Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79
Raspunsuri - Pagina 14
ralu0308 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Hello fetele! ![]() Raluk Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai! Si un Alexutz sanatos si cumintel!![]() ![]() Aida multi ani ferititi alaturi de Laci si Erikutzu! Techilla multa sanatate pt puiuti. Sa le treaca repede nasul! M aduc sa mai citesc din urma, sa vad ce a patit Monikus si Monica! de Andrei-Alexandru (24.08.2009)BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Santorini cat de gros il imbraci pe Andrei pt a sta 2 ore afara?
Mie tot mi se pare ca ii este ba cald, ba frig cand il scot.
Mama denanturata sunt, habar n-am cum ii este puiului...

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
suede spune:
Iulika
pai cat n-am avut modem,ce sa fac?!Mai pe aici,am mai citit (am luat si eu careta lui Spock),m-am mai uitat la TV (la olimpiada),sambata am iesit cu baietii prin parc,duminica am fost in vizita la bunica,iar ieri am fost la vaccinul de 4 luni (Infarix-ul hexa).
Baiatul se prezinta bine,are 65,5cm lungime,6,7 kg,rinichiul se prezinta si el bine(nu au mai evoluat dilatatiile caliceale),deci
sa fim asa mereu!
Vaccinul aproape ca nici nu s-a prins cand i s-a facut,am avut grija sa-i bagam suzeta in gurita si l-a dat cu un gel care amorteste muschiul.Aproape ca nu a zis nimic,vreo doua-trei WEEEEE!!!!
Momentan ramanem tot pe alptat exclusiv,mai vedem luna viitoare.
Puiul meu este un sportiv,se taraste pe burta,se rasuceste,vrea in picioare,ce sa mai...rade cu gura pana la urechi,ca si doctora a zis ca-i o placere sa lucrezi cu un astfel de copil
.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
suede spune:
Monica cel mai tare DJ in ale muzicii
,dimineata nu intrasera banii,vezi ca au intrat intre timp
.
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
santorini spune:
Monikus
mami ca ati trecut printr-o gramada de necazuri. Lasa ca o sa-i fie bine lui Raresel si cu lapte praf. Ai vazut ca sunt multi bebei aici care papa bibe si sunt sanatosi!
Monica bafta la control.
pe Zgatix sa-i treaca!
Manga acomodare cat mai usoara in noua casa! Sa fiti fericiti si impliniti in ea!
S-a trezit Andreiutu! Va pup!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Iulika pai cat n-am avut modem,ce sa fac?!Mai pe aici,am mai citit (am luat si eu careta lui Spock),m-am mai uitat la TV (la olimpiada),sambata am iesit cu baietii prin parc,duminica am fost in vizita la bunica,iar ieri am fost la vaccinul de 4 luni (Infarix-ul hexa).Baiatul se prezinta bine,are 65,5cm lungime,6,7 kg,rinichiul se prezinta si el bine(nu au mai evoluat dilatatiile caliceale),deci sa fim asa mereu!Vaccinul aproape ca nici nu s-a prins cand i s-a facut,am avut grija sa-i bagam suzeta in gurita si l-a dat cu un gel care amorteste muschiul.Aproape ca nu a zis nimic,vreo doua-trei WEEEEE!!!! Momentan ramanem tot pe alptat exclusiv,mai vedem luna viitoare. Puiul meu este un sportiv,se taraste pe burta,se rasuceste,vrea in picioare,ce sa mai...rade cu gura pana la urechi,ca si doctora a zis ca-i o placere sa lucrezi cu un astfel de copil ![]() .Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009FEBRUARIE: http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI |
Woww ce de-a activitati fara netul asta !!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Iulika chiar am observat si eu cate se pot face intre timp...
Dar nici fara voi nu pot sta
.
Cat il priveste pe bebelin,ce sa zic,imi vine sa-l mananc,sa vezi cat comenteaza,taica-su ii zice numai Sadoveanu....
.
Si toti bebelinii de pe acest forum sunt super,ca-s ai nostri

Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
suede spune:
Am vazut si petrecerile,ce sa mai,foarte tari....
Iar Techila este mortala cu emoticoanele ei....ce sa mai 
.
Monikus
Cuscra,nora mea ce mai zice?Va 
Cristina iti recomand cu caldura menajera...
Mada multa sanatate surorii tale!
Biaz ce poeta esti!
Tulibu bine ai revenit!
Va las,plec la dentist!

Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
selen80 spune:
Aida ce razacios e Eriku, ce-mi place de el! si ce frumos papa, curatel asa, stie ca trebuie sa inghita tot tot 
Alex cumpara-i mami niste jucarii Alessiei!
glumesc, sa vezi ce s-a jucat si Ebru ieri cu foaia pe care ii scrisesem mesajul lu tas-su, a fost incantata!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
santorini spune:
Ralu pai are body cu maneca lunga, strampi grosi, un costumas (hainuta si pantaloni) din material gen fleece, un fas gros din ala cu totul si caciulita. A si caruciorul nostru are un fel de sac de dormit in care bagi copilul. Ata pt ca mai nou am renuntat la landou, ca de e baiat mare!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
selen80 spune:
Diamar bine ca ati scapat de interventie, speram sa fie bine puiul 
Suede ai un lungan tu acolo, normal ca e sportiv ![]()
eu pe vremea asta ii pun ursulicai cam asa: body maneca lunga, o bluzita deasupra, strampi, pantaloni (ori salopeta de blugi, ori unii care-s captusiti pe dedesupt..) si o gecuta vatuita pe interior...caciulita, manusele subtiri si o paturica pe picioare...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta