Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

bravoooo VISS , esti un vis devenit realitate
felicitari din tot sufletul
se pare ca exista un dumnezeu
sa stai linistita in pat asa cum ti-a spus doctorul. asta fac si eu toata ziua. am inceput sa ma obisnuiesc. citesc, ma uita la tv, va citesc pe voi.... trece timpul

inca o data multe fellicitari!
8+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Adriana,sperma contine prostaglandine.Astea,la sfarsitul sarcinii,pot ajuta la declansarea travaliului.La inceputul sarcinii,pana in trim 2 asa,spre sfarsit,eu stiam ca prostaglandinele ii fac bine placentei Daca aveti o sarcina fara probleme-go for it!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bravo Viss, felicitari! Ai grija de tine si totul va fi bine!

6+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Viss, URAAAAAAAAA...sunt atat de fericita de FERICIREA ta, icat mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. Asteptam cu nerabdare sa vi de la echo sa ne dai vesti bune. Sunt asa bucuroasa incat imi vine sa tip, dar nu prea pot sa fac asta ca sunt la servici si nu cred ca colegii mei ar face fete de bucurie daca m-as manifesta asa. Oricum am tipat in gand ca si reactie la bucuria pe care o simt ca tu si bbebicul sunteti bine.

Va pupic dulce pe amadoi si multaaaaaaaa sanatate va doresc !

Ioana, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Crina - merci mult pt informatiile legate de masaj, am facut si inainte deci voi continua si acum. Cit despre migrene? Aveam unele cumplite pina sa raman insarcinata. Mi-era atit de rau ca nu ma putem misca si trebuia sa iau multe pastile si sa stau pe intuneric la racoare. Era cumplit si se intimpla cel putin o data pe saptamana. Acum de 7 sapt jumate de cind sunt gravida nu am mai avut niciuna. Dar compensez cu greturile care sunt din ce in ce mai rele. Anamaria bine ai venit si sarcina usoara. Eu a trecut exact prin experienta ta si stiu cit de fericita poti fi acum. Te pup!
Arthurana - legat de sex avem un "pic" de interdictie de la medic pina la 12 sapt dar sincer sincer nu prea am nici un chef. Acum traiesc o poveste: sunt gravida, o sa am bebe... deci nu imi sta gindul la "prostioare". Sotul meu e ca un leu intr-o cusca mai ales ca mi-au crescut sanii de la cupa B la cupa D. Dar incerc inca sa il duc cu vorba poate uita ! Desi partea ciudata este ca in fiecare noapte am vise erotice!
Viss felicitari de 1000 de ori! M-a entuziasmat tare mult mesajul tau. Ma bucur din tot sufletul pt tine. Daca chiar vreti vreodata sa ne intilnim, asa cum ziceai tu, eu sunt pentru.

Legat de sani doamne mi-au crescut mult de tot si ma dor si stau in permanenta cu sutien si noaptea cu o bustiera. Ma ung eu cu toate alifiile (nu in fata sotului ca dau de belea) dar continua sa cresca... sper sa nu pleznesca intr-o zi. Si pe strada in masina simt orice gropita prin care trecem si ma dor ceva de speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna si de la noi, vad ca ploua cu vesti bune...

madutza, ne asteptam la gemeni? Tin pumnii pana vineri sa vii cu vesti si mai bune.

viss, habar n-ai cat ma bucur pentru tine...stiam eu ca o sa fie bine si, in cele din urma, odihneste-te...ca din toamna n-o sa mai apuci... Eu subscriu la ideea de intalnire, vin de la Ploiesti fara probleme si iau cu mine si alte doritoare ploiestence. Organizati si semnez condica.

Iar vad ca vorbiti de sex....ce-i ala??

Mihutza, visele "alea" sunt doar cu sotul din dotare?...ca pacatoasa de mine am niste vise...numai cu sotul nu. Confirm faza cu contractiile datorate spermei, la noi la Odiseea din 2007 fetele, pe masura ce se apropiau de 40 sapt, prestau la greu. (e si opinia medicilor)

Buburuza, la meniul de pe verticala, la sageata nr 6 gasesti "Chat acum". A fost show aseara...

LoraG, si eu merg la morfofetala de sem 1 la 12 sapt si 3 zile si sper din suflet sa se vada sexul...dar sa stii ca oricum nu e 100% sigur, asa ca nu te apuca de cumparaturi.

kiti2205, bine ai venit la Odisee, esti pe listuta. Sarcina usoara si la termen iti doresc.

Clabuc, l-am transformat pe dr. Lemnete

Am pus pe prima pagina link catre rugaciunea pentru bebelusi scrisa de mihutza in capitolul anterior. Doamne ajuta!

Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

felicitari viss pentru inimioara!!!sa dea Dzeu sa fie bine pana la capat!

side David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Viss - Felicitari din suflet si multi, multi pupici

Fetele nou-venite - Bine ati venit, sarcini usoare si ganduri bune!

Tema de azi... sex. Hmmmmm. Eu am chef non-stop, dar sotului ii e frica. "Sa nu patim vreuna nashpa". Imi vine sa-l strang de gat!!! Abia astept sa-mi bata la portita cand n-o sa mai am eu chef ca o sa ma simt ca un butoi... Atunci sa vedeti ce-i fac. Pana atunci insa... astept si sper.

Referitor la raceala mea, va multumesc din suflet pt sfaturi. Chiar mi-au prins bine. Mi-a fost frica sa iau totusi paracetamol si am dat cu suc de citrice cu miere, bucati de lamaie cu miere, ceai de tei si musetel cu miere si lamaie si pana acum sunt ok. Ma ustura nasul, mi-a mai trecut gatul si nu am facut febra. Ceea ce e super ok. Deci... sunt pe picioare si la servici.

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Viss,

URAAAAAAAAAAAAAAAAA. Ce bucurie mare trebuie sa simti.
O sa fie bine. Si eu am avut un hematom chiar langa bebe mic si s-a eliminat tot prin sangerare si uite, hematomul nu l-a speriat pe Dl. Jacob sa creasca mare si curajos.

Referitor la visele erotice, se pare ca sunt f. frecvente in sarcina.
Ma bucur ca am intrebat. Am vazut ca multe dintre voi aveti interdictie. Probabil ca si eu ar trebui sa fiu atenta (in caz ca as avea chef). Doctorul meu mi-a spus la sarcina trecuta ca e ok sa fac, dar aici la americani nici nu ma asteptam la alta reactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Aniast,

Referitor la vise, ce crezi ca am visat eu, asa mai inspre dimineata: ca mancam SUPA DE ROSII cu galusti...rosii de iarna. Acum ma duc la piata sa-mi iau rosii sa-mi fac.

Azi ma voi ocupa de scoala, si lectii, ca de cateva zile am tras chiulul. Am emotii, ca sapt. vitoare ma duc sa fac practica la spitalul de psihiatrie. Am de asistat la 100 de ore la sedinte de psihotarapie in cadrul spitalului. Dar voi face eu fata. Trebuie!

Pupici, revin mai incolo

Mergi la inceput