Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

fetelor,simt ca zbor. stau pe scaun la calc. dar..am aripiam fost la eco,am vazut si embrion si inimioara.ce-i drept ma asteptam la ceva mai spectaculos la inimioara asta. dar m-am multumit si cu palpaierea de pe ecransi mai am un hematom de 1 cm, langa sarcina binenteles, unde putea sa stea si el, nu?asa ca "dansul" e vinovat de sangerarile mele, de cheaguri..solutia:repaus la pat absolut, si sexual- ca sa fiu in tema de azidar vb altei fete, dupa 2 ani de investigatii,injectii, inseminari,plansete..avem orgasm mental numai cand ne gandim ca e posbil sa fi reusit,sa fie bebe bine.sunt asa excitata.. nici plegomazinul pe care il faceam i.m. nu ma turteadc ma gandesc la hainute de bebici, mititele, mirosind a lapte,dc ma gandesc la un patut in camera..am orgasme multiple azi e prima zi de cand am aflat ca e posibil sa fiu insarcinata cand ma bucur din tot sufletul.pana acum ba am avut dureri, ba sangerari, ba e sacul gol.. am avut sufletul cat un purice. acum e cat un balono sa ma temperez, dar de maine incolo..azi e ziua mea de fericire.va multumesc pr gandurile frumoase, erati si sunteti ca un refugiu si o alinare ptr mine.familia nu stie prin ce trec, prin ce am trecut atatia ani,oricum unii n-ar intelege..dar aici suntem o mica- mare familie..poate ne intalnim de 8 martie undeva, ce ziceti? la un suc, o limonada(ptr cele cu greturi)..va mai ganditi la propunerea mea?ptr voi, multe

Felicitari Viss!Ma bucur din tot sufletul ca totul e bine cu bebe

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Viss, sunt atat de bucuroasa pentru tine! Nici nu iti inchipui!!!! Si imi place asa mult fericirea ta! Si felul in care o descrii! Sper sa avem parte cu toatele de momentele astea!

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

[quote]citat din mesajul lui viss

fetelor,simt ca zbor. stau pe scaun la calc. dar..am aripiam fost la eco,am vazut si embrion si inimioara.ce-i drept ma asteptam la ceva mai spectaculos la inimioara asta. dar m-am multumit si cu palpaierea de pe ecransi mai am un hematom de 1 cm, langa sarcina binenteles, unde putea sa stea si el, nu?asa ca "dansul" e vinovat de sangerarile mele, de cheaguri..solutia:repaus la pat absolut, si sexual- ca sa fiu in tema de azidar vb altei fete, dupa 2 ani de investigatii,injectii, inseminari,plansete..avem orgasm mental numai cand ne gandim ca e posbil sa fi reusit,sa fie bebe bine.sunt asa excitata.. nici plegomazinul pe care il faceam i.m. nu ma turteadc ma gandesc la hainute de bebici, mititele, mirosind a lapte,dc ma gandesc la un patut in camera..am orgasme multiple

azi e prima zi de cand am aflat ca e posibil sa fiu insarcinata cand ma bucur din tot sufletul.pana acum ba am avut dureri, ba sangerari, ba e sacul gol.. am avut sufletul cat un purice. acum e cat un balono sa ma temperez, dar de maine incolo..azi e ziua mea de fericire.va multumesc pr gandurile frumoase, erati si sunteti ca un refugiu si o alinare ptr mine.familia nu stie prin ce trec, prin ce am trecut atatia ani,oricum unii n-ar intelege..dar aici suntem o mica- mare familie..poate ne intalnim de 8 martie undeva, ce ziceti? la un suc, o limonada(ptr cele cu greturi)..va mai ganditi la propunerea mea?ptr voi, multe
[/quot

VISS, iupiiii.... astept botezul... o sa ma tin de capul tau, n/o sa scapi de mine...sunt la o aruncatura de bat. Oricum Ploiestiul este un 'cartier' marginas din Bucuresti si la cat de des am treaba acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

viss, stiam eu ca va fi bine.
bun venit si noilor gravidute.
si eu mor de ciuda ca nu mai pot manca inainte.la 45kg ale mele mancam fara griji.inca ma chinuiam sa ma ingras.si mai mor de ciuda ca nu mai pot dormi pe burta, placerea vietii mele.si din cauza asta nu ma odihnesc bine.
de sani, erau vai mama lor de mici, asa ca acum dubli arata taman bine.nu port sutien de fel decat unde e necesar, asa ca acum nu au cum sa-mi atarne nici daca as vrea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Viss, ma bucur pentru tine! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Viss, nu stiu de ce nu a aparut incadrarea mesajului... Deci.....

Viss, Iupiii, nu am uitat de botez si nu o sa scapi de mine asa usor. Sunt la o aruncatura de bat asa ca.... ma bucur enorm ptr tine si sper sa ne si cunoastem cat de curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Felicitari viss! Ma bucur pentru clipele de fericire prin care treci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, va multumesc tuturor. mi-e greu sa insirui.eu care retin numele, prenumele pacientilor, acum nu retin decat pe bucati..cred ca sunt distrata de cand cu sarcina,si neuronii mei nu mai sunt oxigenati(pai de, ies la saptamana din casa, noroc ca mai deschid si eu geamul sa mai primesc niste aer ,cand il vad pe sot,ies in prag la usa, si zic "oameni", m-as duce cu el si la baie cand face dus sau pipi ).dar in special iti multumesc tie maya- stiu ca poate uneori iti e greu sa fii printre noi, sa ne citesti,dar ai depasit bariera ca sa ne incurajezi si sa ne fii laturi, celor care eram la un pas de ceea ce ai trecut tu(sau unele chiar au trecut prin) - acel infioros avort neasteptat si in mod cert, nedorit.ca la pro tv. - jos palaria!!!
in legatura cu botezul, eu oricum am rude putine, nu am parinti, asa ca, dc vor fi mai multe persoane care sa se bucure alaturi si cu mine,va fi minunat
,+6 si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Nushulica, multumesc frumos pentru urare. Sa dea Dumnezeu sa ajugem toate la 40 saptamani si sa tinem in brate pui perfecti!

Crina, felicitari si sarcina frumoasa si usoara in continuare!

Viss, felicitaaaaaaaaaaaaaari! Ma bucur atat de mult pentru tine!!! Acum vei fii foarte calma si linistita. Ti-o spun din proprie experienta...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Viss, felicitari! Imi curg lacrimile citind mesajul tau de fericire, iti doresc sa ajungi cat mai repede si frumos sa te bucuri de samburelul din burtica, pentru ca este, intr-adevar, minunat!
Sarcina usoara!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput