Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

fetelor voua cand va intra alocatia pe card? (aia 200 de lei)... ma mai trezesc cu cate o intrebare ca eu sunt la capitolul 75 acuma

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

pe 15-16 ale lunii..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Am si eu o intrebare la fetele care au deja alocatia in cont: ati primit prima data vreo hartie oficiala, adeverinta si apoi ati primit banii sau nu?

Eu am intrebat luna trecuta la primarie in Cluj si mi s-a spus sa nu sper mai repede de martie aprilie desi am depus actele la sfarsit de noiembrie...asta e.

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica stiu ca pe tine te interesa: mi-au intrat banii de indemnizatie astazi, pe decembrie si ianuarie, impreuna cu alocatia pe ianuarie - pe card BCR, acetele le-am depus pe 28 decembrie la sectorul 4.

Sper sa te ajute!

Eu sunt inca in stare de soc, ca nu speram sa intre pana pe la sfarsitul lu' martie.

Ioanna mie imi intra pe 15-16 ale lunii.

Vik eu nu am primit pana acum nici o hartie oficiala pentru nimic.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Am si eu o intrebare la fetele care au deja alocatia in cont: ati primit prima data vreo hartie oficiala, adeverinta si apoi ati primit banii sau nu?

Eu am intrebat luna trecuta la primarie in Cluj si mi s-a spus sa nu sper mai repede de martie aprilie desi am depus actele la sfarsit de noiembrie...asta e.

Isabela

vorbesti de alocatia de 200, sau de indemnizatia pt CIC? pt alocatie n-am primit nimic, pt indemnizatie am primit decizie acasa...dar din cate am inteles nu e la fel in toate judetele, unii n-au bani pt posta...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

diamar78 - mami, nu am vrut sa speri pe nimeni. ref apa de mare, doar am vazut acel caz la tv in care unui puiut i s-au ars cumplit mucoasele din cauza apei de mare. mai multe despre ea nu stiu.
eu chiar am in casa (imi cumparasem dupa ce am iesit din maternitate), dar nu am folosit-o niciodata. eu folosesc ser, atat.
stiu ca la o vizita la doc am intrebat-o daca sa folosesc apa de mare sau ser si mi-a zis ser.
cand era maia mai mica ,la un control la clinica, i-au facut o aspiratie nazala folosind tot ser.

cu exceptia acelui caz vazut la tv, altceva despre apa de mare nu stiu.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Merci Selen ..deci pentru indemnizatia CIC vine decizie acasa...Am inteles.

Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Deci sunt la pamant. PE langa faptul ca m-am dus bou si m-am intors vaca cu bubitele (sau invers ), am mai venit si cu un intreg card de pitici atomici dupa mine.

Sa o luam pe rand:
- Bubitele nu ne dam seama de la ce sunt, pe langa dermatita cea de toate zilele, alea sunt altfel, posibil o alergie dar nu stie de la ce. Ca sa folosim produse "cat mai naturale" ca e mai sensibilos
- "Doamna, mi se pare ca respira greu" . "Da, sa-i luati sa faceti aerosoli" DE ce???? CE are? de ce respira asa? Nu stim....
- SA va dau sa faceti niste gimnastica de recuperare. DE ce??????????? "Sta in fundulet"; "Nuuuu". "Ar cam trebui sa stea"... "Ati zis ca ma trimiteti la neurolog" "Da, va da asistenta trimitere la cabinetul ei PARTICULAR si dupa ce mergeti la ea, veniti sa va dau trimitere la recuperare" "DAr ce are" "Are retard in dezvoltare, se intoarce? Sta sprijinit in maini?" "Nu, nu" "NU e bine, mergeti si vedem ce facem dupa aia"
- "DOamna, are ochii rosii"... ne facem ca nu auzim. Ea scrie de zor. Eu imbrac baiatul, ea incearca sa ma dea afara. Doamna, ce fac cu ochisori, de ce sunt rosii, se scarpina, are un ochi mai mic, de ce?" "Nu stiu, posibil tot legat de atopie, o conjunctivita atopica. Sa va dea Flori trimitere la oftalmolog"

DEci nu mai pot de spume. Am plecat, am sunat la oftalmo programare pe 18 martie. Am sunat la neuro, dna dr nu mai lucreaza la acel cabinet particular. Avem un medcenter aici in piata dar nu aveau pediatrie, pt ca mai vroiam sa-l vada cineva,nu m-au putut ajuta. Nu stiu incotro sa o apuc. VA dati seama ca am iesit plangand de la doctora, imi venea sa urlu. NU MAI POT, sunt terminata fizic si psihic, m-am saturat. De ce nu ma pot bucura si eu de copilul meu? DE ce trebuie sa fie mereu probleme? DE ce?? CU ce a gresit el?SPuneti-mi si mie, sau cu ce am gresit eu? Ca n-am facut rau la nimeni in toata viata mea
Concluzie: in primul rand vreau sa schimb pediatrul, apoi sa o apuc pe la jde mii de doctori.
EL are 9 kile si 71 de cm, circumferinta craniana 46,5 si torace 47. A zis ca e bine ca nu a mai crescut decat 1,5 cm craniul de la ultima vizita si nu e cazul sa ne impacientam.CA e ok daca a stagnat, era grav daca era sa creasca tot asa mult... marog

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da, si mi-au intrat si mie banii pe CIC dar sincer nici nu mai imi pasa... nu mai imi arde de nimic...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Isabela

N-am primit nici o hartie. Nici nu stiam ca intra...

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

pfiuu.. am ajuns la zi... am citit pe repede inainte!

zic si eu LA MULTI ANI RALUK! ca am ratat petrecerea... uof, fir-ar sa fie!!! promit sa fiu prezenta la anu'

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput