Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Salut,

M-am intors de la eco pt pliul nucal... toate bune si frumoase, bebe topaia, gatul si ficatul sunt ok, doar ca nu i s-a vazut osul nazal... doctorita a zis ca am uterul retrovers si bebe-ul asezat intr-o asemenea pozitie incat nu i-a putut vedea profilul. Ma mai duc peste fix o saptamana, asta daca nu o iau razna pana atunci... Sunt cam speriata

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Azi am fost si eu la echo si am auzit inimioara..wowww ce emotii am avut ca eram asa concentrata acolo la monitor ca dr a trebuit sa ma intrebe de vreo 2-3 ori daca vad cum bate inima iar eu nimic...eram muta de emotie, iar cand mi-a zis ca are 9mm chiar nu mai puteam mi-au dat lacrimile.....woww ce sentimente
ce e mai nasol e ca abia pe 24 martie mai am programare la echo si a zis ca tot atunci o sa facem si dublul test

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Vorbind de vitamine chiar azi mi-a zis doctorul ca pana la 12 saptamani sa continui sa iau acid folic iar dupa 12 saptamani o sa imi prescrie ceva vitamine

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Mai GARGARITA, nu te impacienta ca n-ai de ce. E normal sa nu vrea bb sa stea "la poza" cum aveti voi chef si cand aveti voi chef.
Nu te mai stresa degeaba ca o sa ramai fara buline pe aripioare!

Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari Pity, intr-adevar daca e fetita se vad trei liniute paralele, le-am vazut si eu foarte clar la sarcina trecuta!

Buburuza, nu-ti fa griji: una e sa nu aiba si alta e sa-ti spuna clar ca nu a avut cum sa-l vada din cauza pozitiei. Cat a iesit pliul nucal?

Mi-am scos si eu analizele si-s super OK. Maine imi face HIV-ul si hepatitele, da zau ca n-am nicio emotie la astea.

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari Alina, aceleasi sentimente le-am avut si eu azi...este intr-adevar super.

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Darene ,

Smantana ca in Romania gasesc la Al Fair. Nu stiu daca exista lantul asta de supermarketuri in UAE, insa mie imi place pentru ca gasesto tot felul de chestii: smantana, malai si produse pentru non-muslims- carnita si alte preparate de porc. Am mai vazut smantana, mai rar e drept, la Sultan si la Lulu. Am mai descoperit o chestie pe care o folsesc uneori in loc de smantana: creme fraiche de la President. Pe asta ar trebui sa o gasesti cam peste tot. Este asemanatoare cu smanatana, dar un pic mai dulce.

Varza murata unde ai gasit?

Aaaa, vreau sa te mai intreb ceva. Am mai spus pe forum ca am cerut sa fiu testata pentru Listeria si ca doctorita a facut ochii mari cat cepele. Tu ai facut testul de Listeria? Asa si asta nu e tot. Astazi, daca tot am fost la clinica, am cerut sa mi se recolteze sange pentru Toxo si Listeria. Bomba: nici nu stiau cat costa testul pt Listeria, pe motiv ca laboratorul lor nu face astfel de, teste si ca le trimit in Franta... Ma vor suna maine sa imi spuna pretul... mi-e groaza... doar Toxo m-a costat 45 de riali, adica 90 de euro... De mentionat ca nu am asigurare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliaip spune:

gata si cu semnatura.. mersic mult

Iulia, mamica de Ionut si
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Sa va mai spun ceva cu privire la plata ecografiilor.
In afara de cele 3 pe care le poti face gratuit cu trimitere de la medicul de familie, in momentul in care dr banuieste o problema si te interneaza, toate ecografiile facute in timpul internarii sunt gratuite. Si monitorizarea fetala la fel.
Eu am stat internata 2 sapt la prima sarcina si pt tot ce mi-au facut in spital in perioada aia, n-am platit nimic.
Cu privire la costul nasterii, si la noi, legal, nasterea e gratuita. Indiferent ca e naturala sau cezariana. Insa, la noi e impamantenita spaga. D'aia am ajuns sa vb despre "cat de mult costa nasterea la noi". Teoretic si legal e gratuita. Dar... eu una n-am tupeu sa verific daca asa e.

Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliaip spune:

eu ma rog sa mearga sarcina bine... inainte de ionut am mai pierdut una in 10 sapt... a fost groaznic.... dar cu Dumnezeu inainte

sper sa nu imi mai fie asa de rau in primele 4 luni, ca nici nu are cine sa ma ajute cu ionut...

deocamdata nu am greturi, dar nu e timpul pirdut...

Iulia, mamica de Ionut si
4+

Mergi la inceput