Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

fetelor voua cand va intra alocatia pe card? (aia 200 de lei)... ma mai trezesc cu cate o intrebare ca eu sunt la capitolul 75 acuma

Ioana mama lui Carol Ioan

Buna,
azi mi-a intrat alocatia pe card.

Pataniile noastre

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:

fetelor voua cand va intra alocatia pe card? (aia 200 de lei)... ma mai trezesc cu cate o intrebare ca eu sunt la capitolul 75 acuma

Pataniile noastre

Mie alocatia mi-a intrat din noiembrie. Am depus pe 16 sept dosarul si in noiembrie pe 10 a intrat alocatia. Dar a fost o faza draguta, ca abia in ianuarie am aflat ca alocatia intra din noiembrie. Am dus extrasul meu de cont sa imi vina mie pe card, dar astia de la primarie i-au virat sotului meu si de asta nu am stiut pana in ian ca alocatia intra deja din nov.

Banii pentru crestere copil au venit abia luna asta, dosarul l-am depus pe 15 dec, si luna asta mi-a venit pe2 luni:decembrie si ianuarie.

Mie imi intra pe 10 ale lunii, deci nu cred ca e pe toata tara la fel. Depinde de primarie.

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Buna seara fetele!
Stiu ca s-a mai scris dar nu reusesc sa ma adun sa o caut. Fetelor cu experenta dati-ne si noua reteta de branzica bebelusi cu calciu lactic.

buna,
mie mi-a spus dr ca la un litru de lapte sa pun 3, 4 tablete de Ca; pt ca noua ni se inchide fontanela, are mult calciu fetita mea trebuie sa pun 2 pastilute si zeama de lamaie. Fierbi bine laptele, pui pastilutele si astepti sa se branzeasca, pe urma storci cu un tifon. Nu am facut pana acum, recunosc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Fetelor, bebeii vostri cat timp si in ce perioada a zilei dorm? Vic al meu doarme 10 - 12 ore noaptea dar ziua abia daca mai doarme 3 ore in total, in reprize de maxim 1 ora. De obicei dimineata, dupa micul dejun si joaca, doarme 1 ora, apoi dupa masa a doua doarme cam 45 de min si apoi pe la ora 5 e ff obosit si il adorm in brate dar nu poate dormi decat vreo 30 de min. Oare e normal sa doarme asa in reprize scurte? Eu stiam ca ar trebui sa doarma cam 2 ore in doua reprize, pe la 11 si pe la 3 dupa masa. Ai vostri cum dorm?

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mami, esti o fericita! A mea doarme cu muuuulte intreruperi si noaptea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am intrat pe fuga, sa o pup tare tare pe Aida si sa o strang in brate
La cati mai multi ani fericiti impreuna,mami!!!

Si acum zi-mi si mie cum ai slabit 12 kile intr-o luna k am ramas asa cand am citit

Monica,iti tin pumnii azi la dr. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune.Te pup

Raluk,pe tine te mai tzuc o data

Revin mai tarziu

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Citat:

Pataniile noastre

Am mai raspuns o data, dar nu stiu unde mi-e raspunsul...azi mi-a intrat alocatia; se pare ca intre 15 si 20 intra banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Uve merci de raspuns. Am facut eu acum exact cum ai descris si tu numai ca noua ne-a spus 6-8 tablete (la noi fontanela este inca mare, dupa 6 luni se va inchide asa a spus doctora).

Mergi la inceput

Aida, te pup si eu si ma bucur ca sunteti bine!
Monikus, imi pare rau ca treceti printr-o perioada asa de grea
Raluk, noi am inceput diversificarea fiindca de la 1 februarie nu ii mai dau laptic de la san; din cauza oboselii eu nu am mai avut laptic suficient de la o luna si din pacate am trecut pe formula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Fetelor, bebeii vostri cat timp si in ce perioada a zilei dorm? Vic al meu doarme 10 - 12 ore noaptea dar ziua abia daca mai doarme 3 ore in total, in reprize de maxim 1 ora. De obicei dimineata, dupa micul dejun si joaca, doarme 1 ora, apoi dupa masa a doua doarme cam 45 de min si apoi pe la ora 5 e ff obosit si il adorm in brate dar nu poate dormi decat vreo 30 de min. Oare e normal sa doarme asa in reprize scurte? Eu stiam ca ar trebui sa doarma cam 2 ore in doua reprize, pe la 11 si pe la 3 dupa masa. Ai vostri cum dorm?

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mami, esti o fericita! A mea doarme cu muuuulte intreruperi si noaptea....

Cand alaptam exclusiv, incepand de la 3 luni jumate, imi dormea cam 7-8 ore noaptea, se alimenta si adormea la loc instant pentru inca vreo 2-3 ore. De cand ii dau lapte praf seara imi doarme 10-12 ore dintr-o bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:

Pataniile noastre

Am mai raspuns o data, dar nu stiu unde mi-e raspunsul...azi mi-a intrat alocatia; se pare ca intre 15 si 20 intra banii

multam. azi am verifics la banca si nu intrasera...

sunt la 77

Pataniile noastre

Mergi la inceput