Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
IONY_82 spune:
VISS, uraaaaaaaaaaaaaa
Felicitari ptr inimioara 

Bine ati venit burtici noi 

Si cum tema de astazi este sexul va spun ca eu nu am chef si chiar daca as avea n-as avea curajul sa o fac.Medicul nu mi-a spus nimic in aceasta privinta, dar eu prefer sa nu se intample datorita experientelor dinainte.
pupici tuturor 

Ionela
7+
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Adriana,sperma contine prostaglandine.Astea,la sfarsitul sarcinii,pot ajuta la declansarea travaliului.La inceputul sarcinii,pana in trim 2 asa,spre sfarsit,eu stiam ca prostaglandinele ii fac bine placentei ![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
Aha, stiam ceva de sfarsitul sarcinii(dr imi spusese ca poate sa inmoaie cervixul si sa se rupa apa), desi la noi nu a functionat :D, dar nu mai auzisem de sperma care cauzeaza probleme bebelui si am avut bebei in tari diferite, in Italia-dr american si acum aici in Germania, dr neamt. Amandoi au spus ca e ok sa avem relatii ca nu am avut nici o problema dar ma gandesc ca m-ar fi atentionat de potentialul pericol al spermei, nu?
Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
aniast72 spune:
Arthurana, esti de coma.
...stii tu cu ce. 
Andreea,
in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Bells spune:
Buna gagici cu burtici,
Am fost azi la analizele de sange si urina, m-au secat de tot sangele din mine
, mi-au luat 6 borcanele si s-au chinuit un sfert de ora sa-mi gaseasca o vena.
Asta nu a fost nimic, am rabdat cuminte, dar cand m-am dus la receptie sa platesc pentru amalizele care nu le aveam gratuite sa mor de inima TOTAL DE PLATA 689 lei
, receptionista care a fost o "DRAGUTA"
batuse pe casa de marcat toate analizele care le facusem si cele gratuite si cele negratuite
. In final dupa ce anuleaza ea ce era gratuit imi spune ca totatul este de 455 lei si ma intreaba daca am bani sa platesc, in cricumstante in care ii dadusem de prima oara suma de 689 lei, imi da restul inapoi si cu o fata zambtoare imi spune "Va mai asteptama pe la noi" de parca facusem cumparaturi in Mall.
Scuze de mesajul lung dar vroiam sa impartasesc cu voi "patania" mea de azi. Apropo am mai crescut si noi putin

Ioana,
10+
madutza_bra spune:
Fetelor lipsesc si eu cateva ore si ce-mi vad ochii..
Viss, felicitari Ma bucur nespus pentru tine. Am stat toate cu sufletul la gura in asteptarea rezultatului tau de la eco! BRAVO!!
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
viss spune:
buna, fetelor.
mi-am facut somnul de rigoare,de, dimineata am avut o incarcatura emotionala deosebita
si sa vedeti ce am visat.eu nu poftesc, doar incerc sa diversific mancarea ca nu prea am pofta de mancare..am visat ca "eram la munte-poienita verde minunat..iar intr-o masina pe bancheta din spate era un platou de eclere/savarine - multa frisca. noi eram pe o colina si priveam spre masina noastra cum unii au deschis usa din spate si ne-au luat din prajituri.in acel moment eu am cazut din copac pe unul dintre ei,l-am zgariat pe fata in timp ce-i luam prajitura din gura"![]()
![]()
. m-am trezit gafaind![]()
auziti, mie medicul de fam. imi da concediu cu dg. de boala obisnuita=75% din salariu,ptr ca dg de sarcina=85% se da dupa 7 luni si 10 zile.pana la urma din 10 mil cat am luat luna trecuta, am sa iau 7,5, sa fie bebe bine..dar nu e ciudat?
mai vroiam sa intreb ,cand o sa imi calculeze la final banii ptr aia 2 ani,se va lua in calcul pe luna asta 10 mil.sau 7,5 mil, ca am stat in concediu?de curiozitate..
ariciu80 spune:
Viss - concediul medical iti afecteaza calculul indemnizatiei. Adica iti va scadea media. Pt ca se ia in calcul suma veniturilor nete realizate si tu, practic, daca esti in concediu medical nu realizezi venituri.
Mie asa mi s-a spus. Am fost sfatuita de matusa mea, care e inspector de HR, sa nu-mi iau, in masura in care se poate, concediu medical sau fara plata.
O sa mai intreb si in alte parti, dar cred ca asta e varianta corecta.
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
annya74 spune:
Buna fetelor,
Astazi mi-a iesit la surecheck liniuta de la T mai estompata. Ce credeti , sunt insarcinata? Eu asa vreau sa cred ca incercam de ceva timp sa-l facem pe bebe2.
crina-s spune:
buna
indemnizatia de crestere a copilului se calculeaza in functie de veniturile din ultimele 12 luni si reprezinta acum 85% din media acestora. daca tu acum ai un venit de 75%, acesta va fii venitul luat in calcul atunci.
singura solutie pentru cresterea venitului este concediul de risc maternal, care se acorda pe o perioada de 120 zile, insa sunt o serie de conditii ce trebuie indeplinite ptr a beneficia de el
8+
crina 
crina-s spune:
viss, chiar daca venitul e important nu trebuie sa te streseze acum foarte mult calculul indemnizatiei.
gandeste-te la minunea pe care ai vazut-o astazi.
sentimentul ce-l vei avea cand ai sa-l tii in brate face toti banii din lume....
8+
crina 

sufletelului blond!!