Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

buna
si mie mi-au dat octoritele (si cea de la bucuresti si cea de la craiova) doar acid folic de 5mg o pastila/zi
acelasi lucru l-am auzit si eu despre vitamina a ca ar fi daunatoare in special in primul trimestru

8+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Yupii! Am trecut de 10 mesaje, sper ca imi posteaza instant acum :)

Vitamina A este daunatoare, cel putin in primele saptamani de sarcina, eu tin minte ca la Vladutz doctorul mi-a zis sa nu mananc nici ficat in primele saptamani, tocmai datorita continutului ridicat de vit A si sa evit si cremele de corp care o contin.
Mi s-a parut putin exagerat, dar cum paza buna trece primejdia grea... m-am conformat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

salutare fetelor
desi va citesc in fiecare zi, nu stiu la fel de des
insa acum trebuie sa va comunic ceva extraordinar

aseara am fost la doctor si l-am vazut pe bebe, doamne era atat de haios, se juca singurel tampitelul, isi freca manutele si talpitele, s-a intors cu fundul la mine, se tot invartea in burtica. am intrebat-o pe doctorita daca se poate juca singur, iar ea haioasa mi-a raspuns ca nu are cine sa-l impinga de colo colo si ca trebuie sa se descurce singurel.
imi doream sa-l scot de acolo si sa-l iau acasa, am urmarit inmarmurita cat a crescut, caci acum 2 saptamani inca era doar o mogaldeata care avea batai cardiace si atat, dar acum era un copil cu toatele organele din dotare.
imi venea sa tip de fericire, mai ales ca am fost fara sot, si nu aveam cu cine sa topai.
iar cu privire la sex, doctorita s-a antepronuntat, ea banuieste ca e fetita, mi-a explicat ea ceva cu un organ proeminent insa cu liniute, dar la prima strigare se pare ca va fi anastasia si nu patric.
insa nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Felicitari Pity!!! Cate saptamani ai acum?

Subscriu si eu la acidul folic. Tot cate una pe zi si nimic altceva. Saptamana viitoare ma duc la analize. La eco... cred ca abia la nucala de 12-13 sapt. mai ajung, daca totul e ok pana atunci. Si sper asa sa fie.

Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

ariciu, sunt in 10 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Pity, eu mai am pana acolo... cam 2 saptamani. Unde te duci la eco nucala? O faci peste doua-trei sapt, nu?

Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Pity, felicitari pentru bebelul jucaus. Sa creasca mare si frumos (frumoasa)!!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliaip

cine imi explica si mie cum e c semnatura?

Am mai spus si in cap anterioare: te duci la profil personal( in dreata sus a paginii); editeaza profil; optiuni profil; dai plus + si completezi ce vrei sa scrie la semnatura.Apoi apesi Trimite datele.

Bafta!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

PITY, felicitari ptr bebe si sarcina usoara in continuare
Si eu iau doar acid folic.
Astazi m-am programat ptr eco :va fi pe 22.Abia astept sa treaca timpul pana luni.am emotii mari
In continuare ma simt f bine, doar oboseala,sanii un pic durerosi si mersul la baie ma dau de gol.
pupici

Ionela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Bine ati venit kiti2205,iuliaip ,s-aveti sarcini usoare si la termen

Ionela 7+

Mergi la inceput