Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

aaa
am uitat sa va povestesc.vineri muream de pofta la o shaorma..mi-am cumparat si m-am dus sa mananc la bucatarie..acolo erau niste colege..iar una din ele se trezeste sa-mi zica: cum poti sa mananci asa ceva la cat esti de grasa?mi-ar fi jena...mi-a stat in gat..am tacut..iar la sfarsit s-a trezit sa le zica la fete: voi sa nu mancati asa ceva cand veti fi gravide...i-am zis si eu :mananc pe banii mei si nu e cazu sa-mi stea in gat..si ea: ca scuze..am injurat-o bine in gand si m-am bucurat ca barba-su e cam 'feminin'

va pupic

Laura 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Buna dimineata,

Venim si noi cu vesti bune de la eco, bbdoi bine, CRL=3.9cm.

Otiliav am citit ca tu inca alaptezi. La fel si eu. Tot astept sa se intarce natural, dar n-are niciun gand pushtiulica. Cum te-ai gandit sa procedezi?

Mami fericita de Mihnea-Cristian &11s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Neata!

M-am tot gandit si razgandit si cred ca va fi tare greu. Baga mana, trage de bluza, spune "mama tzitzi" un fel de hai odata nu vezi ca astept. Eu credeam ca va seca izvorul dar de unde, Milka cu adevarat (vorba Elenei). Mai alapteaza si angharad poate ne da ea un pont.
In principiu prin mai saunt hotarata sa incep ofensiva, o sa i-o dau mamei noaptea sa doarma cu ea si probabil voi disparea o vreme din raza ei vizuala adica venit tarziu de la servici, plecat devreme. Cu vorba buna vad ca nu merge deloc. Va avea atunci cam un an si jumatate si trece si perioada friguroasa cu boli. Eu sper sa fie bine ca nu vreau sa ajung sa alaptez doi odata.
Pustulica al tau am vazut ca este mai mare, si mai bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Felicitari celor care au aflat culoarea carucioarelor!

Nu mai retin cine intreba de sutiene, eu personal mi-am luat bustiere, am bustiere normale pe care le port ziua, si noaptea am una mare, asa mi-am cumparat-o ca sa nu ma stranga. Muschiul care ne tine sanul in pozitie "obrazica" e foarte firav, noi acum trebuie sa-l ajutam. De lasat mai depinde si de gena noastra, dar macar sa nu se lase mai mult decat trebuie.

Din nou, nu retin cine spunea ca SD e cu risc si la femei tinere. Da, e cat de poate de just, dar un risc f mic, culmea ca un risc foarte mare mai e la categoria de adolecentelor. Dar nu avem niciuna pe aici.
Va pup! Sa aveti o zi super!

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetele cand se face eco morfologica? intre 22-24 saptamani?

Andrei 11.02.2006 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Oana deci sa inteleg ca ai aflat culoarea caruciorului ???? si eu am scapat mesajul ala ???.Este ?????

Astept poze cu burtica, acum siiigur se vede...nu mai ai cum sa te scuzi ...

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

eu astept urmatorul control peste 2 saptamani , atunci aflam sigur ce este
acum e 99% baiat, asa zice sotul...asa a zis si medicul
trebuie sa pun caruciorul la semnatura

eu ma cantaresc regulat, am inceput sa si notez (am plecat de la 57 kg la 1,69 m)
la 16 sapt - 64 kg
la 19 sapt - 65 kg

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Azi schimbam saptamana, asa ca astept sa-mi treaca lenea sa trec la masuratori, cantar, ca sa am de ce sa fiu maniaco-depresiva azi.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Tanti eu una o fac la 22 de sapt., alte fete insa am inteles ca au facut-o si la 20. Acum depinde si de medic, la cate sapt. te cheama.

Oana...atunci sa zic..felicitari de pe acum sau mai asteptam 2 sapt ??? Se pare ca atunci vom face mai multe morfofetala sa vedem atunci ce va ploua cu vesti si carucioare.

Alina

Otilia eu pe cea mica cand am intarcat-o am trimis-o la mama ca altfel nu reuseam.Am alaptat-o 1 an si 1 luna si imi pare rau ca am intarcat-o asa brusc, trebuia sa nu o rup asa dintr-o data...dar, deh...nu mai poti da timpul inapoi.

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici si burtici!

Ce de vesti! Si sotul meu spera intr-o schimbare de culoare. Dar s-a gandit el mai bine si imi zicea ca parca o sa-i para rau daca n-o sa mai fie fetita.

Puiut-mic mu e regula cu schimbarea mai probabila de la fetita la baietel. Cumnatei mele i s-a zis de la inceput pana la 8 luni ca va avea baietel, de-au ramas in pana de nume de fetita

Va si o zi excelenta in continuare!

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

aaa
am uitat sa va povestesc.vineri muream de pofta la o shaorma..mi-am cumparat si m-am dus sa mananc la bucatarie..acolo erau niste colege..iar una din ele se trezeste sa-mi zica: cum poti sa mananci asa ceva la cat esti de grasa?mi-ar fi jena...mi-a stat in gat..am tacut..iar la sfarsit s-a trezit sa le zica la fete: voi sa nu mancati asa ceva cand veti fi gravide...i-am zis si eu :mananc pe banii mei si nu e cazu sa-mi stea in gat..si ea: ca scuze..am injurat-o bine in gand si m-am bucurat ca barba-su e cam 'feminin'

va pupic

Laura 16+

Laurika, eu la cati nervi am si cat de hormonizata sunt, daca mi-ar comenta careva de kilogramele mele pe care le port eu, cred ca as arata cat de anti-sociala sunt... e bine ca ai fost o lady totusi, ca sa nu-l superi pe bb, dar ma deranjeaza foarte mult pitzipoancele astea, ihhh, ce stare nervoasa imi da numai gandul asta.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eu am morfofetala pe 10 martie la 21s si 4 zile. Si ultima eco am facut-o pe 29 ianuarie. Grea e asteptarea.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput