***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Irina! Multa sanatate si fericire alaturi de puiutii tai dragi si de Marian!
In sf. soare si la noi...pe jos e plin de noroi si baltoace.
A trecut o zi numai cu copiii, Marco super cuminte, Edi marait. Bine ca doparme din nou o noapte de la cap la coada, asa ma trezesc si eu odihnita.
Cosmi gata inspectia? nu am auzit de ei...a trecut ceva vreme de cand nu mai am de-a face cu invatamantul.
Iuliana am umblat mult pe jos, nu se merita cu metroul ca nu mai vedeam nimic....cand ajungeam in hotel, baie si masaj la picioare...dimineata era groaznic...ma intepau talpile cand ma ridicam din pat. a meritat, dar nu mai plec curand...acum ma straduiesc sa inmultesc productia de lapte...cred ca a simtit lipsa Edi ca tot cu gura e dupa ele. eu ma bucur...poate asa isi revine lapticul. Aseara i-am dat 60 ml formula, vezi de treaba...nu o bea si pace. asa ca asta e indragostit de mele.
Trebuie sa ne mutam in curand...nici nu stiu cand...cu 1 martie, nu?
sau ne luam catrafusele mai repede?
hei gagici!!! pe unde umblati?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Irina, LA MULTI, MULTI, MULTI ANI, implinirea tuturor dorintelor, fericire, sanatate si tot ce iti doresti!!!!
Da mai Giova, te-au durut picioarele, dar a meritat!
Deci Edi era dornic de tzitzi ce-o fi fost in capsorul lui? Unde e tzitzi mea????
Deci pana la urma trebuie sa ne mutam
Ce bine ca azi e vineri...abia astept sa ajung acasa si sa "porcesc"
Matei a facut la gradi martisoare pe care cica trebuie sa le cumparam; adica fiecarea sa dea cati bani doreste, iar din banii adunati le cumpara jocuri, carti si mai stiu eu ce.
Uitati ce zic cei de la gradi:
"Copiii vor realiza martisoare pe durata perioadei desfasurarii actiunii in cadrul atelierelor de pictura si activitati practice organizate special pentru aceasta ocazie. Atelierele vor fi coordonate de educatoarele fiecarei grupe.
Cand martisoarele vor fi gata, vom organiza un bazar si va propunem sa achizitionati martisoarele lucrate de copilul dvs. Pretul il veti face dvs iar banii ii veti depune in pusculita grupei.
Scopul:
Bineinteles ca operele realizate nu pot fi apreciate in bani iar valoarea sentimentala este nepretuita. Veti cumpara un martisor mai pretios decat orice alt martisor de pe piata pe care il veti putea face cadou sau il veti putea pastra ca amintire.
Cu banii obtinuti astfel vom cumpara jocuri, jucarii si carti. Copii vor aprecia mai mult valoarea obiectelor obtinute cu banii de pe martisoarele lucrate de manutele lor si vor invata ca nu totul vine de-a gata in viata.
Din punct de vedere didactic, aceasta activitate se incadreaza in cadrul Educatiei Antreprenoriale pentru copilul prescolar."
Mie, personal, mi se pare foarte interesanta ideea...
maraki spune:
Buna dimineata si de la noi,
La multi ani Irinaaaaa Iti doresc multa sanatate, noroc, bani si bucurii alaturi de copilasi si cei dragi Doamna, cati ani ai implinit?
Giova ce sa zic de poze Este frumos de tot Parisul, Munchen este mic copil pe langa Parisake
Toanca ce e cu plansul asta? pai sa ne bucuram ca au crescut copiii nostri frumos si ne mutam la " in floarea copilariei " Deja la adolescenti te vedeai?
Azi vine Litsa sa ma tunda, sper sa iasa bine de data asta
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki stai ca si Munchenul e pe lista lui Clau....asta nu e intreg....vrea cam peste vreo 2 luni, dupa ce mai strange ceva sa mergem in alta parte.
I-am taiat macaroana, ca peste 2 luni cununam si se duc acolo banutii.
Iuliana si la Marco a fost o asa actiune...au facut fel de fel de lucrari si trebuia sa dam atat cat zicea copilul ca merita lucrarea respectiva. din banii stransi i-au dus la zoo si in alte parti.
Bai, nu ne mutam la adolescenti....asarepede vrei sa ajungi acolo? Mai avem de tras pana la 12 ani.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Pai Giova, eu nu am avut ce sa vad aici M-am dus in schimb de 3 ori la Dachau sa vizitez lagarul de concentrare ( o data pt mine, dupa care pt Robert si mama ) In afara de Oktoberfest care este in sept la sfarsit si 2 sapt din oct. ( asta pt cine este amator de asa ceva ) nu ai cu ce sa fii impresionata de Munchen Dar veniti ca va duc la restaurantul unde se mananca snitzele uriase ( nu ala de care am zis ca este murdar, mai este unul cu snitzele maaari dar subtirele ) Sau la Calabrone daca vreti mancare italiana
M-a sunat Lista ca pe la 13.30 e aici...nu are catalog, stau sa caut pe net la o adresa care mi-o spune ea
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Maraki, pai ca uite asa ne dam seama ca imbatranim...
Copii cresc si noi ne babim...
Si, in plus, mie imi placea aici...
Sunt cazuta in butoiul cu melancolie-probabil unde abia a fost ziua mea, dar imi trece repede
maraki spune:
Toanca tot noi vom fi si dincolo Salvezi pagina de la copilarie si tot aia e...doar daca nu mai intrai si pe la alte scutece o sa iti fie mai incomod sa deschizi alta pagina....lasa-ma cu imbatranitul ca am vazut ieri povestiri adevarate in care era vb de doua babe batause ( impotriva cumnatei ) si au aratat din alta emisiune care a fost acum......4 ani!!! parca o vazusem anul trecut
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Irina-La multi ani!
N-am mai aparut ca am facut indigestie.sigur nu m-am molipsit de la Giova ...cine stie ce naiba am mancat...
Giova-chiar ai reusit sa prinz f bine in poze traseul turistic. Felicitari!
Iar tu, Maraki, nu mai spune ca nu ai ce vedea la M...e Gradina Englezeasca, Frauenkirche,Deutsches Museum, primaria, multe pinacoteci si la o aruncatura de bat Palatul Nymphenburg...+ ca e plin de teatre, opera sunt concerte...ia lasa-l pe Angelos la socrii jumate de zi ca aveti ce vedea (nu te supara pe mine ca-ti zic asta, dar pt mine a fost unul dintre cele mai frumoase orase E drept, ca am prins si o vreme superba si am avut ghid personal, care a stiut exact pe unde sa ma duca.)
Toate activitatile astae ed sunt benefice pentru copii.
Altfel, la noi in comuna s-a amenajat o tabara de tigani...Primarita e disperata ca s-au pus taman la univ(care a castigat concursul european pt polul de competenta in urbanizare si dez durabila...a pus afise la toate blocurile ca a sesizat prefectura si statul(ca e prop terenului resp), circula politia toata ziua(alex e incantat) -zici ca suntem sub asediu.toate babele tremura pe la colturi...distractie asigurata...Numai maica'mea e suparata ca i-am interzis sa mai umble de capul ei pe afara cu alex ca n-am de gand s-o recup de la politie, daca-l apuca pe vreunul un acces de zel si vede ca e romanca..asta ne mai lipsea
anastasia e mai bine-semn ca noul antib poate e leacul
GIOVA-Ce rau imi pare ca nu mi-ai spus despre Galactogil, ca-ti dadeam cutia mea ce sta sa expire si nu am cui sa o predau...Stie Edi ce e mai bun
maraki spune:
Ei cum sa ma supar Ana? Nu am fost la nici un muzeu aici, gradina engl nu ma atrage sa merg ca Giorgos a spus ca este un parc cu terase si nu mi se pare ceva nemaipomenit daca il avem pe asta de langa noi Muuult mai frumos mi s.a parut Parisake Se compara cladirile nemtilor cu cele frantuzesti? In afara de cladirile de la Marienplatz care sant frumoase si impozante, restul mi se par de pe timpul lui mamaie ( chiar daca sant renovate si zugravite fatzadele ) Nu imi place genul lor de constructii
vaaai ca asta va lipsea in cartier Numai sa nu vb Alex romaneste cand trece pe langa ei...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Maraki -ia-l pe Angelos intr-o zi cu soare si cu chef de plimbare si viztati gradina engleza(e mai mare ca Central Parku'din New York sau Hyde Park din Londra)si mai are si o casa de ceai japoneza superba...ne pui poze apoi (ai n-ai chef, io-ti dadaui tema), dar sunt convinsa ca lui Angelos o si placa
am gasit si un filmulet
http://imagini.besttourism.ro/Germania/Munchen/1249/Englischer-Garten---Gradina-engleza-din-Munchen.html
La cladiri nu ma bag ca io-s mai mult cu parcurile