Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
nushulica spune:
buburuza felicitari pt noua semnatura,Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!!
legat de sex
noi in sarcina trecuta am avut interdictie totala ca a fost sarcina obtinuta cu greu si dusa cu tratament,dar am comis-o o data prin luna a4a
si atat
acum nu a zis nimic dr de interdictie,dar nici sotul nu m-a invitat pana acum in patul lui vreodata
asa ca eu nu ma autosesizez![]()
legat de vergeturi...eu nu stiu ce sa zic in sarcina trecta am folosit de la 12s intai pe cea de la elancyl pe care dadeam cate 80lei si-mi ajungea 2 sapt
si in luna a8a a inceput sa-mi plesneasca pielea pe coapse de nu mai stiam ce sa fac....si acum le am dar s=au albit ...asa ca eu nu stiu ce sa zic depinde de fiecare,de ce papi , de hidratare nu numai de crema
si
de
David
crina-s spune:
buna burticilor!
dupa cum va spuneam in cap anterior, de sf valentin, doctorita ne-a interzis sa facem sex (ne-a si precizat chiar....nici un fel de sex). sincera sa fiu nu prea am chef de asa ceva (burtica ma doare zilnic destul de rau, greata asta ma omoara, de mancat nu mai pot sa mananc tot ce vreau ca vomit....), insa sotul meu se uita la mine cu ochi mari si-mi spune: draga ce sani frumosi ai......dar n-am ce sa-i fac
astazi schimb si eu semnatura si mi-e tare drag
va pup
8+
crina 
LoraG76 spune:
Nushulica, 22 de kg zici??? Eu la prima sarcina am pus 30, din care s-au dus 23-26, cam oscilam in ultima vreme. Acum...s-o vedea. Oricum, am o pofta de mancareee...ceva de groaza. Da-i mai importanta sanatatea mea si-a lui bebe decat kilogramele, s-or duce ele.
Azi am incaput in blugi, insa cu nasturele descheiat. 
Voi ce ziceti, daca de maine am 12 saptamani, oare peste vreo saptamana s-o vedea ce e bebe la 4D?
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Nushulica, 22 de kg zici??? Eu la prima sarcina am pus 30, din care s-au dus 23-26, cam oscilam in ultima vreme. Acum...s-o vedea. Oricum, am o pofta de mancareee...ceva de groaza. Da-i mai importanta sanatatea mea si-a lui bebe decat kilogramele, s-or duce ele. Azi am incaput in blugi, insa cu nasturele descheiat. ![]() Voi ce ziceti, daca de maine am 12 saptamani, oare peste vreo saptamana s-o vedea ce e bebe la 4D? Lora, mami de Iustina Bazar pentru Robi Ajutati-o pe Alina! Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
In teorie, daca este un ecograf bun si un dr cu experienta: da se poate vedea

Ce faci ? Te duci sa vezi ?
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
In teorie, daca este un ecograf bun si un dr cu experienta: da se poate vedea ![]() Ce faci ? Te duci sa vezi ? Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008 |
Sper sa vad ce e, ca o sa merg oricum la control. Daca la Iustina am avut rabdare pana in luna a 7-a, acum abia astept sa aflu ce e. Deja imi vine sa cumpar hainute...

Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Clabuc spune:
Ce mai fac burticile? 
Mada, multumesc pentru cuvintele frumoase. Succes la echo. Si mie mi-a placut atre mult cum ai formulat referitor la valorile alea. Il vezi tu imediat pe "responsabil".

Nushulica, iti multumesc pentru aprecierile facute fetitei mele, Clarinda. Nu mai pot de bucurie si sunt tare mandra cand cineva spune ca fetita mea e frumusica, dulce, etc. si mai ales ca are ochii mei. E minunea mea cu care m-a binecuvantat Doamne Doamne.
Si mie mi-e destul de greu cu ea cand e vorba de ridicat, are 11 kg jumate si 1 an si 11 luni, deci inca mai cere in brate pentru rasfat, foarte rar si putin, dar cand o vad asa dulcica nu pot s-o refuz si parca ma rasfat si eu cu ea tinand-o asa. Ei nu i-am spus de bebe ca oricum cred ca nu prea ar intelege, nici nu prea vorbeste. Poate cand o fi burtica mai mare sa-i explic si vedem cum va reactiona. Nici nu vreau sa simta ca sunt mai preocupata de bebe de burtica decat de ea, ceea ce oricum nu e adevarat. Intr-adevar, terbuie sa am mai multa grija acum, mai ales in perioada asta, dar pot s-o fac si in asa fel incat ea sa nu fie afectata. Mama, ce m-am intins.
Legat de animalutele din casa, si la Clarinda aveam in curte, ce-i drept un Rotweiller, iar inainte sa va speriati, sa stiti ca e un caine foarte cuminte si foaret iubitor, cred ca cel mai mult conteaza cum sunt crescuti si nu neaparat rasa lor. Intre ei este o legatura puternica, chiar daca nu mai stam la socrii unde e cainele. Dar de fiecare data cand mergem acolo Clarinda e foarte bucuroasa sa se reintalneasca cu Billy. Asta vara, cainele dormea in terasa, iar Calrinda a vrut sa intre din terasa in sufrageri si s-a impiedicat de prag si a cazut. Intr-o secunda Billy era langa ea s-o ajute, sa vada daca e bine. Iubesc cainii, se vede in ochii lor bunatatea si sprijinul neconditionat. Intr-un fel nu sunt foaret relaxata ca fetita mea se apropie de fiecare caine ca si cum ar fi bIlly ca sunt si unii maidanezi, infometati care pot reactiona nedorit, poate li se pare ceva si din cauza asta incerc sa fiu mai precauta sa n-o las sa dea fuga la orice caine pe care-l vede. Cat despre pisici, mie personal nu-mi plac, dar sunt atatea mamici si gravidute care au si stiu sa aibe grija de ele incat sa nu ia Toxoplasmoza sau altceva, Igiena conteaza mult, asa ca eu oricum n-as da animalutul din casa cand vine un bebe. Asta e doar parerea mea si asa as face eu (acum, oricum, nu avem in apartament niciunul, dar spun asta in cazul in care l-as avea). Conteaza mult si recomandarea medicului care stie cel mai bine cazul.
Trebuie sa pelc s-o iau pe Clarinda de la mama. Norocul vostru, ca altfel as fi tot scris. Dar ma intorc eu, asa ca n-ati scapat! 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
6+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
kiti2205 spune:
Tzop si noi 
Bebe din burtica are 6sapt si 2 zile, iar cel de acasa 3 ani si 8 luni.
Azi ma duc la prima eco, sper din tot sufletul sa fie bine, pentru ca in august am avut o sarcina oprita din evolutie la 10 saptamani, asa ca acum cam stau cu stres.
Sper sa revin maine cu vesti bune.
Pupici burticilor si numai sanatate!
Daca vreti sa ne treceti si pe noi la listuta:
DUM: 3 ian 2010
DPN: 10 oct 2010
DN: 4 sept 1980
Clabuc spune:
Am uitat s-o felicit pe viss si sa-i spun ca-i tin pumnii stransi in continuare sa vina cu rezultate bune de la echo.
LUANASHANA si tu trebuie sa vii azi cu niste rezultate la niste analize, nu? 
Si o rugaminte pentru cine face listuta: va rog sa-mi modificati si mie la numele doctorului Lemnete, nu Lamnete. Multumesc frumos!
Si poate ar fi frumos sa punem rugaciunea data de Mihutza pe prima pagina, nu credeti?
Va pup pe toate si revin mai tarziu!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
6+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 legat de sex: cred ca stiti deja, dar ma bag si eu in seama.. sperma provoaca contractii, e buna ca inducere naturala cand e cazul.. cum a stat Andra mea la caldurica pana aproape la 41s.. deci daca prestati, cu caciulita sa fie.. si eu ma inscriu la mai fara chef, in mare parte.. dar am inceput sa am numai vise din alea Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 9+Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor |
Miha, e prima data cand aud de asta, esti sigura? Dr nostru nu ne-a spus nimic, nici prima data, nici acum.La prima sarcina am avut relatii sexuale de la inceput pana la sfarsit, fara preze si nu s-a intamplat nimic. Sexul e bun la sfarsit pt ca poate sa provoace nasterea dar de la efortul depus si nu de la sperma.Chiar am cautat si pe net info dar nu am gasit nimic.
Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
viss spune:
fetelor,simt ca zbor. stau pe scaun la calc. dar..am aripi
am fost la eco,am vazut si embrion si inimioara.ce-i drept ma asteptam la ceva mai spectaculos la inimioara asta. dar m-am multumit si cu palpaierea de pe ecran
si mai am un hematom de 1 cm, langa sarcina binenteles, unde putea sa stea si el, nu?asa ca "dansul" e vinovat de sangerarile mele, de cheaguri..solutia:repaus la pat absolut, si sexual- ca sa fiu in tema de azi
dar vb altei fete, dupa 2 ani de investigatii,injectii, inseminari,plansete..avem orgasm mental numai cand ne gandim ca e posbil sa fi reusit,sa fie bebe bine.sunt asa excitata.. nici plegomazinul pe care il faceam i.m. nu ma turtea
dc ma gandesc la hainute de bebici, mititele, mirosind a lapte,dc ma gandesc la un patut in camera..am orgasme multiple
azi e prima zi de cand am aflat ca e posibil sa fiu insarcinata cand ma bucur din tot sufletul.pana acum ba am avut dureri, ba sangerari, ba e sacul gol.. am avut sufletul cat un purice. acum e cat un balon
o sa ma temperez, dar de maine incolo..azi e ziua mea de fericire.va multumesc pr gandurile frumoase, erati si sunteti ca un refugiu si o alinare ptr mine.familia nu stie prin ce trec, prin ce am trecut atatia ani,oricum unii n-ar intelege..dar aici suntem o mica- mare familie..poate ne intalnim de 8 martie undeva, ce ziceti? la un suc, o limonada(ptr cele cu greturi
)..va mai ganditi la propunerea mea?ptr voi, multe 

Andra - 29 martie 2008 si