai mult drama.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Am avut o noapte cu n-spe mii de treziri...naiba stie ce-a avut ca nu a , nici dupa Nurofen, calma baby nu a incetat, doar dupa ce i-am masat gingiile cu Orajel. Si dintii de sus se vad,,,,sunt ca 2 perle, unul mai coborat.

Maraki pai tu ma bagi la creatii dintr-astea? hai ca incerc...sa vad daca ma pricep.
Clau e in Italia....azi s eintoarce, sper sa nu fii chefuit prea mult aseara ca sa plece devreme. Lipseam doar eu cu Flo- prietenul din Franta. murim de ciuda.
Daniela tu esti B.D.? am primit cerere de prietenie pe facebook si am anulat-o...nu stiam cine e persoana.
Bee si eu sunt fan CSI, toate seriile le-am urmarit.
Lasa ca ve-ti ajunge si voi la paris, merita vazut, dar fara copii.
cu nasitul...poveste lunga...eu nu prea am tangente cu viitorii fini si mai nimic in comun...doar Clau...si eu nu prea am fost de acord cu nasitul asta...mai ales ca mai au o pereche de nasi, dar....asta e...o vom face si pe asta...dar eu zic ca trebuie sa avem ceva in comun, sa fim apropiati....ei 2 se inteleg si in rest? nu asa vad eu relatia: nasi-fini....de aceea nu-mi prea convine.

Credeam ca azi e vreme frumoasa sa iesim in parc...cand colo PLOUA!!!!
Cred ca umblam dupa "martisoare" azi, pt. colegi si pt. educatoare+ingrijitoare. la altcineva nu mai dam.

o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu pe la pc cat e copilul mic culcatam facut la treaba de m am saturat,musai sa iau pe cineva ca s rupta ....de la 9 dim fac treaba
Bianca e la o petrecere ....ieri a fost la alta,asa ca trai neneaca

si la Stefan la gradii au facut martisoare...abia astept sa mi dea,...ieri am cumparat si eu pt toate fetitele din clasa si pt doamne...si daca tot am fost la cumparaturi mi am facut cadou o pereche de pantofi la care tanjeam demult

Giova superbe pozele....n am scapat de marea inspectie ..vin si stau 2 saptamani asa ca inchipuie ti ce i pe capul nostru
Toanca si mie imi pare rau ca se fac copiii mari...de asta as mai vrea un bebe
Anadar te ai plimbat....
Marki pune poze sa vedem tunsoarea....
March te ai pus pe vizionat filme
Bee nu pleci tu fara copii in vacanta ca nu te lasa inima

Irina LA multi aniiii si sa fi sanatoasa

Mergi la inceput

vai doamne ce zi...Edi numai in planset a tinut-o...mofturi la mancare...dormit putin...
Clau mi-a facut niste nervi...a plecat tarziu din Italia, a prins accident pe autostrada si a ajuns la Viena cand s-au inchis magazinele. Doar la Toys a ajuns, borcanase pt. edi nu a luat...lasa ca dau dublu pe ele, la noi...naiba sa le ia.
A mai luat un tir din gama Cars...numai bine ne-am scos de iepuras.
sa va zic preturile la aceeasi jucarie:
in RO - 140 lei, in Italia la Disney Store -25 euro, in Franta la Toys - 20 euro, la Disney S, tot 25 ca in Italia, iar in Austria la toys- 15 euro. cum naiba se poate sa fie asa diferenta?
In plus a luat ceva masa de act. pt. Edi de la Chicco, la 50 euro si la noi e 4 mil. sa mori nu alta....

Cosmi eu azi nu am mai facut nimic, nici nu eram in stare. a facut mama, dar pe luni tot trebuie sa bag un aspirat.
Bafta cu inspectia...naspa rau, dar va fii totul bine.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dimineata,
LA MULTI ANI IRINA, TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!!
Azi avem petrecerea lui Tudor iar eu n-am avut somn, ca m-am ambitionat sa-i fac eu tortul, diplomat cu fructe, aseara l-am facut, l-am pus la frigider, asa ca la 6 m-am trezit sa vad cum s-a prins, cum stau fructele, sa ma laud putin a iesit aproape perfect.
Giova, superbe poze, eu zic ca si Claudiu, daca va permiteti e pacat sa nu repetati povestea. M-am si enervat cand am vazut ce diferente de preturi.
Ana, sanatate multa Anastasiaei, sper sa dati de capat pb. ei. Am inteles eu bine, la burtica o deranjeaza ceva?
Ce frumos ca veti primi martisoare, Toanca mie ideea celor de la gradi mi se pare buna, acum e adevarat si ca voi platiti oricum gradinita.
Silvia, pe unde esti, ce face Alain?
Bee si eu am nasit gravida, mi-a facut mare [lacere, oricum am fost nasa celei mai bune prietene.
Maraki, oau ce reguli stricte acolo, aici toate coafezele tund si acasa.
Ok, merg sa fac dus, revin cu poze.

Mergi la inceput

Buna dimineata de la sv.

Miha petrecere frumoasa Te asteptam cu poze
Giova bine ca rezisti singurica cu 2 copii mici nasol ca a fost Edilinul asa marait, suporta greu cresterea dintisorilorNormal sa faca figuri si la papica daca simte durere la gingii...aici sant scumpe jucariile cu nume mare,noi am dat 25 pe tirul Mac, erau si mai scumpe iar un set de 3 masinute mici din Cars costau parca 20 sau 25 euroi

fetelor v-ati facut bagajele??? astazi ne mutam

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

da mai miha, mi se pare absurd sa nu poti tunde acasa la neamuri Si hai sa fim serioase, cine o vede pe link-ul meu din moment ce nu scriu numele ei sa poata fi gasita cu google?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neatza!
Ne mutam azi? haideti la o ultima la scutece.
Prima data am ramas cand zicea Maraki de bagaje....ma gandeam cu groaza la o posibila plecare.

A ajuns si Clau pe la 1 azui noapte...s-a trezit si Marco, si-a primit tirul si o masinuta dce la Cars cumparata de sorella. I-a mai luat sine cu pod pt. thomas-doar la viena mai gasim...alea raman de Paste.

Edi a dormit toata noaptea....acum se delecteaza cu masa de act. luata de tat-su'. Nu sta el in picioarte, ca e de la 12 luni...poate asa e tentat sa se ridice tinandu-se de ea.

Miha ma bucur ca a iesit tortul.sper sa fii avut o petrecere reusita Tudor. Asteptam poze si detalii.

revin mai tarziu...imi fac bagajele acum.

_

Mergi la inceput

giova eu sant la al doilea capuccino Schimbam ceva la nume? spiridusi raman dar mai adaugam ceva? cele din noi-dec au bagat si " acum mari " la titlu. merg sa continui treaba.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Apar si eu la cafea, dar vreau un ceai...eu banuiam si dr a crezut ca mine ca antibio i-au dat de furca anastasiei cu burtica, dar acum sunt convinsa ca fu gastro ca de vineri sunt si eu nasol...ieri am mai mancat, dar vineri am trait cu 2 turte de orez si o jumate de banana.
Nu stiu ce or face vecinii din cocioabe(daca i-a evacuat politia sau nu) ca n-am mai iesit, dar aici e o furtuna de ne muta blocul din loc.
Cu titlul...eu propun "spiridusi la grupa mare" ca sa fie in tot cu preocuparile lor gradinaresti, dar sa vedem si alte idei
Miha -petrecere frumoasasi felicitari pentru tort!Asteptam poze
Maraki-sunt oameni care nu vor sa se expuna-eu ii inteleg.
Giova-cl e ca magazinele Disney sunt cele mai scumpe...Iar preturile difera de la tara la tara...cica Zara ar fi campioana la dif din astea(am vazut un reportaj).
March-tu chiar esti pasionata. Inca putin si puneti aici de un adev club cinefil...pe mine nu contati. Eu adorm la 99,99% dintre filme. Ceea ce nu se intampla nciodata la documentare sau stiri(fiecare cu damblalele lui)
Bee-veniti voi ca dau io cafeaua, dar pana atunci lasa ca ne facem incalzirea la una la Bucuresti cand om ajunge in zona(inca nu se stie cand).
Cosmi-am fost umblareata rau in tineretile mele (cu serv si de capul meu) si pana sa-l avem pe Alex...acum am tras barca pe uscat, dar de' ...oi recupera candva restantele.
Silvi e la plimbare, dar va pov ea cand o ajunge la calc.
Edit ca uitasem...Bumbi(sper ca macar mai citesti) pacat ca n-ai fata ca Alex se duce la craiova...
pentru ce?(in intreaba tac'su mirat)
sa ma...insor(era f serios in privinta scopului vizitei)
asta-i metoda bunicii la dezv lb romane

Mergi la inceput