Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ma mai primit si pe mine? evident ca nu am avut internet ()era un wireless de la un bar care cred ca a dat faliment) asa ca azi m-am enervat si mi-am facut abonament la vodafone.

am recuperat doar capitolul 72 pana acuma. si am vazut ca discutia a fost despre cum imbracam copiii in casa. Carol sta cu body si pantalonasi sau bluzita si pantalonasi. la noi sunt 21-22 de grade. noaptea de multe ori doarme fara sosetele. nu are niciodata caciulita pe cap in casa.

mai citesc si revin

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Alex ai o fetita tare scumpa, s-o mananci, nu alta!

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

sunt o tutesa 72 il mai citisem o data... urmatorul la rand

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Cam asa il imbrac si eu afara, dar tot mi se pare ca are nasucu rece, dar pe de alta parte si eu il am.

Buna inventie paturica aia pentru carut, n-avem!
Dar poate vine si primavara aia mult asteptata sa stam mai mult pe afara. Nu am stat atat in casa in viata mea...

Parca nu mai am rabdare, ma uit la vreme in fiecare seara, dar degeaba

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Scuze de

Fetele din Bucuresti, care doriti aveti timp/chef sa mergeti la o discutie despre alimentatia bebelusilor/copiilor
"Cautam mamici cu COPII INTRE 4-18 LUNI,UTILIZATOARE sau nu DE FORMULA DE LAPTE URMATOARELE MARCI:NESTLE NAN;MILUPA MILUMIL;HUMANA,TOPFER LACTANA SAU ALTELE.DISCUTIILE SE VOR TINE IN PERIOADA:15-19/02/2010 DE LA ORELE 9.00-20.00(ORA LA ALEGERE).DISCUTIA VA DURA O ORA SI VETI PRIMI UN TICHET VALORIC IN VALOARE DE 50 RON"

Daca aveti chef dati-mi un Pm cu datele voastre si va suna cineva va da mai multe detalii si daca vreti mergeti

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor, am vazut ca vorbeati de bani, si mie mi-au intrat azi in cont (yuhuuu!), oare intra in aceeasi zi in toata tara?? ca daca-i asa, va puteti baza pe mine sa va anunt din timp, ca pe mine ma anunta colegele cand ajunge borderoul si cand se vireaza mai verificam si luna viitoare sa vedem daca intr-adevar coincide data...

Uka, Santo voi i-ati primit?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Santorini,voi pe la ce ora iesiti in parc?
Ca eu as veni,asa m-am saturat de stat in casa,in parc in fata la mine nu prea iese nimeni acum,ca e curent. Eu azi am fost cu baiatul prin oras,si a dormit mai tot timpul,nu i-a fost frig.
L-am imbracat cu body,plovaras,ciorapei,salopeta de reiat cu strat triplu,gecuta,2 caciulite si fular. Nu i-a fost frig,chiar mi se parea transpirat cand am intrat in casa.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

fetelor voua cand va intra alocatia pe card? (aia 200 de lei)... ma mai trezesc cu cate o intrebare ca eu sunt la capitolul 75 acuma

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara fetele!
Stiu ca s-a mai scris dar nu reusesc sa ma adun sa o caut. Fetelor cu experenta dati-ne si noua reteta de branzica bebelusi cu calciu lactic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Fetelor, bebeii vostri cat timp si in ce perioada a zilei dorm? Vic al meu doarme 10 - 12 ore noaptea dar ziua abia daca mai doarme 3 ore in total, in reprize de maxim 1 ora. De obicei dimineata, dupa micul dejun si joaca, doarme 1 ora, apoi dupa masa a doua doarme cam 45 de min si apoi pe la ora 5 e ff obosit si il adorm in brate dar nu poate dormi decat vreo 30 de min. Oare e normal sa doarme asa in reprize scurte? Eu stiam ca ar trebui sa doarma cam 2 ore in doua reprize, pe la 11 si pe la 3 dupa masa. Ai vostri cum dorm?

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput