Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumesc!!!
Mi se stricase modemul de Conex si a trebuit sa-mi iau altul...ca cel vechi nu se mai putea repara....

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui suede

Credeam ca va e dor de noi,dar vad ca nu...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Daca zici tu?! Noi zicem altceva Hai uelcambec!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

FEBRUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida l multi ani fericiti inainte! ma bag acum si la pozici

Kinga bine ai revenit! stiu si eu de laserul din istanbul, si eu vreau sa scap de ochelari, dar dupa a doua nastere, ca dupa operatie n-ai voie sa nasti natural vreo 2 ani parca,,,

Vik saru-mana de link, intru acum sa vad...mai vazusem eu pe net, dar parca altfel e cand cineva chiar a incercat site-ul resp. si stie ca-s seriosi...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

In primul rand vreau sa multumesc fetelor care ne-au scris urari de 4 luni:Selen,Diamar,Anomis,Nela,Maria,Anamaria,Carinablanca (in ordinea numerelor de pe tricouri,vi le alegeti voi )
La multi ani Catalina!!!!
La multe lunite dovlecei!!!!Brucu,Carina,Carol ,Dinu,Vladimir,Bogdan,Ruby,Mihai,Isabela,Sonia,Miruna,Paul,Alex,Ana,Rares,Sonia,Ioana
La multi ani pentru sora Iulikai!!!
La multi ani Mary si sotul!!!Cat mai multe savarine
La multi ani tati de Ebru!!!!
La multi ani mama de Vik!!!!

Felicitari Claucia pentru dintisor!

FEBRUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Aida, multi ani fericiti!
Hepilica, de ce spui tu ca e controversata apa de mare? Nu ma speria, ca eu folosesc Nazomer la copii.
Raportez si eu ca astazi am fost la oftalmolog sa ne desfunde canalul nazo lacrimal. M-am cam suparat ca m-a scos dr din cabinet si am stat la usa si l-am auzit cum a plans si cand am intrat si mi-a dat copilul asistenta ma tot trimitea pe pat sa nu mi se faca rau ca cica eram alba la fata dar ea nu stia ca asta e culoarea mea.
Cel mare e racit si eu ma rog sa nu-i dea si la junior ca doar vineri ce ma terminat antibioticul.
Ma duc ca mai am 1 cap si jumatate de recuperat.
Dar oare Nela de ce nu mai intra pe la noi, sa fie oare suparata? sau poate ca nu am mai prins-o eu pe forum.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Va multumim pentru aprecieri, si va lasam si un FILMULETZ ca sa vedeti ce mama zgarcita sunt si cu ce las copila sa se joace!

Monica tinem pumnii sa fie totul ok, eu zic ca e o urticarie, el papa diversificat nu? Ai introdus ceva nou? Sau poate a transpirat si e iritat....hai, capu' sus!

Monikus mami, ce de incercari pe capul tau. Bine ca sunteti sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult....ai sa vezi ca e ok si cu lapte praf, crede-ma.

Elle pupam fetele cucuiete!

S-a trezit mandra, revin.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uve, Monikus, Liliana, Carina, Mimika, Anamaria, Diamar, Suede multumesc mult mult!

Monikus, ati trait un cosmar! Recunosc ca daca mi s-ar fi intamplat mie as fi fost acum la pamant, mai ales ca treaba vine dupa o perioada lunga grea, si la un moment dat nu le mai putem duce, se acumuleaza. Te pup si te imbratisez cu drag si sper sa se faca Rares cumintel! Sanatate multa la amandoi . Sa inteleg ca era din ce in ce mai greu cu puiutul, din moment ce aveai asa putine ore de somn! Doamne ajuta

Danuta tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor!

Moni, ce m-am speriat si citind mesajul tau! Doamne, e groaznic, asa de repede sa evolueze, sa nu stii ce sa te faci! Iti tin pumnii sa isi dea seama doctorul de la ce sunt bubitele, sa nu fie nimic grav si sa treaca repede! Din moment ce nu are pe fata, si eu ma gandesc ca e ceva alergie doar in locurile unde se atinge de haine.

Imi doresc de ziua mea ca toti puiutii sa fie sanatosi si cuminti!

Elle ai fost tare simpatica cu titlul capitolului!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Aida, multi ani fericiti!
Hepilica, de ce spui tu ca e controversata apa de mare? Nu ma speria, ca eu folosesc Nazomer la copii.
Raportez si eu ca astazi am fost la oftalmolog sa ne desfunde canalul nazo lacrimal. M-am cam suparat ca m-a scos dr din cabinet si am stat la usa si l-am auzit cum a plans si cand am intrat si mi-a dat copilul asistenta ma tot trimitea pe pat sa nu mi se faca rau ca cica eram alba la fata dar ea nu stia ca asta e culoarea mea.
Cel mare e racit si eu ma rog sa nu-i dea si la junior ca doar vineri ce ma terminat antibioticul.
Ma duc ca mai am 1 cap si jumatate de recuperat.
Dar oare Nela de ce nu mai intra pe la noi, sa fie oare suparata? sau poate ca nu am mai prins-o eu pe forum.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Vaaaaiiii mi-au tasnit lacrimile! Nici nu-mi pot imagina sa-mi ia puiul si sa nu ma lase cu el, si el sa planga acolo cu oameni necunoscuti, ca nu intelege ce i se face . Stiu ca trebuie sa fim pregatite pentru asa ceva, dar tocmai mi-am dat seama ca nu as fi in stare... Doamne ajuta sa fie totul bine! Si sa nu fie darnic David cu raceala

Si eu m-am intrebat de cateva dimineti de Nela...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ola fetili!

Manga mami ma bucur ca sunteti bine si mai aveti de despachetat!Incet , incet se rezolva , vine si netul si gata!Spor la treabå!

techilo off ce rau imi pare de puiuti ca au racit..Imi inchipui ce plang cand le scoti mucisorii de l araceala, al meu doar putin cu betisorul il curat si face de zici ca il tai..Pupåm boracii så se faca bine repede

Monikus off mami nici nu stiu ce så mai spun..Nu era destul ca avea copilul plangacios si te consumai pe baza asta acum ai påtit-o si tu..Cu lapticul mami nu te necaji , o så-i fie bine..stii f bine ca eu nu am reusit så alåptez decat vreo 2 luni jumate si nici atunci exclusiv.te imbratisez cu drag si så dea Domnul så fie bine si så aveti multa sånåtate.

Roxxy eu ma bucur tare mult ca nu s-a intamplat nimic cu bebelina cand a cazut.aici mi-au spus moasele ca cica nu a intalnit pana acum måmica care så nu traga cel putin vreo doua sperieturi din astea.Acum asta e, tb puse plapume cum spune liliac perne pe langa pat ca de cazut oricum cadea.

Suede bine ai revenit mami..Pe unde ai umblat??Multumim de urari.

Delia pt toti.

Monica mami mi se rupe sufletul cum spui tut acolo de bubitele alea si cum spui ca plangi cot la cot cu el..Poate a facut o iritatie la ceva si ii va trece repede..

Aidukule multi ani fericiti alaturi de soatå!!Ce mi-a plåcut postul tau unde scriai ca te simti bine azi

Kinga bien ai revenit mamis!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Am terminat cu leganatul pt somnul de pranz.
Fiind in bloc nou, primii mutati, deasupra santier, sub noi santier, nici nu stiu cum poate dormi cand baga astia bormasina si botanesc toata ziua.

Oare as putea iesi afara la prans sa stau vreo 3 ore fara sa raceasca Alex? E cam frig si m-am cam tot ferit...

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hello fetele!

Vine, vine primavara.... Cel putin mie asa mi se pare. Azi a fost o zi frumoasa la Cta si m-am plimbat cu Andrei vreo doua ore. Super! Uka poate ne vedem maine in parc. Am vazut ca s-a dolofanit Carinuta si ca va apucati si voi de supita. Multa bafta! Andrei astazi m-a uimit ce bine a mancat (pt prima data). I-am pasat un pic de morcov si dovlecel in supita si cred ca i-a placut un pic mai groasa! Lale poate poti sa vii si tu! Noi mergem in Tabacariei!

Raluk Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai! Si un Alexutz sanatos si cumintel!

Aida multi ani ferititi alaturi de Laci si Erikutzu!

Techilla multa sanatate pt puiuti. Sa le treaca repede nasul!

M aduc sa mai citesc din urma, sa vad ce a patit Monikus si Monica!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput